|
307 İçin Aux Girişi Uygulaması (Resimli anlatım) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
didim_09
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2018 Saat 11:41 |
|
Hocam anlatım için teşekkürler. Ancak fotoğraflar görübmüyor. Yeniden yükleme imkanı olursa seviniriz.
Son olarak sormak istediğim teyplerde RD3 ile RD4 nasıl ayırt edeceğiz. Benim aracım 2004 307 1.4 HDİ XR model. Kaset Çalar ve CD Changer özelliği var fakat ikisde çalışmıyor, radyoda arada sırada canı isterse çekiyor. AUX uygulaması için Aliexpresten hazır soketlerden alsam tayp üzerinde hazır yuva bulunuyor mu? Şimdiden teşekkürler. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar malesef konu sahipleri resimleri yüklediği sitelerden kaynaklı olarak göremiyorsunuz. Ancak konu sahipleri elllerinde mevcut ise güncelleme yaparlar. Ama genelde çok aktif olamdıkları için resimlerin güncellenmesi biraz zor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
MUSADİGE
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhaba;
güzel paylaşım elinize sağlık. Aynı uygulamayı bende yapmak istiyorum. görseller açılmıyor. bana gönderme imkanınız var mı.
|
||
RMZNYLMZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam elinize sağlık uzun süredir aradığım bir konuydu resimleri açamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz 545 438 34 50 bu numaradan ulaşabilirsiniz yapım aşamasını whatsaptan resim atma şansın olabilir mi görmeden çözmek çok zor yardımcı olursan çok sevinirim.
|
||
amiral46
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Konum: Gazintep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Resimleri göremiyorum,rica etsem pm olarak gönderebilir misinz
|
||
elbay58
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2016 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üstadım resimler görünmüyor:( bi yardımcı olurmusunuz.resimleri ywnilermisiniz ?
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracinizin teybinde 1-2-3-4-5-6 numarali tuslari gri ise RD4 teyptir. Bu teyplerde AUX ozelligi acilabiliyor bunun icin pp2000 veya diagbox uzerinden radyo beynine girip giris-1 in acilmasi gerekiyor. zaten acilinca dediginiz gibi source tusuna basinca input-1 e gelmesi lazim. |
||
ibrahimurfali
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimurfali
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Benim araba 307 hdi comford 2006 yeni kasa. Teybin resmini nasıl yollayacağımı bilemiyorum. Yollardım yoksa. Servis e gittim Aux özelliği var açarmısın dedim. Evet var deyip açtık dedikler. Ama Source ye basınca ne Aux çıkıyor nede Input. Aliexpress ten bluetooth özellik li Usb li mp3 player getirdim. Onu taktıracam. Ama montajı yapan arkadaş servis sana yaptık demiş ama yapmamış dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Simdi size yardimci olalim ama nasil olalim ?
Burda bahsi gecen arac rd3 teybe sahip. AUX ozelligi teybin orjinalinde yok entegre cikisindan baglaniyor. Sizin arac kac model ? Aldiginiz cihaz nasil bir sey ? Servise ne dediniz ne acti. Telefon birakip giderseniz sanmiyorum birisi sizi arayip cevap versin. SOn zamanlarda bu moda oldu. Yeni uye olup geliyor insanlar soru soruyor altina numarasini birakip geri donen yok. |
||
ibrahimurfali
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimurfali
|
|
Üstadım kolay gelsin. Aux yazılışını anlatan resmi bulamıyorum. Bana yardımcı olur musun. Mümkünse tabi. Telefon numaram 0507 218 0883 ararsan çok mutlu olurum. Servis Aux özelliğini açtığını söylüyor ama hikaye. Sen hangi serviste yaptıysan bana onlarında numarasını göndersen olur. Allah razı olsun iyi günler
|
||
ibrahimurfali
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimurfali
|
|
Hocam kolay gelsin. 2 ay önce bu yazıyı gördüğümde aliexpress ten Aux çıkışı olan bluetooth özellikli bir cihaz getirdim. Serviste Aux özelliğini açtırdım. Ama Source yaptığımda ne Input nede Aux yazısı geliyor. Servistekiler ise açtık diyorlar. Paylaştığınız resimler de silinmiş herhalde. Onlara nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Allah razı olsun
|
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
arkadaşlar resimlerdekinin aynısını yaptım fakat ses cok az çıkıyor yani radyoda 10. ses seviyesinde dinlediğim bir şarkıyı aux dan acınca sesi sona getirdiğimde anca 10. seviyedeki ses yapmıyor bunun aynısını yapıpda benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba???
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
|
Emeginize saglik ben ayni yolla yaptim once serviste aux girisi aktif ettirdim sonra montaji yaptim ama teyibi yerine takarken birseyler tersmi gitti ne bilgi ekraninda auto verrou yaziyor ve teyp acilmiyor ama ilk yaptigimda calisti gayette iyiydi hatta superdi sigortalari kontrol ettim bir sorunda yok yarin servise gidip baktiricam ama yazilimsal bir sorun var sanirim
|
||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
||
didi_murat53
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: istanbul/avrupa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı didi_murat53
|
|
Arkadaşlar öncelikle emeğinize sağlık ben de bu projeyi araştıarark aranıza katıldım aracımın üstünde pıoneer marka teyp var ama ben orj teyibini kullanmak istiyorum orj teybi kasetçalar ve cd charger da var ben bu aux sistemini nasıl yapacağım geçmiş konuları buldum ama fotoları görüntüleyemedim yardımlarınızı bekliyorummmm
|
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
Teşekkürler..
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
marslan1453
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı marslan1453
|
|
Emeğine sağlık kardeşim çok harika olmuş eline sağlık ben yaptım çokta güzel oldu sadece ses radyo gibi çıkmıyor normalmi arkadaşlar
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yetkili veya pp2000 yazılımı olan özel servislerde aktif ettirebilirsiniz, ücreti servise kalmış aslında para talep edilecek bişey değil ama 20 TL'den 100 TL'ye kadar isteyenler var.
|
||
Alkan1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
|
|
nasıl pp2000 den aktif edicez bunu kim yapabilir tahmini ücret nedir. |
||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben denedim olmadı sanırım pp2000 den aktif ettirmek gerekiyor
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|
Güzel çalışma tbr...
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |