![]() |
|
Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 20:25 |
|
+1 Cihaz yolu bilmez haritanın güncelliği ile alakalı bir durum. Siz cihazı alın gerisi kolay. Ancak alacağınız cihaz ram ve işlemci bakımından gariban olmasın. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu özelliğin adı nedir teypözelliklerinde ne olarak geçiyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Sen cıhazı al yolları hepsi biliyor :d |
||
![]() |
||
|
ya şaka maka istanbuldaki bütün yollardan haberdar olan sağlam bir navigasyona ihtiyacım var.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
bende 4350 dvd pioneer var double daha bağlamadım . abi 2350 al onda çift rca 2300 de tek ve yeni pioneer lar çok kötü 6050 7950 7150 5050 bunların ikinci elinden almanı tavsiye ederim sıfırı yok ve çok sağlam cihazlar
|
||
![]() |
||
|
Abi subwoofer kontroldediği olay ;
Ses menüsünde subwoofer çıkışı için ayar menüsü var. Sen oaradan açıp kapatabiliyorsun. Bu güzelliği var |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
muhammet gönderdiğin linki inceledim bunun ışıkları sarı değil (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
teyp' den anlayan arkadaşlar, bazen dolaşırken subwoofer konrtol gibi şeyler görüyorum özelliklerinde. bu bedir.
mesela bende bass remote control diye bir parça var farklı bir yere takıyorsun rahatsız ettiğinde onu çevirerek bası kapatıyorsun bu özellik artık teyplerdemi var yoksa? doğrumu anladım acaba yada farklı birşeymi.
|
||
||
![]() |
||
|
abi birde şu cihazı buldun önerilerinizi beklerim.
|
||
![]() |
||
|
bu linkteki cd-çalar ve navigasyon cihazı benim işimi rahat görür mü günceli...
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
saolasın abi.
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim 4250 işini görebilecek ve fiyatıda iyi bir ürün, özellik olarak çok anlamam ama renk olayını çok takma kafana,benimde ışıklar turuncu ama teyp animasyonlu ekranve sürekli farklı renkler var,daha dikkat çekiyor bence :D
Dün akşam konuşmuştuk,aşağıdaki linkte benim cihazı bulabilirsin. http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/DEH-P7800MP |
||
![]() |
||
|
abi tam bilgim olmadığı için görünüşe aldanırsa fena bir cihaz değil gibi.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 12 Ekim 2011 Saat 18:10 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Bu ürünü çok daha ucuza buldum.Kampanya yazıyor.Marka ve model aynı yinede iyi bir bakmak lazım.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-piranha-5-yil-garantili-omur-boyu-harita-guncelleme-kapinda-ode-52329993/detay/
buna baksana burak güzel bişiye benziyo :) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |