Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Flanş & Spacer ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Flanş & Spacer ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Flanş & Spacer ?
    Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:41
Gördüm ve anladım ki bu is tehlikeli en iyisi vazgeçmek herkese teşekkür ederim verdigi bilgilerden dolayı çok sagolun
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 15:53
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

yok abi kimseye kızmıyorum burası forum eleştiride alcagız notta sıkıntı yok :) 

okan karıştırma ortalığı ..anladık bbs varGülme sorarım ben sana yakındaKahkaha

sıkıntı yok ersin abi canın saolsun ya  Senin olsun bbsler :D sıkıldım zaten Rc Alsammı diye düşünü
yorum:)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 15:42
spacer dan uzun oldu konu yalnız :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 15:36
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

okan karıştırma ortalığı ..anladık bbs varGülme sorarım ben sana yakındaKahkaha
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 15:30
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 12:12
Yok flanşın çok öyle bir abartı bir kalınlığı yok en azından bendeki öyle,fakat dediğim gibi bijonun birazdaha uzun olması güvenlik açısından önemli,tabi arada sırada bijonları kontrol etmekde fayda sağlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 12:06
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Metinim nasıl bir uzatmadan bahsediyoruz,orjinali üzerinden bir oynama yapılmıyor benim bildiğim,bu bijonlarda da değişik boyutda olanlar var isteğe göre seçebilirsin...

abi flanş takınca lastik dışa çıkacağı için bir okadar daha uzun bijon kullanmak lazım ondan bahsettim.

konunun içinde farklı bir konu varmı bilemem ben konu başlığı ile ilgili yazdım sizin tartıştığınız konuyu bilmem (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 12:00
Metinim nasıl bir uzatmadan bahsediyoruz,orjinali üzerinden bir oynama yapılmıyor benim bildiğim,bu bijonlarda da değişik boyutda olanlar var isteğe göre seçebilirsin...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 11:43

flanş taktığında bijonları uzatman gerekecek. uzayan bijonun kopma kırılma ihtimali kısalara göre daha yüksektir. Allah korusun kopturğunda lastik fırlar kazaya bile sebebiyet verir. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 11:03
Allah razı olsun Ersinim.Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin...
Abilerini örnek alıyor Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:53
taşkın bu aracı her gördüğümde maşallah diyorum..fazla görünme ortalıkta:))))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:51

Arkadaşlar benim aracımda arkalarda bulunmakta.Ustamız sağolsun iyice ölçüp biçerek cnc de ayarladı,bijonları özellikle kendisi seçti.Arada sırada kontrol etmekte fayda var.Emniyet için...

Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:50
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Olaya su acıdan bakmak gerek. Bızlerın modıfıye olarak yaptıklarımızı fabrıkada orjınal olarak yapabılıyor sonucta. Fabrıka yapınca modıfıye olmuyor. Bızler sonradan yapınca modıfıye oluyor.

Sonucta bızım ıstedıgımız sekıldekı orjınalden modıfıyelı mısal bır evo 10 kac para ??? alıpta sahıp olabılecegımız bır arac degıl. bızde bu aracın bazı ozellıklerını belırlı lımıtler dahılınde kendı aracımıza kazandırmaya calısıyoruz. Bunda kımseye bır zarar goremıyorum.

Mısal bır arkadas aracı dızeldır hem az yakar hemde gorunumu guzel olur. Bu kotu bırsey mı ???

"Onemlı olan yapılacak uygulamaları belırlı emnıyet sartları dahılınde bılınclı bır sekılde "bırsey olmaz" mantıgından uzak bır cercevede yapmaktır" dıye dusunuyorum

+1000000Gülme
Yapmayı düşünüyorsan kesinlikle kaliteli malzeme kullan tekerler şakaya gelmez eğer ben üç teker üzerinde giderim demiyorsan.Sırıtma
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:44
arabayı ilk aldım ...tipodan kalma sıfır jantlarım vardı 4* 100  4*108 bijon aralığında  16" .....kaliteli bir flanş 400 tl denilince  ..samimi söylüyorum 1300 tl ye aldığım jant lastiği çorluya 750 tl verdim gitti ..flanş  undertaker +CeCoLi  ustaların dediği gibi tuzlu ..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:38
Gecen bır arkadasla aynı sekılde flans ısını konusuyorduk bana cok ucuz paralardan bahsettı. Bende dedım kı "sen ıyımısın??? o ıs o paralara olurmu" dıye Sırıtma 

Flansın tanesı 15-20 lıralardan bahsedıyor. Bıjonlarada tanesı 2.5 tl dıyor. Tamam bıjonlar olabılır ama flans ıcın pıyasada tanesı ortalama 50 tl. Bırde bu fıyat durumu kalıteye gore cok degısken. Tanesı 100 tl olanıda bılıyorum. Merdıven altı bır tornacıda yapılacak urunude aracıma takmam zaten... Esasında 1cm kadar kendı aracımında arka lastıklerını dısarı cıkarmak ısterdım
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:47
Kaliteli bir spacer/flans (aynı şey) ve kaliteli bijon, aracınıza hiç bir zarar vermez fakat bu parçalar ne kadar kaliteli olursa olsun orijinal olmayacağı için aracınıza çok fazla yüklenmemeniz gerekir, el freni, sert virajlar vb gibi...

17" leride 16" larıda kullanırken spacer artı uzun bijon kullandım, maliyeti bir hayli yüksek oldu fakat kafam rahat.  
ph2 stock 306 gti
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 09:17
Olaya su acıdan bakmak gerek. Bızlerın modıfıye olarak yaptıklarımızı fabrıkada orjınal olarak yapabılıyor sonucta. Fabrıka yapınca modıfıye olmuyor. Bızler sonradan yapınca modıfıye oluyor.

Sonucta bızım ıstedıgımız sekıldekı orjınalden modıfıyelı mısal bır evo 10 kac para ??? alıpta sahıp olabılecegımız bır arac degıl. bızde bu aracın bazı ozellıklerını belırlı lımıtler dahılınde kendı aracımıza kazandırmaya calısıyoruz. Bunda kımseye bır zarar goremıyorum.

Mısal bır arkadas aracı dızeldır hem az yakar hemde gorunumu guzel olur. Bu kotu bırsey mı ???

"Onemlı olan yapılacak uygulamaları belırlı emnıyet sartları dahılınde bılınclı bır sekılde "bırsey olmaz" mantıgından uzak bır cercevede yapmaktır" dıye dusunuyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 02:01
Bu arabalar üretilirken güvenilirlik olarak belirli sınırların içinde kalmak şartıyla en ekonomik şekilde üretiliyor.Daha iyisini yapabilmek içinde mükkemmellikten kaçınılmakta.Modifiye olayını trafikte suç olarak görenleri anlamıyorum hoşlanmıyor olabilirsiniz zevk meselesi.En basitinden insanlar cam filmi sevmiyor saygı duyarım ama takanada suçlu muamelesi yapıyor.Bence bilinçli yapılacak her müdahale araç için güvenlik için bir artıdır.
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 01:34
Dincer abi benim yerime yazmis benim 106 xrda sadece arkalarda flans var bizde cok arastirdik guzelini bulamayinca cnc de yaptirdik 2 sene olucak neredeyse bir sorun yasamadik.Bizdeki bijinlarda sifreli bijondu yanlis hatirlamiyorsam
Ozet : iyisini alicaksan bence sorun yok.
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:46
Ne kadar para o kadar zevk . Ben mesala body Kit olayına bitiyom ama o bana bitmiyo  Sırıtma şişirilen camurluklar altında ofsetli jantlar arabada v6 bir motor olacak vışşşş Sırıtma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5941 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1079 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49205 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 474 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 293 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 515 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4358 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1749 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 991 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28759 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3679 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26077 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2500 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English