![]() |
|
Yarın muayene günü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 23:09 |
||
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
filmi burda sorun ediorlarda sizin memleketi bilemem.
![]() |
|||
![]() |
|||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
||
benimkide bu hafta muayne gircek araçta sadece camlarda film var acaba onu sorun ederlermi
![]() |
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
inşAllah.
|
|||
![]() |
|||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
||
Ediyorum hocam,bakıyorum sık sık yağına suyuna + çok kullanmıyorum haftada bi kaç gün binerim.Çalıştırınca lpg ye geçene kadar hareket ettirmem hem benzinde çalışmış olur hem ısınır beklerken dikkat ediyorum inşallah çıkmaz sorun
![]() |
|||
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
||
inşallah olmaz üstad,şimdlik böyle gider dedi ustamız yaza doğru açıcaz kapağı kısmetse
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
vay arkadaş yaa hakikaten o zamanlar anasının gözüymüş bu muayene işi,adam bana çok güzel dille anlattı ben yinede uyuz oldum geçirmedi diye ama haklıymış sol balata çakma çıktı ben beyaz ampüllerle buz mavisi parklarla girdim adam bişi demedi demek daha kötüleride varmış seninki ibretlik cinsten ramazan hocam ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hocam keşke en üstten olsa iki silindir bloğu arasında kalan contadan kaçırıyo,üst kapak külbütor contası sanırım o değil |
|||
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
dostum ilk başlardaki gibi sıkımıdır şimdi bilemem ampuller , far ayarı , emniyet kemerleri ön ve arka koltuk kafalıkları eğer yuvası olup kafalık yoksa birinden kafalık bul tak öle git bu tarz ıvır zıvıra çok sıkıntı yapıyorlardı adamın kango aracını kafalıkları yok diye geçirmemişlerdi ben de o zamanlar flash vardı arka silecek su atımı yok d,ye geçirmemişlerdi halbuki o modellerin hiçbirinde yoktu daha fazla sabırlı olamadım ve muayeneyi yapan çocuğu hırpalamıştım biraz ama el mahkum ertesi günü bi depo biraz hortum en dandiğinden bi motor alıp düzeneği kurdum gittim bi iki su fışkırttım geçtim işin kötüsü geçemedin istasyona 2.yi gitmek zorundasın çalışır görmek istiyorlardı muayene bitti evrakımı aldım çocuğun önünde hepsini söküp atmıştım =)
|
|||
![]() |
|||
||
Birde şu conta meselesine takıldı kafam en üstteki kapağın ordan kaçırıyor değilmi?
|
|||
![]() |
|||
||
yağ kaçağını yıkattırın gitmeden önceki akşam.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
kolayda biraz tuzlu işte kapak taşlaması contası keçesi yağı suyu yine 300 ü var ondan beklesin biraz ![]() ![]()
serviste var far ayarı biraz benim umursamazlığıma geldi hafif kusur olsun diye ama bu sefer yağ kaçağı haricinde perfect gidicem ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
öyle,öyle hocam haklısın 3 kuruşluk iş yaptırıp 5 gün işin peşinden koşan arkadaşım çok ustaların kapılarını aşındırıyolar allaha şükür dayım bursanın sayılı tamircilerindendir ondan kafam rahat
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
far ayarlarınıda elektirikçide makinede yaptırın zira daha hakkınz yok.Yoksa yine para yatırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
|
|||
![]() |
|||
||
silindir kapak contası işi kolay diye biliyorum.Kapak çıkarılıp taşlanır.Güzel olur.Ama tabi aciliyeti yoktur.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sağol yavuz25 hocam,bakım yaptırdım ama triger,klima,devirdaim direksiyon kayışı motor takozu falan hepsi halloldu ama yağ kaçağı için motor bloğunu kaldırmak gerekmiş
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |