![]() |
|
sürücü koltuğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 13:11 |
|
servis para gelmiyorsa ugraşmaz garantıli olunca tamam der yaptık der ama sadece der senin sıkıntını kolay kolay çözmez sen en iyisi ana bayiyi ara ve sorununu dile getir ve garntiden degişsinler koltugu en iyisi bu
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar ne yaptıysam ses kesılmedı artık kendım yaglıyorum servıse gıtmeden brı nebzede olsa azalttım sesı ama hala gelıyor cok sınır bozucu bırsey elden de bırsey gelmıyor ama
|
||
![]() |
||
heycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|
aynı sorun malesef bendede internette bir kaç arkadaşta yazmış konu hakkında sanırım sorun kronik
|
||
![]() |
||
|
arkdaslar dediginiz gibi servise gittim ısrar ettim hatta inat edit asagı bolume ınerek koltugun basında durdum adam onumde koltugu soktu sesın koltugun yanında bulunan koldan geldıgını soyledı orayı yagladı bırseyler yaptı anlamadım ama bır gun sonra aksam ses gene gelmeye basladı bence onun yaptıgı yerden gelmıyor ses kafayı yıyecegım servısı sıkayet ettım gerı doneceklerını soyledıler bakalım ne olacak . . .
|
||
![]() |
||
|
benım yayalar yerınde ama genede gelıyor ses olmadı bende servıse degıl bı dosemecıye gotureyımm
|
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim sürücü koltuğundan da geliyor. yan koltukta bişey yok ama sürücü koltuğundan geliyor eğilip baktım bir kaç yay bağlantısı yerinden çıkmış. müsait zamanda bi döşemeciye gidip baktırmak lazım.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
|
benim 307 nin ön kaltuklarından da gelirdi...çok sinir bozucu bi ses ama benim kendimce denemediğim yol kalmadı..sonra 2004 model olur okadar dedim uğraşmadım...
|
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
|
yok yok direk koltuktan gelıyor zaten soyle koltuga az bı baskı yap ses gelıyor yanı alt taraftan felan degıl anlayacagınn
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
ses koltuktan mı geliyor ? yoksa koltuk tarafında bir yerden mi ? benim şahin vardı 98 model aracın arka koltuğundan ses geliyordu götürdüm kaportacıya komple söktük alt döşemeyi sökünce arıza bulundu koltuğun tam altında direk gibi kaporta aksamı çatlamış gacır gucur ses yapıyor bi parça atıp kaynak yaptık ses kesildi sizinde kaporta olmayabilir ama koltuk tarafından gelen bir seste size koltuktan gelmiş hissi verir
|
||
![]() |
||
|
evet aynen oyle kardesim ne yaptıysam yapmadılar yarın gene gıdecegım bakalım gene ne dıyecekler
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu yetkili servisler hep böyle garanti kapsamındaki araçla yeterince ilgilenmiyorlar sorun çözmüyorlar. ![]() |
||
![]() |
||
|
artık servise gitmekten sıkıldım yaa her seferınde aynı palavrayıa tıyorlar yaptık deyıp ıkı gun sonra gene aynı oluyorr dedıgını yapacagımm
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
garantili aracına çözüm bulmak zorundalar gerekirse değişcekler koltuğu. ısrar et,pejo merkezi ara,peşini bırakma
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 2011 model 206+ hdi araım var sürücü koltugundan asrırı derecede gıcırdama yapıyor 5-6 kere servise gitmeme ragmen yapamdılar her seferinde yaptık diyorlar ama ses gelmeye devam ediyor daha önce bu konuyla ilgili sıkıntı yasayan varmı yada çözüm yolunu bilen Kayserideki servvis koltugun altındaki yaylar gıcırdıyor dedıler. Süngerle yayın arasına birsey koydular ama ıkıgun sonra gene aynı ses geldı yardımlarınızı beklıyorum . . .
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |