![]() |
|
Boğaz Kelebeği(Lpg Arızası) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
JunioR56 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2016 Saat 12:58 |
||
motora hava girişi çok önemli bende de bunlara benzer sorun vardı. filitrenin kutusunun altına açık hava filtresi takmışlar.filitrenin kapağı düşünce fazla havadan araba düzensiz çalışıyordu. biraz açık kalacak şekilde kapattım açık hava filitresinin üstünü işlem tamam düzeldi araba. banada yok kelebekmiş yok tüpmüş dediler. 1 lira harcamadan arabayı elletmeden ben yaptım.
|
|||
![]() |
|||
Suleyman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynen bende 50 tl ye bogaz kelebegi temiziligi yaptırdım yani arabanın performansı arttı bide motor sesi daha güzelleşti .
|
|||
Suleyman
|
|||
![]() |
|||
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
oksijen sensörüne baktırmadıysanız ona baktırın.
|
|||
![]() |
|||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kelebek 2 defa temizlendi. rolanti motorunu degistirdim. buyuk oranda cozuldu. iki gundur kullaniyorum. bu aksam bir iki dalgalanma yapti o kadar. buna da sukur.
|
|||
![]() |
|||
badtemperad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badtemperad
||
Hocam bugunlerde benimde o sorunum var gaz ayarindan falan degil bogaz kelebeginde bunu duzenli olarak temizlemek gerekiyor. Benzinde sorun yok tupte yapiyor bunu ve bir cok usta temizlemek lazim dedi bende persembe gunu verecegim arabayi. Parasida bisey degil temizletmenin ama temizlenince gaz ayari felan gerekiyor mu bilmiyorum. Bilgi edinirsem paylasirim
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||
bende hep lpg ye geçiş yapsammı yapmasammı arasında kalıyorum böyle sorunları duyunca durduruyorum kendımı yokmu hiç sıkıntısız periodik bakım harici sadece gazı koy git durumunda olan korkuyorum gerçekten :)
|
|||
![]() |
|||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
||
konuyu da hortlattik.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
||
rolanti dalgalanmasinin yani sira devrin 2000 veya 3000 veya 4000 de takili kaldigi oluyor muydu?
bende boyle bir sıkıntı var. cozemedim. kelebek degistirmek istediler. bakalim once rolanti motoru degisecek. olmazsa kelebek bogazi. |
|||
![]() |
|||
tuncercoban ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncercoban
||
Merhaba Arkadaşlar, Boğaz kelebeğinin temizliğini, adaptasyonunu, elektronik kısmının tamirini, çıkmasını yada sıfırını bulabileceğiniz K.Çekmece de Karbüratörcü Mehmet Usta var. Ve bu işi çok ucuza ve garantili olarak yapıyor. Eğer ihtiyacınız olursa arayabilir (05357191078) yada E-Mail (tuncercbn@gmail.com) ile sorunlarınızı iletip teknik bilgi alabilirsiniz ;)
|
|||
Elektrik Elektronik Mühendisi
Otomotiv Elektroniği Uzmanı |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Metınım unutmakı senın kı manuel kelebek degıl... Motorlu kelebek oldugu ıcın dıkkat etmenı ve mumkunsede ugrasmamanı tavsıye edebılırım
![]() |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
vallaha ben temzletmekden sıkıldım motoru değiştim kökden halloldu sorun montaj dahil 170 tl verdim 2 ay önce
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
sıra bende, cumartesi bende yapacağım inşallah.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
dün boğaz kelebeğini söküp temizledim canavar oldu araba :) |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Şiddetle katılıyorum +1
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
yegane;
profil bilgilerin eksik usta tavsiyesi istiyorsun. şimdi ben senin nerede olduğunu bilmiyorum ne aracın var bilmiyorum nasıl sana usta tavsiyesi vereyim yada yol göstereyim öyle değilmi.
boşuna bas bas bağarmıyoruz profil bilgilerinizi eksiksiz yazın, imza kısmına aracınızın bilgilerini girin diye.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
||
bendede uzun zaman öncesinden beri vardı lpg yi takan ustayla görüştüğümde boğaz kelebeğinden yaptığını soyledi temizlettim pismiş gercekten bu sefer temizlendikten sonra araç benzindeyken yapmıyor fakat lpg ye aldığımda eskisi kadar olmasada az dalgalanma yapıyordu başka bi lpg ustasına götürdüğümde lpg nin filtresinin dolduğunu değiştirince yapmıyacağını soyledi filtre değiştikten sonra düzeldi bilgisayara bağlayıp ayarlarını değiştirdi fakat şimdide araç bazen soğukken stop ediyo
|
|||
106 XS Balıkesir
|
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
profil bilgilerini güncellersen,nerede olduğunu bilir ve ona göre bu konuda sana yardımcı olmaya çalışırız.
|
|||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|||
![]() |
|||
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Tavsiye edebileceğiniz usta var mı?
|
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
kelebek temizliği sorunu çözebilir,ama temizlikten sonra rolanti dalgalanmaları düzelmez ise rolanti motorunun değişmesi gerekebilir,bosch car servislerde motor, değişim ücreti ile birlikte 150 160 tl gibi bir rakam dı.
|
|||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |