![]() |
|
Sunroof'un Su Alması ve Tamir Edilmesi Peugeot 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
HASGUL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2017 Konum: DİYARBAKIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2017 Saat 23:19 |
|
FERİDUN BEY MRB... SAYFAYA YENİ ÜYE OLDUM DA.. SİZİN PAYLAŞIMINIZ BENİM ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ... ÇÜNKÜ AYNI SORUN BENİM ARAÇTA DA VAR... SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ RESİMLERİ GÖREMİYORUM DA... BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.
|
||
![]() |
||
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dün akşam benim aracımda da aynı sorunu fark ettim. resimleri güncelleyelim lütfen |
||
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
||
![]() |
||
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar aynı problem bende de var.. Tamirle ilgili fotoğraflar açılmıyor yenileme şansınız varmı acaba ?
|
||
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
||
![]() |
||
teomann_40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teomann_40
|
Ben taktırmadım ikinci el aldım tanımadığım bi insandan.Merak ettiğim sonradan yapılanlarda su kanalları oluyor mu ?
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
onu bız bılemeyız kı taktırdıgınız yer bılır.. en guzelı takılan yerle ıletısıme gecsenız daha iyi olur
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
teomann_40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teomann_40
|
???????
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teomann_40
|
Arkadaşlar 1 yıldır kullandığım 2004 307 aracımın sunroof u su almaya başladı. Sunroof sonradan takma , webasto marka . Nasıl bir çözüm bulabilirim ,bahsettiğiniz "su tahliye kanalları " sonradan takılanlarda da oluyor mu?
|
||
![]() |
||
extremex16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
|
açıklamanız için tesekkürler.yarın yağmur yağmazsa bir deniyeceğim ilginize tesekkürler.
|
||
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
||
![]() |
||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
tavani içten söktüm tahliye borularıına baktım hepsi açık. zaten su dökünce su gidiyorsa açıktır borular. aslında tavanı sökmedende halledilebilir bence. sanrufu açın ön kısımda iki tarafta da olan açık tenkli bir kanal var. oranın altına su sızınca içeriye akıyor. şeffaf kanalı silikonlayıp suyu direk gidere verin çözüm olmazsa tavanı sökün. hasan arkadaşıma tekrar teşekkürler
|
||
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
||
![]() |
||
extremex16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
|
nasıl çözüm buldunuz hocam biraz açıklama yapsanız. |
||
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
||
![]() |
||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
307 de çozüm buldum. şimdi çok şükür sorun yok.
|
||
|
||
![]() |
||
asibartinli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asibartinli
|
merhaba resimleri göremiyorum arkadaşım nasıl bakacağız resimlere bilgi verebilirmisiniz
|
||
![]() |
||
mesutsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
Arkadaşlar merhaba,
ben aracımın sunroof unu kendim tamir ettim, fotoğraf çekmeye vaktim olmadı ancak 306 aracı olan arkadaşlar dilerlerse yardımcı olabilirim. 05372367824
aracın tavan döşemesini söktüm ve tıkanmış olan tahliye hortumunu çıkarttım. tüm forumlarda su tahliye borusunun ağzında tapa var dendi ancak bu sanırım 306 larda yok...
Tazyikli su ve hava sıkarak iyice hortumu temizledim ve sunroof havuzunda su birikince sızan yerlere slikon sıktım (zaten tahliye hortumlarını açınca gerek kalmamıştır bence ama yine de garanti olsun diye yaptım). Dikkatinizi çekmek istediğim konu hortumu çıkarınca tavan direklerinin arasından tekrar yerine yerleştirmeniz gerekiyor ancak bu iş baya bir zorlu oluyor, çok ince karga burun görevi görebilecek parçalar ile tavandan ve direk arasında hortumun yerine girmesi için baskı yapmalısınız. İnanın bu baya bi zorladı. Şimdi çok şükür yağmur altında ve üzerinde kar varken, öylece bıraktım, herhangi bir su sızıntısı olmadı.
herkese kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam resimler silinmiş malesef, konu sahibi arkadaşta uzun zamandır giriş yapmamış...
|
||
![]() |
||
|
resimleri güncellermisiniz |
||
|
||
![]() |
||
|
güncel resimleri gören arkadaş yardımcı olabilirmi. resimleri göremyorum ben
|
||
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
emeğine sağlık paylaşım için tşk.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
bunun da fotoları update edermısınız:) |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
mesutsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
herkese selam, 306 XR aracımın sunroofun dan su sızıyor, tahliye borularından biri tıkanmış hava bile geçmiyor. tabi su birikince, tahliye havuzundanda sızıntı yapıyor. açmak için tahliye borusunun çıktığı yeri bulmaya çalıştım ama bulamadım
![]() tamir için giden arkadaşlarım gereksiz yere sunroof u komple söküp takıyor, yağlıyor, boruları açıyor, sonrada 200 - 250 TL ödeme yapıyorsun dediler.
Gerek yok zaten sunroof yağlı halde duruyor, ben sadece tahliye borularının yerini merak ediyorum,
Bilen varmı? paylaşımlarınızı bekliyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |