![]() |
|
50 tl lik mazot ile 270 km |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 Saat 17:04 |
|
yakın zamana kadar ataşehir deki shellden alıyordum ama son zamanlarda yaptığım yolun yarısını bile yapamadım aradım şikayetimi söyledim,geri döndüler ama bizde hata yok pompalarımız kontrol edliyor yada göstergeler bozuktur diye geri dönüş yapıldı ama çok tatmin etmedi,pompayı yüksek hızda doldurduklarını söyledim çok farketmez isterseniz test edelim dediler doğrudur yada değildir ama sonuç ortada 150 tl GTL Mazotla yakıtla 550 yi zor yaptım düşünün gerisini,sonra hemen yakınında petrol ofisi açıldı yenidir kaliteli yakıt koyuyorlardır diye düşünüp onlardan aldım eurodizel ve en yavaş hızla yakıtı doldurttum sonuç harika ,,klima açık uzun yolda 120 110 dan aşağı düşmedim 1100 km gittim çok memnunum yani,,artık petrol ofisi eurodizel kullanıyorum,,ve unutmayın yakıtı yavaş hızla doldurtun hava yapabiliyor...
|
||
![]() |
||
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede 2004 model 1.4 dizel 170.000 de 206 var bir depo 50 litreyle doluyor ve ben bu 50 litreyle şehir içinde daha 850 km nin üzerine çıkamadım eğer yüksek devirli kullanırsam ve aracı sıkıştırırsam 750-800 km yol yapıyorum,daha uzunyola çıkmak kısmet olmadı oyuzden şehirler arası ne yakıyor bilemiyorum,evle işin arasında kullanıyorum arabayı 14 gitgel 28 km günde,güzergahımda yokuş felanda var ama bence bu sorun değil çünki her çıkışın birde inişi var :) şehir gaziantep ve normal bi trafik var çokta kalabalık değil ama yollar kötü durumda çukurlar tümsekler busebebten dolayı durkalk sıkça yapıyorum acaba benim arabada fazlamı yakıyor 206 kullanıcıları değerleri ayrıntılı paylaşırlarsa sevinirim.
|
||
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Dalga geçmezk için mi yazıyorsun
![]() Düzenleyen bycem - 23 Mart 2012 Saat 19:45 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
tüh tüh maşallah..
![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
yaklasık 2 ay önce rekorum 3 km sabah 3 km aksam 50 liralık mazotla 320 km
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
206 feline hdi 13 Litre mazotla 287 km.
Düzenleyen impertore - 23 Mart 2012 Saat 15:27 |
||
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Herşey iyi güzel ama bu devirlerde kullanmak motora zararlı onu söyleyeyim.2000 devirin altında kullanmak motorda kurumlanmaya neden oluyor. Az yakıt tüketeyim derken motordan olmayın. ![]() Ben de 2.0 HDİ kullandığım için bunları yazıyorum. ![]() |
||
![]() |
||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
ikinci mesajımı yazayım o zaman :) bazı arkadaşlar inanmıyorlar, ama nasıl ispat edebilirim onu düşünüyorum :) aracı 1500-2000 d/dk arasında kullanıyorum, 2500d/dk hatta daha bile aşağısında vites değiştiriyorum.. daha önceki aracım benzinliydi, ondan kalma alışkanlık hala devam ediyor. Bu denemeyi 1-2 defa yapmadım, en az 4 aydır yapıyorum, her seferinde sonuç aynı. Lamba yandığı gibi istasyona gidiyorum, en fazla 3-4 km sürüyor gitmem, 50 tl lik alıp, kilometreyi sıfırlıyorum. birdahaki lamba yanmasına kadar 250 km den aşağısını hiç görmedim. Bende yanlış hesaplama yaptığımı düşündüm, ama samimi bir arkadaşımın kardeşi Peugeot servisinde çalışmıştı ( Bursa Nilkar ) iyi anlıyor bu işlerden, ona anlattım hesabı nasıl yaptığımı,o da hesabı doğru yaptığımı, en fazla 5-10 km fark edebileceğini söyledi. İlk yakıt almamda fotoğraflarını çekip koyacam buraya :)
|
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Konuyu acan kardeş ikinci mesajı yazmamış saten
![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Evet biraz konuyu dağıtmışız
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Konuyu dağıttığımız için kusura bakmayınız herkese saygılar... ![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Sehir içinde 2.0 için bu tüketim çok iyi bursada trafik yok galiba.
![]() İstanbulda bu tüketimi yapan varsa diyecek birşey hok.
Arkadaşlar bunuda yazmadan geçemiyicem 10 mesj dışında geri kalan mesajlar tamamen geyik konuyu bu kadar kirletmeyelim .
Nerde develet nerde moderatörler.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Hah o yanık balata kokusu tuaf ama hoşuma gido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
O deilde arabayla olduğun yerde pati çekerken gelen lastik kokusunada ben hastayım
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 25 Aralık 2011 Saat 01:53 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |