![]() |
|
35 mm. yay taktırdım ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 17:30 |
|
Sonu yok , paraya güvendikten sonra çok şey var yapılacak
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yok yok malesef bu işin sonu yok...Ben orjinal aldım şunu yapayım bunu yapayım derken bi jant kaldı diyorum ama oda yetmiyor şimdi aklıma amerikan park ve mini cooper sinyalleri yer etti :D sonu olmayan bişi bu :D
|
||
![]() |
||
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Hahah :DD aynen öyle kardeş. spor amortisör şart galiba..bu işinde sonu yok galibaa :D
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hehehehe yorumlar çok iyi olmuş...Malesef o sıkıntıları çekiyoruz bende orjinal yaydan 5lik yay taktırdım önceden konforluydu şimdi dedigin gibi arabanın içinde oynuyoruz aynı anda herkes zıplıyor aynı anda duruyo halay çekiyoruz arabanın içinde :D Eve giden bütün çukurları ezberledim başkası kullandıgı zaman yavaşla çukur var diyorum :D...Eziyeti var ama görüntüsüne diyecek yok |
||
![]() |
||
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Arkadaşlar 2o6 gti den çıkan spor amortisörler benim 4 kapılı 206 aracıma uyarmı acaba? 2006 model
|
||
![]() |
||
|
Nereden bulabilirim koni amortisörleri ?
|
||
![]() |
||
206RCCLUB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1967 Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206RCCLUB
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Doğru cevap bu. Modifiye adına yay kestirmek cinayet demektir. Orjinal yaya hangi ölçü yay takarsan tak sonuç olumsuz olur. Aracına uygun üretilmiş koni sertlik ayarlı spor amortisör alacaksın. İstediğin ölçüde kaliteli (Koni veya Eibach mesela) yay alacaksın. Belki tuzluya gelecek ama hem canını hem arabanı korumuş olacaksın. Alacağın amortisör ve yayı 2. el almaya kalktığında da dikkatli ol çok hırpalanmış olmasınlar. Kullanıcısı, tanıdığın bildiğin olsun. Sonra patlak amortisörle bozuk yayla uğraşma... |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
5 cm + koni amartisör seti işini görür |
||
![]() |
||
|
Peki 35 mm yerine 5cm lik takarsam nasıl olur?yine aynı şekilde zıplarmı araç?hem ozaman orjinal amortisörleri olmuyor biliyorum ben.spor amortisör nereden bulacağız peki?yada hangi markalar var spor amortisör olarak?
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Aynen hele o kasisten geçmek yokmu bi seferinde kafam tavana çarpıştı
![]() |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
benim 206 da 4 cm yay vardı. seke seke gidiyodu heryerde :D içim dışıma çıkıyodu ama yol tutuşu baya artmıştı, oda ayrı bi zevk...
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
ısıtmak,presletmek,kestirmek bunların hepsi aynı nane :) eğer kendimiz bunları yapacaksak firmalar neden arge çalışmaları için milyonlarca dolar harcıyor ? en sağlıklısı istenene göre yapılmış iyi markaların malzemelerini kullanmaktır. Benim aracım gayet düşük 5 cm eibach ve koni amartisörlerle kullanıyorum jant çapını büyütmeden 40 yanak lastik kullanın sizin araçlarınızda yerlerde gezsin hem yol tutuşunuz artar hemde istediğiniz alçaltmayı sağlarsınız.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Aynen katılıyorum , yayı kesilmiş araba ile yayın pırtıp lastiğe sürtüp lastiği patlayan araçla yolda dönmüş biri olarak yayı kesmeyin aman haa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Bilgiler için teşekkür ederim.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
kesilen yay hesaplanan değerlerini yansıtamıyor yüksek suratlerde ve virajlarda çok tehlikeli oluyor durum bazen araç önden atmada yapabiliyor kestirmek yerine 5 cm yay alın
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Abim bende orjinal binmeyi seviyorum Ama bu yayları kestirmek neden tehlikeli biraz bahsedermisin.
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Sakın kesmeyin benımkiler kesik orjinaline dönecem .
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
yaylarınızı sakın kestirmeyin allah göstermesin bir gün giderken yay sizden önce virajı dönebilir.
|
||
![]() |
||
|
Peki 2 çift orjinal amortisör alsam ve orjinal yaylarını geri taksam yaylardanda biraz kestirsem olurmu bir sıkıntı yaratırmı?kullananlar varmı böyle acaba?
|
||
![]() |
||
|
Spor amortisör düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı okadar para vermek zor geliyor bana :) uygun fiyatlı olanları yokmu acaba onların?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |