|
Flanş & Spacer ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
lkr_yldz
2. Vites 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:41 |
|
Gördüm ve anladım ki bu is tehlikeli en iyisi vazgeçmek herkese teşekkür ederim verdigi bilgilerden dolayı çok sagolun
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıkıntı yok ersin abi canın saolsun ya Senin olsun bbsler :D sıkıldım zaten Rc Alsammı diye düşünü yorum:) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
spacer dan uzun oldu konu yalnız :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okan karıştırma ortalığı ..anladık bbs var sorarım ben sana yakında |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi kimseye kızmıyorum burası forum eleştiride alcagız notta sıkıntı yok :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok flanşın çok öyle bir abartı bir kalınlığı yok en azından bendeki öyle,fakat dediğim gibi bijonun birazdaha uzun olması güvenlik açısından önemli,tabi arada sırada bijonları kontrol etmekde fayda sağlar...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi flanş takınca lastik dışa çıkacağı için bir okadar daha uzun bijon kullanmak lazım ondan bahsettim.
konunun içinde farklı bir konu varmı bilemem ben konu başlığı ile ilgili yazdım sizin tartıştığınız konuyu bilmem (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metinim nasıl bir uzatmadan bahsediyoruz,orjinali üzerinden bir oynama yapılmıyor benim bildiğim,bu bijonlarda da değişik boyutda olanlar var isteğe göre seçebilirsin...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
flanş taktığında bijonları uzatman gerekecek. uzayan bijonun kopma kırılma ihtimali kısalara göre daha yüksektir. Allah korusun kopturğunda lastik fırlar kazaya bile sebebiyet verir. kesinlikle tavsiye etmiyorum. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah razı olsun Ersinim.Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin...
Abilerini örnek alıyor
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
taşkın bu aracı her gördüğümde maşallah diyorum..fazla görünme ortalıkta:))))))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar benim aracımda arkalarda bulunmakta.Ustamız sağolsun iyice ölçüp biçerek cnc de ayarladı,bijonları özellikle kendisi seçti.Arada sırada kontrol etmekte fayda var.Emniyet için... |
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
+1000000 Yapmayı düşünüyorsan kesinlikle kaliteli malzeme kullan tekerler şakaya gelmez eğer ben üç teker üzerinde giderim demiyorsan.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arabayı ilk aldım ...tipodan kalma sıfır jantlarım vardı 4* 100 4*108 bijon aralığında 16" .....kaliteli bir flanş 400 tl denilince ..samimi söylüyorum 1300 tl ye aldığım jant lastiği çorluya 750 tl verdim gitti ..flanş undertaker +CeCoLi ustaların dediği gibi tuzlu ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gecen bır arkadasla aynı sekılde flans ısını konusuyorduk bana cok ucuz paralardan bahsettı. Bende dedım kı "sen ıyımısın??? o ıs o paralara olurmu" dıye
Flansın tanesı 15-20 lıralardan bahsedıyor. Bıjonlarada tanesı 2.5 tl dıyor. Tamam bıjonlar olabılır ama flans ıcın pıyasada tanesı ortalama 50 tl. Bırde bu fıyat durumu kalıteye gore cok degısken. Tanesı 100 tl olanıda bılıyorum. Merdıven altı bır tornacıda yapılacak urunude aracıma takmam zaten... Esasında 1cm kadar kendı aracımında arka lastıklerını dısarı cıkarmak ısterdım
|
||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Kaliteli bir spacer/flans (aynı şey) ve kaliteli bijon, aracınıza hiç bir zarar vermez fakat bu parçalar ne kadar kaliteli olursa olsun orijinal olmayacağı için aracınıza çok fazla yüklenmemeniz gerekir, el freni, sert virajlar vb gibi...
17" leride 16" larıda kullanırken spacer artı uzun bijon kullandım, maliyeti bir hayli yüksek oldu fakat kafam rahat. |
||
ph2 stock 306 gti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olaya su acıdan bakmak gerek. Bızlerın modıfıye olarak yaptıklarımızı fabrıkada orjınal olarak yapabılıyor sonucta. Fabrıka yapınca modıfıye olmuyor. Bızler sonradan yapınca modıfıye oluyor.
Sonucta bızım ıstedıgımız sekıldekı orjınalden modıfıyelı mısal bır evo 10 kac para ??? alıpta sahıp olabılecegımız bır arac degıl. bızde bu aracın bazı ozellıklerını belırlı lımıtler dahılınde kendı aracımıza kazandırmaya calısıyoruz. Bunda kımseye bır zarar goremıyorum.
Mısal bır arkadas aracı dızeldır hem az yakar hemde gorunumu guzel olur. Bu kotu bırsey mı ???
"Onemlı olan yapılacak uygulamaları belırlı emnıyet sartları dahılınde bılınclı bır sekılde "bırsey olmaz" mantıgından uzak bır cercevede yapmaktır" dıye dusunuyorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arabalar üretilirken güvenilirlik olarak belirli sınırların içinde kalmak şartıyla en ekonomik şekilde üretiliyor.Daha iyisini yapabilmek içinde mükkemmellikten kaçınılmakta.Modifiye olayını trafikte suç olarak görenleri anlamıyorum hoşlanmıyor olabilirsiniz zevk meselesi.En basitinden insanlar cam filmi sevmiyor saygı duyarım ama takanada suçlu muamelesi yapıyor.Bence bilinçli yapılacak her müdahale araç için güvenlik için bir artıdır.
|
||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dincer abi benim yerime yazmis benim 106 xrda sadece arkalarda flans var bizde cok arastirdik guzelini bulamayinca cnc de yaptirdik 2 sene olucak neredeyse bir sorun yasamadik.Bizdeki bijinlarda sifreli bijondu yanlis hatirlamiyorsam
Ozet : iyisini alicaksan bence sorun yok. |
||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne kadar para o kadar zevk . Ben mesala body Kit olayına bitiyom ama o bana bitmiyo
şişirilen camurluklar altında ofsetli jantlar arabada v6 bir motor olacak vışşşş
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |