|
206 GTi vs. 207 GT |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||
dowan
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: ankara-istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2011 Saat 19:34 |
|||
babalar ankaradaki 207 gt kullanan arkadaslar :) ben chip uygulamasını en iyi yapan ustayı sorucaktım....
|
||||
seLim
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
pilotaj önemli bu karsılastırmada ama en önemlisi tork bence.. 207 GT derim.
|
||||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
||||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ARKADASLAR VALLA SU YORUMLARI ILKOKUL COCUKLARI YAPSA ANLARIMDA SIZLERDEN DUYMAK COK SASIRTTI BENI BUTUN YORUMLARIN HEPSINI TEK TEK OKUDUM ATMOSFERIKLE TURBOLU ARAC KARSILASTIRILIR BIRINCISI BU 1.6 VTECLE 160 LIKLA DENENEBILIR COK RAHAT GT ÖRNEK OLARAK DEDIM 206 GTI LA 106 GTI YI KIYASLARKEN ONCE 106 YI GECSIN DENILIYORDU KALDIKI BU ARACLA 150 HP LIK TURBO BIR ARACIN KIYASLANMASI MUMKUN DIGIL DRAG ROLL HER TURLU AYIRIR ZATEN TEKNIK VERILER HER SEYI ACIKLIYOR TARTISMAYA GEREK YOK.
|
||||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
pilotaj çok önemli ama turbo farkıyla 207 alır gibi...
|
||||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||||
kelebek
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
arkadasım benım var 207 gt herzaman deneye bılırız sız yer belırleyın ben gelıyım deneyelım
|
||||
kelebek
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
benımde 207 gt var cok denedık 206 gti aylarla fark cok 10 tır sıgar |
||||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Araç daha evvel sende miydi bilmiyorum, şimdi Melih isimli arkadaşımda araç. Google'den resimlerine baktım da şimdi sen görsen arabayı tanıyamazsın ne motor olarak, ne dış görünüş olarak o derece değişti ;) |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
BAHSETTİGİNİZ ARAÇ LAR STOC İSE 207 GT ALIR DİYORUM YANLIZ YÜRÜYENİN HARİCİNDE PİLOTAJ BİLDİGİNİZ ÜZERE ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ LAKİN GEÇEN HAFTA STAR TV DE YAPILAN YARIŞMADA DA GÖRDÜGÜMÜZ GİBİ TURBOLU ASTRA, ATMOSFERİK BİR 106 GTİ GEÇİLMİŞTİ VİTES KAÇIRMASI SONUCU... GERÇİ SAKINCALI KARDEŞİMİZ NEDENİ BİLİNMEZ :( YARIŞI KAYBETTİGİNDE ÇOK AGLADI BU BENİ BİRAZ ÜZDÜ :( NEYSE KONU NERDEN NEREYE GEÇTİ YAŞAR SIÇRAMA, KISACASI BEN 207 GT DERİM ...AOC, HALİL KERDEŞİM ÜZGÜNÜM YAPACAK BİRŞEY YOK :) BU ARADA BİZDE DENEMEK İSTERİZ 106 GTİ LERİ ...
|
||||
esrefyilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBULL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esrefyilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
HER TÜRLÜ 207 GT
|
||||
EŞREF YILMAZ 34 YJ 0425 İSTANBUL/KÜÇÜKÇEKMECE
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
06 gtj 07 aracı ılk yapan bızız karapurcekte herkes bılır ılk benım ondan 8 mıyarlık tesısatım calındı aktepede on kaputu sıyahtı ben ılk yaptıgımda soktum metalık seytan kırmızısı gecer ruhsatta rengı en son gordugumde jantları sokmustu yenı sahıbı bendekı jantları cok canlıydı turkmodda resımlerı var googleye 06gtj07 yazın bakın
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
estafurullah bilader olur mu ya biz arabadasız :):) hehe su saatte 2 sohbetin tuningin belini bükmüşüz :D
|
||||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Senin aracının dolu olduğunu biliyorum, stand arabasıydı yanlış hatırlamıyorsam, bi iddia yok, sadece başlık açılmış ve ben denediğimizi; 206'nın her durumda daha iyi olduğunu söylüyorum... Mutlu'nun arabasına gelince o araç stock değil, şimdi satıyormuş aracını boşaltmış ve tüm bildiğim bu ama ne kadar boş bile olsa en azından bi chip vardır ;) Sana uydurma konuşuyorsun demedim, sende-bende uydurma konuşmuyoruz sadece ben gözümün gördüğünü size aktarıyorum ama klavyeden pek açık olmuyor (yazı dili ile konuşma dilinin bir olmaması) ortada bi problem yok, kırıcı bi kelam ettiysem affola ;)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
PEKİ BEN UYDURMA MI KONUSUYORUM BENİM ARACIM STOCK DEGİL BUNU ARACIMI BİLEN HERKEZ BİLİR AGZINA KADAR YÜKLÜ BİR ARAÇTIR KİMSEYE KAFA TUTMUYORUM ARACIM YÜK LÜ DİE DENERİM AMA BURDA İDDAMDA YOK 207 GT ALIR YA BEN ALIRIM DİE MUTLUNUN ARACININ DOLU OLDUGUNU BİLMİYORDUM
|
||||
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
garaboy, uydurma konuşmuyorum servise geldi araç bizde denedik ve aldık ve bunu defalarca yaptık, ciddi anlamda stock bi GT varsa gelsin ;) Senin RC ile bnm gti'ı deneriz bak o olur :)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
vallah mutlu ile bayadır görüşmüom bir tane daha var oda oynamalı sanırım hiç olmadı boluda bulusuruz :):) RC lerler video yaparız ne yapalım :) tünele dogru
|
||||
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Mutlu'nun araba stock mu ? Ben onu boş olmayan bi araç olarak biliyorum, satacağı için bişeyleri sökmüştü en son duyduğum bu, stock olduğuna seninde inandığın bi araçla deneyelim ;)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
TAMAM OLUR YARIN KONUSURUM MUTLUYLA BİZİM
|
||||
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
garageboy, çok güzel olur, video falan da çekeriz, roll da yaparız, drag da... Bi' an evvel yönlendirirsen çok iyi olur, arkadaşım Kıbrıs'a gidecek arabayla 1-2 hafta zaman var, rakip bulman için yeterli bi süre ;)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
206 207 Mİ ABİ
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |