Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

acaba yaptırsam mı?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Nasıl Yapılır ?
Forum Tanımlaması: Araçlarınızda uygulayabileceğiniz pratik çözümler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22723
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 19:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: acaba yaptırsam mı?
Mesajı Yazan: MuratUlg
Konu: acaba yaptırsam mı?
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 00:40
daha önceden benim ön tamponu serviste değiştirdim ama tampon gittikçe düştü aşağıya götürdüm ve bizim hatamız değil dediler sanayide adam 300 liraya yaparım dedi bende düşündüm tamponun yan sanayisi zaten 140 150 filandı yani öle bir fiyata almıştım. bu ön tampn yerine makyajlı kasanın ön tamponundan taksam sıkıntı olur mu?

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 00:59
300 büyük rakammışShocked

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 01:13
aynen birde tamponda birşey yok bu kaputun hemen önünde takıldığı fiber kısımdaki ufak kırık tamponun yerinden çıkmasına neden oluyormuş falan filan dedim 300 ne ya ön tamponu yarı fiyatına almıştım zaten

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 02:23
cidden hocam 300 ne demek ya 2 tane tampon alınır o paraya, belliki sizi yolmaya kalkmış o eleman, teknik bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim ama uyar heralde sonuçta kasalar aynı

.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 13:57
benim aracın ön tamponuda oldukça düşüktü çarşamba günü yaptırdık tam istediğim gibi olmadı biraz açıklık kaldı %70 düzeldi 50 tl aldılar epey uğraştı ustalar o fiyat çok fala geldi vianonun ön tamponunu yaptırdık çatlaklar ızgarada kırıklar vardı bağlantıları kırıktı hepsi yapıldı kalem gibi oldu 150 tl tuttu .

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 17:02
makyajlı kasaların tamponu daha farklıdır. 

eğer makyajlı tamponu takmak istersen, ön çamurluklar, ön kaput ve ön farları da değiştirmen gerekiyor. 

senin kasanın tamponunu çok söküp taktım. sorun tam olarak nedir sana yardımcı olabilirim.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2012 Saat 23:37
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

eğer makyajlı tamponu takmak istersen, ön çamurluklar, ön kaput ve ön farları da değiştirmen gerekiyor. 

senin kasanın tamponunu çok söküp taktım. sorun tam olarak nedir sana yardımcı olabilirim.
şimdi şöyle ki tamponun üstünde kaputun uç kısmına tutturulan bir siyah parça var o kırılmış dediler ama 

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Mesajı Yazan: serhat.307
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2012 Saat 09:28
Dostum ben makyajlı alma derim. Ya al al da sonuçta orijinalında ööle birşey yok. 300 TL dersen çok değil aslında ama yan sanayisi 150 ise 300 çok para :)  benim eski arabam stiloydu. Onunda tampununu kırdım. 250 liraya kaynattım yaptırdım. Yani 300 vereceğine yan sanayi al gitsin

-------------
Herkesi mutlu etmeye çalışmak ahmaklıktır.

Mesajı Yazan: 206206
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2012 Saat 10:22
yan  sanayı aldınmı  bırde  boyatma  masrafın  olacak  

-------------
pegeout 207 1,4 hdi trndy

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2012 Saat 11:55
Orjinalini yazan: MuratUlg MuratUlg Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

şimdi şöyle ki tamponun üstünde kaputun uç kısmına tutturulan bir siyah parça var o kırılmış dediler ama 

kaputun uç kısmında 4 adet baplantı yeri var, 1 tanesi tutmasa da ötekiler tutar, resimde kırmızı ile işaretli yerler tuttuğu yerler

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net