![]() |
|
sarsıntılar istenmeyen sesler tangur tungur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
CyberFame ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CyberFame
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2014 Saat 09:26 |
İyi Günler. 2001 model 106 quicksilver kullanıcısıyım. Aracımda stabil yola girdiğimde takır takır ses geliyor. bir kaç kere sanayide ustalara gittim. direksiyon kutusundan geliyor dediler. ama pek bilgim olmadığımdan güvenemedim. araçımın ön takımında hiç bir problem olmadığını soylediler. yani direksiyon kutusunda problem olsa takır tukur ses yaparmı veya bunun için nasil bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sana çözümü söyliyim. seslerin hiç birini bi daha duymicaksın. yola çıktınmı müziğin sesini aç tüm gocık seslerin yerini melodik sesler alsın :))
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
z rotları, direksiyon tıkırtı burcuna baktır... 106 bu illaki ses verir 13-14 yaşında arabalar... spor yay takarsan gene aynı sesi hissedeceksin...torpidonda, kapı ceplerinde bozuk para ıvır zıvır olmasın, vites önünde ki cebede koymamanı öneririm. bagaj kapağını kontrol ettir sağ ve solda iki adet ayar lastiği vardır ordan boşluk ayarını yaptır, kapı fitilleri eskimis olabilir.. birazda olsun sesler kesilecektir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Değerli hakan arkadaşımız.Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. |
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
106 EN ÇOK SORUN SAĞA VE SOLA DÖNÜŞLERDE GELEN TAKIRTI SESİ SES YAPMASINI SEBEBİ DİREKSİYON TIKIRTI BURCU SES YAPIYOR DEĞİŞTİRİRSENİZ SORUN BİTER.
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
spor yay takacaksan yaylar ile beraber hortum gelir bunu yaylara geçirmen lazım bu hortumları tamazsan her çukura girdiğinde gelen sesten dolayı paso sanayide alt takıma baktırırsın
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
kapı menteşesi..ayna tırnakları..direksiyonun alt tarafı...vites alt takımı...koltuk sürgüleri...eline wd 40 al başla yağlamaya %40 45 kesilir gavurlar yapmış hoca
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Bnce ucyuzalti gbi yap. iyi bi muzik sistemi ve egzoz isini gorur
![]() |
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabada hiç ses yok inanınki park ederken kaldırıma çıkmışım duymadım hiç bi ses
![]() ![]() |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 model 307'de z rotlarını değiştirdim ve tamamen çözüldü eğer aracında varsa bi baktır derim
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Yollar kotuyse her arabadan gelir hocam yapcak bisi yok.yavas yavas binecen artik arabana
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
ya sımdı aracları göruyorum fotolarda tertemızler 0. km arac gıbıler onlardandamı gelıyor dıyorum bu sesler :D
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
valla arkadasim dedigin gibi her 106da vardir ki zaten 106 konfor araci degil bende 45 yanak lastik var kiwa yay var senin dedigin gibi tangur tangur ses geliyor bende on duzende sikinti var sandim goturdum araci bir gram bosluk felan cikmadi sesin iceriye okadar girmesinin sebebini ince yanak lastige bagliyorum ben dogalgaz hayatimizi felc etti gaziantep kostebek yuvasindan farksiz
gecen belediye hakinda arastirma yapiyorlardi buyuk sehirbelediye baskanin adini sordu bilmiyorum dedim ki gercekten bilmiyordum ogrenmis oldum okadar basif yani basarili oldugu konular>>hic bise basarisiz oldugu konular >> hersey ozelikle yollar yollar yollar diye cevap verdim ne yapayim arabama asigim ![]() |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bilmem26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
öyle olsun tabı ya yag gıbı gıtsın sessız ama patlamaya hazırrr :D
|
|
![]() |
|
fazlada düşürmeyin tabi.Aracı düşürmeden önce ses işlerini halledin bence.(Ben galiba biraz çok orjinalciyim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Önü çok sırıtıyor bıde 106 yuksek oldugunda bıseye benzemıyor hocam 3 degılde 5 cm dusse fena olmaz yanı :D
|
|
![]() |
|
arkayı kaldırabilirsinizde.Dediğinizde haklısınız yükseklik arabayı kötü gösterir ama birçokta avantajı vardır.Eğer çok sırıtmıyorsa oynamayın yükseklik ayarıyla.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |