|
Japon yapıştırıcı lekesi nasıl temizlenir |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 19:11 |
|
bencede aseton boyayı mafeder :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sagol kardes bilgi icin
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gözlüğünüzün camı pürüzsüz ve üzerinde boya olmadığı için sorunsuz çıkarmışsınız.Bu tarz yüzeyler için çok faydalı bir bilgi ve olumlu sonuç alabilirsiniz. Fakat üzeri boyalı yüzeylerde yada hafif pürüzlü yüzeyler için boşa denemeyin daha da berbat edebilirsiniz...
|
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
arkadaşlar küçük bir hatırlatma: bu bilimsel bir yöntem değil yukarıda da belirttiğim gibi sadece kendim denediğim ve sonuç aldığım bir uygulamayı sizlerle paylaştım. o yüzden kaportada nasıl olur, tamponda nasıl olur bende bilmiyorum o yüzden önce görünmeyen kısımlarda deneme yapmakta fayda var. aman dikkat, acele edip zarar vermeyin. dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor. söylediğim gibi ben güneş gözlüğünün camından çıkardım bu japonu hemde baya akmıştı üzerine. ayrıca gözlüğün camı plastikti ve hiçbir zarar vermedi.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu baya bi işime yarar.teşekkürler bilgi için
|
||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Dikkatlice ve sabırla yapıldığında sizin yöntemle temizlenebilir gibi japon yoksa çok illet bişey ve çıkarmanın yolu yok.Teşekkürler bilgilendirme için.
|
||
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
Bende tam bugün kırılan aynayı belki tutar die japonla yapıştırıken damlası kaportaya damladı , anlık arabamı savunma refleksi ile direk elimi çaldım ama hafif bi iz kaldı pastayla gider sanırım
|
||
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kabortaya aseton uygularsanız boyaya zarar verir.En iyi ihtimal harelenme yapar boyada.
|
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
çıkar yüksek ihtimalle, ama söylediğim gibi biraz sbaır gerektiriyor, zaman alabilir.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
||
murat deniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
evet alabilir, ama teybin olduğu göğüs kısmındaysa leke bişey olacağını sanmıyorum.
|
||
||
ŞevkeTŞeneR
2. Vites 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
benim sol ön camurluga xr yazısını japonla yapıstırmıslar söktüm altında japon izi kaldı oda cıkarmı bu yöntemle?
|
||
ŞevkeT ŞeneR
İstanbuL/EyüP PeugeoT/106xR & ŞahiN_S A+Rh |
||
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ön konsola uygulasam, rengini alır mı merak ediyorum? Düzenleyen feline - 04 Kasım 2011 Saat 19:36 |
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
murat deniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
Arkadaşlar hemen hepimiz araçlarımıza elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. ufak tefek tamirat işleri, tesisat, sökme takma, boyama vs. vs.. ve bu işlemlerin bir çoğunda japon yapıştırıcısı veya türevlerini kullanıyoruz. olur ya kazayla istenmeyen yerlere bulaşabiliyor, ve can sıkıyor. bu sebeple size geçenlerde güneş gözlüğümün camına yanlışlıkla dökülen japon yapıştırıcısını nasıl temizleyebildiğimin yöntemini anlatmak istedim. belki yardımı olur. öncelikle şunu söylemekte fayda var arkadaşlar, anladığım kadarıyla japon bulaşan zeminin pürüzsüz olması gerekiyor, yani hafif mat duran plastik yüzeylerde değilde örneğin cam, ayna, kaporta gibi düzgün yüzeylerde işe yarıyor.
- öncelikle bayanların oje temizlemekte kullandıkları aseton almamız gerekiyor. - güderi diye tabir edilen bir parça temin ediyoruz. laptop ekranı temizlemek için almıştım - ve güderiye ara ara damlattığımız asetonu japon bulaşan yüzeye fazla bastırmadan sabırla siliyoruz. biraz sabretmek gerekiyor, çünkü bu işlem lekenin yoğunluğuna göre biraz zaman alıyor. ben bu işlemi uygulayarak güneş gözlüğümün camına hiçbir zarar vermeden, çizilme dahi olmadan nokta kadar leke bırakmayarak temizledim. umarım birilerinin işine yarar. saygılar. |
||
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |