![]() |
|
Yeni nesil bilmez belki ama hadi biraz nostalji |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 23:24 |
||||
üzerinde sayan sayı kadar hiç oyun olmamıştı içinde.. ne hevesle almıştım ilk kaseti.. ama atariye taktıktan sonra 10-15 oyundan sonra aynı oyunların tekrarı vardı hep.. .azıklandığımı hissederdim.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||
Tabii yaaaa
![]() |
|||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||
![]() |
|||||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
||||
tek kelimeyle harika helal olsun aklına gelenin buraya yazanın ellerine sağlık. birden çocukluk günlerim gözümün önünden geçti
![]() ![]() ![]() Düzenleyen ilyas - 02 Mayıs 2013 Saat 21:44 |
|||||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|||||
![]() |
|||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
şahane :) çok güzel günlerdi...
|
|||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
||||
LaziRally Rize |
|||||
![]() |
|||||
||||
internette buldum. ama her sene rize ya da trabzon da olması lazım yarışları düzenleniyor aktif olarak.. umarım bir gün eşlik edebileceğim.. bu yaşımda tekrar kullanmak isterim.. yerde sürüklenmek çok zevkliydi..
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
||||
simit derdik nefesimiz tükenene kadar koşardık 15 dk.lık teneffüs aralarında ve diğerlerinin nefesimizin bitmesini beklerdi.. gerisi malum.. herşey normal gelirdi köşede durana taki sivri burunlu ayakkabı ile alınan acı bir darbe yiyene kadar.. (çok pis acıtıyodu kardeşim sivri burun rugan ayakkabı).. mızıkcı hitaplarına rağmen oyunu bitirirdi o hazin acıyı çeken arkadaş.. ve bir dahaki oyuna saklardı kendini mutlaka acısı çıkacaktı ona yaşatılanın..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Mahallemizde inşaat alanlarında kum arayışı içerisindeydik sürekli.. oyun parkı olurdu bize inşaattaki katlara çıkar kumun üzerine atlardık sırasıyla.. atlayanlar için göğüs kabartacak bir davranıştı o zamanlar.. atlayamayanlar korkaktı hep gözümüzde, dışlanırdı..
|
|||||
![]() |
|||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||||
Valla bi ara kaldırım taşlarını söküp çadır bile yaptığımız oldu :D evet gittiğimde üst baş batık tabi annemden az azar işitmezdim :D
|
|||||
![]() |
|||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||||
En kral çocukluk benimki geçti dolu dolu ona hiç şüphem yok abi bilgisayar başında geçmedi şimdiki nesil gibi. sokaklarda çamurun içinde evler yapardık ateşte patates yapardık neler neler :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Abi biz hep maçtan sonra hepimiz boncuklu silahları çıkartıp birbirimize sıkardık anlaşamazdık hiç çoğumuz ağlayarak eve kaçardı mermisi biten taş sopa of offf... ne anılar :D
|
|||||
![]() |
|||||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
||||
okuyunca çok mutlu oldum bunları. ancak üzüldüm de şimdiki çocuklarda maalesef ne böyle oyunlar ne de böyle kurallar var. o oyun kuralları yazılı kanun gibiydi, kimse çiğnemezdi,uyardı.her mahallede vardı top oynatmak istemeyen teyzeler amcalar. ancak hiç birine de saygı ve terbiyenin dışına çıkmadan karşılık verilirdi. sadece çocukça yaramazlıklar ile işte. şimdi sokakta top oynayan çocuk neredeyse yok. oynayanların ağzında ise günyüzü görmemiş küfürler, birbirlerine ve çevrelerindekilere saygısızlık,terbiyesizlik. hatta o maçlar arasında komşu teyze veya amca birini çağırıp bakkala bile yollardı. çağırdığı çocuk ise mırın kırın etmeden koşa koşa giderdi. peki ya mahalle arası maçları. diğer mahallenin çocukları ile yapılan.aynı sokağın veya mahallenin çocukları tam bir dayanışma içerisinde,birbirine kenetlenirdi.ve herkes birbirini tanırdı. şimdi aynı apartmanda oturan çocuklar bile bazen birbirini tanımıyor.
çocuk olmak bizlerin zamanında daha güzeldi sanırım.
|
|||||
2001 206xt 1.6
|
|||||
![]() |
|||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Bir amca vardı köşe başında otururdu, top oynamayın burada der dururdu, bir gün dayanamadı elinde ne varsa attı aşağıya
![]() ![]() ![]() |
|||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Salih bey sizinde anılarınız varmı böyle :)
|
|||||
![]() |
|||||
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
||||
keten ayakkabısı yeni alınmış olanlarda oyunda gözdeydi.Adam ayakkabının hakkını vereceğim diye canını dişe takardı :)
|
|||||
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|||||
![]() |
|||||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
||||
helal kardeşim
![]() |
|||||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
Demekki benimle ayni seyleri yasamis olan baska arkadaslar da varmis, okurken cok mutlu oldum, cocuklugumu yasadim bir an. Ben de eklemek isterim, arabaya carptirip calim atma vardi, takimlarda oyuncu sayisi 3 kisi ise kaleci oyuncu vardi, genelde en iyi oyuncuyu degilde en mizikci ve iddaci olan adami alan kazanirdi, ben sonuna kadar oynanmis mac hatirlamiyorum bile
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |