Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sürücü koltuğu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21344
Tarih: 11 Haziran 2025 Saat 01:37
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: sürücü koltuğu
Mesajı Yazan: Guests
Konu: sürücü koltuğu
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:12
Arkadaşlar 2011 model 206+ hdi araım var sürücü koltugundan asrırı derecede gıcırdama yapıyor 5-6 kere servise gitmeme ragmen yapamdılar her seferinde yaptık diyorlar ama ses gelmeye devam ediyor daha önce bu konuyla ilgili sıkıntı yasayan varmı yada çözüm yolunu bilen Kayserideki servvis koltugun altındaki yaylar gıcırdıyor dedıler. Süngerle yayın arasına birsey koydular ama ıkıgun sonra gene aynı ses geldı yardımlarınızı beklıyorum . . .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:14
garantili aracına çözüm bulmak zorundalar gerekirse değişcekler koltuğu. ısrar et,pejo merkezi ara,peşini bırakma

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:25
artık servise gitmekten sıkıldım yaa her seferınde aynı palavrayıa tıyorlar yaptık deyıp ıkı gun sonra gene aynı oluyorr dedıgını yapacagımm 

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:29
Orjinalini yazan: bluedream3887 bluedream3887 Yazdı:

artık servise gitmekten sıkıldım yaa her seferınde aynı palavrayıa tıyorlar yaptık deyıp ıkı gun sonra gene aynı oluyorr dedıgını yapacagımm 

Bu yetkili servisler hep böyle garanti kapsamındaki araçla yeterince ilgilenmiyorlar sorun çözmüyorlar.Angry

Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:31
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Orjinalini yazan: bluedream3887 bluedream3887 Yazdı:

Bu yetkili servisler hep böyle garanti kapsamındaki araçla yeterince ilgilenmiyorlar sorun çözmüyorlar.Angry

evet aynen oyle kardesim ne yaptıysam yapmadılar yarın gene gıdecegım bakalım gene ne dıyecekler

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:43
ses koltuktan mı geliyor ? yoksa koltuk tarafında bir yerden mi ? benim şahin vardı 98 model aracın arka koltuğundan ses geliyordu götürdüm kaportacıya komple söktük alt döşemeyi sökünce arıza bulundu koltuğun tam altında direk gibi kaporta aksamı çatlamış gacır gucur ses yapıyor bi parça atıp kaynak yaptık ses kesildi sizinde kaporta olmayabilir ama koltuk tarafından gelen bir seste size koltuktan gelmiş hissi verir

Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 21:54
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

ses koltuktan mı geliyor ? yoksa koltuk tarafında bir yerden mi ? benim şahin vardı 98 model aracın arka koltuğundan ses geliyordu götürdüm kaportacıya komple söktük alt döşemeyi sökünce arıza bulundu koltuğun tam altında direk gibi kaporta aksamı çatlamış gacır gucur ses yapıyor bi parça atıp kaynak yaptık ses kesildi sizinde kaporta olmayabilir ama koltuk tarafından gelen bir seste size koltuktan gelmiş hissi verir
yok yok direk koltuktan gelıyor zaten soyle koltuga az bı baskı yap ses gelıyor yanı alt taraftan felan degıl anlayacagınn 

Mesajı Yazan: kaan__
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2012 Saat 22:19
benim 307 nin ön kaltuklarından da gelirdi...çok sinir bozucu bi ses ama benim kendimce denemediğim yol kalmadı..sonra 2004 model olur okadar dedim uğraşmadım...

-------------
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2012 Saat 00:15
benim sürücü koltuğundan da geliyor. yan koltukta bişey yok ama sürücü koltuğundan geliyor eğilip baktım bir kaç yay bağlantısı yerinden çıkmış. müsait zamanda bi döşemeciye gidip baktırmak lazım.

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2012 Saat 10:06
Orjinalini yazan: murat deniz murat deniz Yazdı:

benim sürücü koltuğundan da geliyor. yan koltukta bişey yok ama sürücü koltuğundan geliyor eğilip baktım bir kaç yay bağlantısı yerinden çıkmış. müsait zamanda bi döşemeciye gidip baktırmak lazım.
benım yayalar yerınde ama genede gelıyor ses olmadı  bende servıse degıl bı dosemecıye gotureyımm 

Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2012 Saat 15:21
arkdaslar dediginiz gibi servise gittim ısrar ettim hatta inat edit asagı bolume ınerek koltugun basında durdum adam onumde koltugu soktu sesın koltugun yanında bulunan koldan geldıgını soyledı orayı yagladı bırseyler yaptı anlamadım ama bır gun sonra aksam ses gene gelmeye basladı bence onun yaptıgı yerden gelmıyor ses kafayı yıyecegım servısı sıkayet ettım gerı doneceklerını soyledıler bakalım ne olacak . . .

Mesajı Yazan: heycan
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2012 Saat 20:08
aynı sorun malesef bendede internette bir kaç arkadaşta yazmış konu hakkında sanırım sorun kronik 

Mesaj Tarihi: 02 Mart 2012 Saat 12:28
arkadaslar ne yaptıysam ses kesılmedı artık kendım yaglıyorum servıse gıtmeden brı nebzede olsa azalttım sesı ama hala gelıyor cok sınır bozucu bırsey elden de bırsey gelmıyor ama 

Mesajı Yazan: cey cey
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2012 Saat 13:11
servis para gelmiyorsa ugraşmaz garantıli olunca tamam der yaptık der ama sadece der senin sıkıntını kolay kolay çözmez sen en iyisi ana bayiyi ara ve sorununu dile getir ve garntiden degişsinler koltugu en iyisi bu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net