![]() |
|
206 cc almayı düşünüyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 15:40 |
Max butceniz nedir, ben de bakarim sizin icin.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:))
|
|
HER GÜZELİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olamaaaz :)) bu ilanlar nedir ya tam bi komedi, resmen tecavuz etmisler arabaya, uzak durun bunlardan. Siyah olan normal duruyor fakat icime sinmedi o da.
|
|
|
|
![]() |
|
LEVENT206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-206cc-154801034/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-on-numara-makina-152135412/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sizce-de-farkli-degilmi-2004-model-tup-takilmadi...video-izle-141237906/detay Kardeş internette beğendiğim ilanlar bunlar sende bir bak sana zahmet benden daha iyi anlarsın ama dediğin gibi temiz mi orasını bilemeyiz bakalım nasip bulacaz bir tane artık :)
|
|
|
|
![]() |
|
modifiyeli derken ? dış gorunum mu ? motor gücü mü ?
bence hiç birine bulaşma, temiz kullanılmış orjinalliği bozulmamış bir cc bul, sade güzel bikaç uygulama yap tadını çıkar. arabanın sade hali bile zaten fazla dikkat çekiyor. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Beyler çok teşekkür ederim açıklamalarınız için söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız :) kim ne derse desin almaya karar verdim ölümlü dünya en baba 1000-1500 zarar ederim onuda kullandığıma sayacam artık yanlız şöyle bi problem var alınca modifiye işlemi kesin yapacam zaten şu anki aracımda full modifiyeli acaba modifiyelimi alsam 2 tane araç var sahibinden.com'da çok güzel gözüküyor yoksa kendim mi modifiye yapsam daha iyi olur ama oda daha fazla fiyat tutuyor karar veremedim .
Düzenleyen LEVENT206 - 22 Şubat 2014 Saat 01:19 |
|
|
|
![]() |
|
valla hasan'a katılmamak elde değil, yazın ust acıkken ısıklarda mini cooper fln denk geliyor ya da sirocco adamın araba 50 60 bin tl yayından egzozuna herseyi dosemis fakat ne yazıkki ısıklarda karsıdan gecen butun insanlar benim cc ye kitleniyor. haliyle bu da yandaki 4 kapılı arkadası uzuyor, niye bana bakılmadı benim araba daha pahalı daha yeni diyor. acısını ya hemen ısıklardan hızlıca egzoza gaz vererek kalkarak cıkarıyor ya da gereksiz onumde makas atarak beni sıkıstırmaya calısarak tehlikeli bisiler yapıyor kendince ama ileriki isiklarda benden hızlı gittigi icin duruyor oluyor, ben de ust acık kol dısarda yavas yavas gittigim icin yanına piskin piskin geliyorum yine.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Öncelikle Merhaba Bu aracı kullanmayanlar bilmeyenler yada almaktan çekinenler size almasın diyerek hep kötü yönlerini açıklar ilk önce keyif sizin istiyorsanız tavan bozulur fitil su alır gibi lafları kulak arkası yapmalısınız. bu değildir ki bu aracı alırken muhakkak kontrol etmelisiniz Benim Aracım 206 CC 2.0 GTI araç şehir içinde benzinde standart kullanımda 360 kuruş şehir dışında 260 kuruş yakmakta benzin 4.80 1.6 altı araçlar otomatik olanları vasatın altındadır bu araçlar 4 ileri vitestir. buda yakıtı olumsuz etkileyecektir. ayrıca 2.0 araç çok yakar kavramı bu araçta geçerli değildir 2.0 gti tork yüksek olduğu için alt devirlerde seri ve kasa hafif olduğu için az yakan bir araçtır. seri kullanımlarda haliyle yakacaktır sonuçta aslanı beslersen yeminide vereceksin ama yeri geldiğinde kedi gibidir ;) kesinlikle kazalı araçlara bulaşma tavanı bakım ister her cabrio araç gibi kullanma talimatına uyduğun sürece bu araca yıllarca binersin Üstünü açtığında ışıklarda sürekli gözler üzerinde meraklılarında sorularını yanıtlyacağın için ışıkta beklerken sıkılmazsın ayrıca üstünü açık bırakırsan içine de telefon numarası yazılı kağıtlar bulmamak elde değil evliysen görmediğin bir kağıt sana büyük sorun çıkartır. eksi yönü arkası dardır ama oturulmayacak kadar değildir ben 3 kişi rahat kullanıyorum 4. kişiyi rahatımı bozmamak için almam boyum 1.95 sürücü koltuğu aşağı yukarı şekilde ayarlanabilir buda boyunuzu kısaltır arabadan inince bu adam buna nasıl sığıyor ya diyenler bile oluyor. ayrıca benim bagajda da ses sistemi olduğu için üstünü açınca iptal
Not bu aracın sahibi değilseniz yorum yapmanız doğru bulmuyorum alacak arkadaşın kafasında soru işareti bırakmak doğru değil |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
hardtop tamiri 700 1000 neye gore solemisler bunuda? arkadasımın cc de, servisin komple degisim olacak dedigi sistemi ustama goturdum, sadece bi swicth degisimi oldu. 50 tl ye cıktık dukkandan. ilk gunku haline dondu sistem gıcır gıcır
![]() |
|
|
|
![]() |
|
şimdi bu size solenenler hep havadan laflar, istanbulda pejo servislerinin adam gibi cc mekanizmasından anladıklarını sanmıyorum, çogunun çalısanları ya elektronik aksam isi ya da mekanik motor isinden anlıyanlar. cc mekanizmasında en ufak bisi cıktımı cogu fransadan parca, ya da komple degisim laflarından bahseder ben cok iyi bilirim. ama bu isin ustaları yok mu var maslak sanayide o ayrı. simdi sizin konuya gelirsek tekrar. herkes tavan sistemim eksiksiz super der, zaten arızalı derse satamaz arabanın butun olayı tavan yani. alıcagınız arabayı servise gotureceksiniz, aracın motoruna baktırmadan once ilk is olarak tavanın baglantılarına vidalarına fln baktırın eger tornavida dahi degmisse uzak durun, basınız agrımasın. arkadan kazalı ya da elle kapamaya calısıp da kurcalanmamıs ise bu cabrio sistemi arıza vermez. işlem gormus sistemi satın almayın. hardtop masraflı araba almayın yani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Haklısın neden belirtmedim :) hardtop masrafını söylediler haklılarda ama şöyle bişey var kime sorsam hardtopta en ufak arıza yok diyor.Yetkili serviste tanıdıklara sordum onlarda bize getirdiğinde ne görürsek onu söyleriz ama 1 hafta sonra arıza çıkarabilir kesin bişey söyleyemeyiz diyolar hardtop tamiride ortalama 700-1000 lira arası tutuyomuş doğru mu sizce ?
|
|
|
|
![]() |
|
normal 206 ya gore daha masraflı olur derken neyi kastetmisler onu bilmek gerek. satıs fiyatı mı bakım mı arıza mı. satıssa eger soncuta hardtoplu cabrio alıyorsun pahalı olması normal. bakım ucreti pahalı diyorlarsa yanlıs, normal 1.6 benzinli 206 bakımı ne ise 1.6 206 cc bakımı da aynıdır. masraftan kasıtları cabrio sistemidir muhtemelen. sizde tavan sistemi ölmüş bir araç almayın mumkunse. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LEVENT206
Arkadaşlar 206 full modifiyeli aracımı satıp nasip olursa 206 CC almayı düşünüyorum normal 206 ya gre daha masraflı olur diyolar ama olsun CC hatırına katlanacaz artık aracımın alıcısıda hazır yani iyi bir 206 cc bulursam hemen almayı düşünüyorum tavsiyesi olan veya aracının temizliğine güvenen varsa bana resimlerini bi mail atabilirmi yada buradan yayınlasın :)
mersinli3314@hotmail.com
|
|
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
arkadşlar 1.6 motor benzinden 35-40 kuruş yakamaz şehir içinde yakıyosa eğer o şehir içi değildir :)
benzinde 0.50 kuruş bir depo ile en fazla 600 km gittim.. 500 bin yakıyor kısacassı benzin 4.70 zaten... lpg de ise 300-350 arası kullanıma bağlı olarak değişmekte.. bu oranları 2.0 motor için düzenlersem şehir içinde biraz daha fazla yakabilir ama şehir dışında 1.6 dan daha fazla yakmayacağı kesin :) |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
çok fark yoksa 1.6 yerine 2.0 motorda düşünebilirim.
|
|
![]() |
|
benim 2001 1.6 cc sehir ici 40 kuruşdan fazla yakıyor, bakımları testleri herseyi yapıldı eksigi yok fakat çözemedik uzun zamandır ama bana çok geliyor.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
3 hafta önceki ölçümümda benim GTI 2.0 motor benzinde 33-35krş yakıyodu karma...Daha dün akşam arkadaşla konuştum 1.6 90bg 206sı var 4 kapı tüpte ş.içi 38-40krş lar hesapladım deli oldum diyodu..Bide normal sakin kullanımda muhtemelen onda bi sorun var.Ş.içinde biraz daha az yakabilir 1.6 ama ş.dışı ve karmada kayda değer bi fark yaratacağını sanmıyorum..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
1.6 ile 2.0 motor arasında kmde ne kadarlık bir tüketim farkı olur tahminen ?
|
|
![]() |
|
Arabayı almadan herşeyi bilmeliyim ona göre kendimi ayarlamalıyım :)
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
hocam önce arabayı alın muayenesi bile beli değil sonra düşünürsünüz :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |