|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 Saat 14:51 |
|
cecolı stayylllll
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Estagfurullah yapınca resimleri paylaşırmısın süper olacak bence orjinal.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gercekten ıyı fıkır tesekkur ederım
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
Kardeş ben olsam kırmızı aynanın üzerine iki tane beyaz küçük ay yıldız.Yıldızlar içe bakacak süper olur .İşte Türk bayrağı kalıcı.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
sedatdatse
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
|
|
abi kırmızı aynalar hoş olmamış bence parlak siyah olsaymış gttı aynası gibi daha fena dururnuş bence tabi renkler zevkler ayrıdır
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+1 arkadaşa katılıyorum o aracı süt gibi yapcan bembeyaz 1 pasta cila abi fena olcak emin ol :) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim şahsi fikrim aynaların beyaz olmasından yanaydı.
daha hoş duruyordu. şeritler konusuna gelince; denemesen daha iyi... dediğim gibi bir görüş sadece....
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
apaçimi olcan cem abi illa ya :D
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cemcim ilk resim senin istediğin resim renkte ufak bi ton farki var onun da onune geçemiyoruz malesef damlayla alıyorum ordan ama aynı tonu hiç vermedi bu zamana kadar. Ayrıyetten birtanede benim aklıma birşey geldi onu yapım dedim ikinci resimdede onu yaptım bak bakalım arkadaşlarımızada danış benim görüşüm ikinci daha hoş durdu.
|
||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Deneyelim bakalım abi :) Ama biliyorum nasıl olduğunu.Daha önce Laptop'ımın üstünü kapladım ve ne çektirdi bilemezsin.
|
||
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kavıslı yuzeylerı yapmak ıcın zor. Aynayı yapması o kadar zorkı sen bır dene ne demek ıstedıgımı cok ıyı anlarsın
|
||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
İç taraftaki yönlendiricede denedim aslında ama ortasında içe doğru kavis olduğu için beceremedim.Dışarısı kolay içe göre.Denemek lazım.Bi ara el atıyım olmazsa :D
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Denemekten zarar gelmez. Begenmezsen sokmesı kolay
|
||
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Güzel uygulama olmuş abi.Bende de karbon kaplama var,acaba onunla denesem mi :) Grinin üstünde fena da olmaz hani :P
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Farklı ve cix bır renk olunca aynalar cok dıkkat cekıyor. Aynı ınek kulagı gıbı oldu
|
||
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel olmuş güle güle kullan,aslan biraz kepçe kulağı andırdı bana
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Esasında fıkır cooook ama gel gelelım bunlarla ugrasabılmek ıcın zaman yooook. Zaman buldukca yapmaya devam edıyoruz ıste
|
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
|
oda olur oda olur :) hatta süper olur :)
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Esasında ben 207 RC Le Mans takı gıbı on logodan baslayıp arka tamponun altına kadar uzanan kırmızı serıt dusunuyorum
Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 13:18 |
||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben dün aynalar takılıyken gördüm gerçekten on numara olmuş eline sağlık cem abi
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |