|
acaba yaptırsam mı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 11:55 |
|
kaputun uç kısmında 4 adet baplantı yeri var, 1 tanesi tutmasa da ötekiler tutar, resimde kırmızı ile işaretli yerler tuttuğu yerler |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yan sanayı aldınmı bırde boyatma masrafın olacak
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
serhat.307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Dostum ben makyajlı alma derim. Ya al al da sonuçta orijinalında ööle birşey yok. 300 TL dersen çok değil aslında ama yan sanayisi 150 ise 300 çok para :) benim eski arabam stiloydu. Onunda tampununu kırdım. 250 liraya kaynattım yaptırdım. Yani 300 vereceğine yan sanayi al gitsin
|
||
Herkesi mutlu etmeye çalışmak ahmaklıktır.
|
||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şimdi şöyle ki tamponun üstünde kaputun uç kısmına tutturulan bir siyah parça var o kırılmış dediler ama
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
makyajlı kasaların tamponu daha farklıdır.
eğer makyajlı tamponu takmak istersen, ön çamurluklar, ön kaput ve ön farları da değiştirmen gerekiyor. senin kasanın tamponunu çok söküp taktım. sorun tam olarak nedir sana yardımcı olabilirim.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
benim aracın ön tamponuda oldukça düşüktü çarşamba günü yaptırdık tam istediğim gibi olmadı biraz açıklık kaldı %70 düzeldi 50 tl aldılar epey uğraştı ustalar o fiyat çok fala geldi vianonun ön tamponunu yaptırdık çatlaklar ızgarada kırıklar vardı bağlantıları kırıktı hepsi yapıldı kalem gibi oldu 150 tl tuttu .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cidden hocam 300 ne demek ya 2 tane tampon alınır o paraya, belliki sizi yolmaya kalkmış o eleman, teknik bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim ama uyar heralde sonuçta kasalar aynı
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen birde tamponda birşey yok bu kaputun hemen önünde takıldığı fiber kısımdaki ufak kırık tamponun yerinden çıkmasına neden oluyormuş falan filan dedim 300 ne ya ön tamponu yarı fiyatına almıştım zaten
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
300 büyük rakammış
|
||
MuratUlg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha önceden benim ön tamponu serviste değiştirdim ama tampon gittikçe düştü aşağıya götürdüm ve bizim hatamız değil dediler sanayide adam 300 liraya yaparım dedi bende düşündüm tamponun yan sanayisi zaten 140 150 filandı yani öle bir fiyata almıştım. bu ön tampn yerine makyajlı kasanın ön tamponundan taksam sıkıntı olur mu?
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |