![]() |
|
307 Sustalı Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 11:52 |
selam arkadaşlar ben kendi aracıma sustalı anahtar yaptırdım 2004 model 206 50 tl problemsızz sorunsuz çalışıyor 15 dakika kadar kısa bır surede
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu ile ilgili öğrendiğim bazı şeyleri paylaşmak isterim.
Kilit mekanizmalı anahtarınızda yapacağınız bazı değişiklikler neticesinde çalışmama gibi bir durumla karşılaştığınızda ne yapabilirsiniz? Öncelikle anahtarın devresinin çalışır olduğuna emin olun. Bu işlemi Istanbul'da ki Capitol Alışveriş merkezinin en alt katındaki Key Store mağazasında yapabilirsiniz. Bu test bir çok yerde de vardır ancak ben bu mağazanın samimi ve dürüst yaklaşımını gerçekten çok beğeniyorum. Anahtarınızın devresinde sorun olmadığını ve sinyal gönderdiğini düşünelim. Bu durumda halen araç yanındayken anahtarın kumanda sistemi çalışmıyorsa şunları yapın: Kumanda-araç kalibrasyon: 1. Kontak anahtarı çevirin. (Araç çalışmasın) Kontak açıkken anahtarlık kumandasındaki herhangi bir tuşa 10 saniye boyunca basılı tutun ve kontağı kapatın. Kumandayı test edin. Çalışma ihtimali yüksektir. 2. Yine çalışmazsa, aracı o anahtarla çalıştırın. 1-2 dakika boyunca çalışır kalsın. Sonra kontağı kapatın ve anahtarı deneyin. Çalışmazsa sonraki işlem olarak 1. aşamayı uygulayın. Bende 1. işlemde çalıştı. Devreli anahtarlar bu tip iletişimsizlik gibi durumlarda kendi kendilerini resetlerlermiş. Bunun için böyle bir işlem gerekebiliyor. Haaa şu da var, şayet bu yazdıklarım olmazsa bahsettiğim anahtarcıya bizzat gidilmesi gerekiyor. Kendisi bana "çalışmazsa getirin ben burada sizin yapamayacağınız bir test yapıp size kesin durumu söylerim" dedi. Devreyi test etmek için sağ olsun benden ücret falan almadı. Zaten bana verdiği bilgileri bu nedenle paylaşıyorum. Şayet ekmek kazandığı bir şey olsaydı yazmaya çekinirdim çünkü ticaret zihnini beğendiğim bir mağaza. |
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtar geldi dediğiniz gibi uymadı yedek anahtardaki anahtar ucunuda çıkaramadım öyle elimde kaldı :) sustalı anahtar nede heveslenmiştim oysa:)
|
|
![]() |
|
neyse o zaman onu gideyim bende diğer yedek anahtara takayım bari o görüntü olarak sustalı olsun:) bu işi de tutturamadık ya işe bak :)
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
3 tuşluya uyum olmaz.. benim yazdığm ilan son derece güvenilir arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
bende aldım ama gelmedi daha gelmedi ben bu tuş olayına hiç dikkat etmedim benimki 2 tuşlu ben 3 tuşlu olanını almışım uymazmı acaba yoksa :)
|
|
![]() |
|
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-anahtar-sustali-kumanda-kabi-2-buton-46260591
bu ürünü aldım. Bayramdan dolayı kargo biraz geç geldi ama olsun. Ürün kalitesi orijinali gibi değil ama göze batan olumsuz bir şey de söyleyemem. Anahtarın ucundaki pimi çıkarıp gelen kasadaki uç ile değiştirdim. Kartı içine ilk taktığımda çalışmadı. Pil temas yerleri karşılıklı gelmemişti. Onu da düzelttikten sonra sorun çözüldü. Bilginize
|
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Abiler anahtara çamur attım ama bu benimkinden değilmiş ki :(
Benimki de 2 butonlu çıktı. Ben net bir araba resmi hatırlıyordum kumanda da ama yokmuş.. aptala döndüm. Aşağıdaki ilandaki birebir doğru olan :/ Bulana teşekkürler Gitti gidiyorda da 31 TL ye buldum. Ama kargo size ait.
Düzenleyen tuncaksoy - 03 Kasım 2011 Saat 23:36 |
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
2006 larda nasıl bilmiyorum ama 2003 model benim arabam iki tane tuş var kumandada açma ve kapama sadece
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
http://www.hepsiburada.com/Liste/multilock-peugeot-orijinal-kumanda-kabi-2206013/productDetails.aspx?productId=otm2216013&categoryId=20024962&SKU=OTM2216013#Gorseller MultiLock PEUGEOT Orijinal Kumanda Kabı 2206013 Aldığım kumanda biraz önce geldi. İş yerimdeki ustalara ucunu sorunsuz taktırdım. Yalnız gelen kumandanın orjinal kalite ile alakası yok. Dandik ve sert bir plastik kullanılmış. Ayrıca üzerindeki butonlarda ortadakinde araba "bagaj" resmi olacağına far işareti var. Evde kartı içine takıp deneyeceğim. Çalışmazsa zaten geri gönderirim ama çalışırsa da durumdan haberiniz olsun diye yazdım. Çalışma durumunu da ekleyeceğim. |
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Serdar arkadaşımız gelen anahtarın üzerini anahtarcıya açtırmış sorunsuz çalışmış. Sen bunu demesen valla bende öyle yapacaktım. Klipsi gördüm ama yanlış mı olur bilememiştim. Çok sağol.
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
zaten öyle yapıyorsun
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Arkadaş bu ürün 35 TL yaw. Ben 25 e aldım.Ama dün kargoya verildi yazdı siparişte. Bakalım bugün elime geçer ben de hallderim sanıyorum. Sistem sanırım düşündüğüm gibi... Simirnofredbull öyle söylemiş en azından. Ben de o pimde bir olay olduğunu biliyordum.
Peki o pimi tek taraftan abanarak ittirsek çıkartsak sorun olmaz değil mi?
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
hb dada indirim vardı ben 19,90 a aldım, bi kaç gün baktım ama bunu görmemiştim sahibinden.com da . bakalım hayırlısı ne olacak. bunun arkadasında amblem var dimi hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
![]() |
|
ilanın linkini koysanız ya buraya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
sahibinden.comda 307 sustalı anahtar yaz orada cıkan bi ilan var ztn orjinaliyle aynı resim var profilindede. ondan sipariş verebilirsin. ben de oradan aldım içine çipi taktım eskisinden daha güze oldu bide anahtarlık hediye ediyor:) anahtarın sustaya baglı olduğu yerde bi deilk var ordan pim i çıkar anahtarı yeni sustaya bağla pim i sabitle sonra güle güle kullan
Düzenleyen simirnoffredbull - 02 Kasım 2011 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
bugun bende sipariş verdim hb'dan , ilk önce anahtarcıya sordum sen al biz kolaylıkla yapıyoruz bizde mevcut değil dedi, bakalım gelsin sonucu paylaşcaam arkadaşlar sizinle
|
|
![]() |
|
Orjinal anahtarın metali sustalıya uyarsa çok iyi olur sonuçla bende ilgileniyorum olur inş |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
=) Okdir.. Ben de benzer bir deneme yapacağım o halde.
Hepsiburada daki bazı siparişleri yollamışlar ama anahtar kumandası henüz tedarikte görünüyor. Bakalım. 4 gözle bekliyorum. Bilgiler için çok teşekkürler
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |