Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arabayı bağlattım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Arabayı bağlattım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muhammet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1991

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arabayı bağlattım
    Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 13:19

Uploaded with ImageShack.us

ben bu araçla çevirmeden hiç problemsiz geçtim polisten polise değişiyor 
bu arada aracın resimlerini bulamadım almadan önce internetten indirdiğim resmi kusura bakmayın
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 15:53
Orjinalini yazan: naill naill Yazdı:

Arkadaşım kusra bakmada ben arabayı bağlamalarını haklı buluyorum.çünkü rahatsız edici.bu kanunen zaten yasak sende yaptırmışsın bağlamışlar gayet normal.öyle düşünürsen,uyuşturucu içmekte yasak ama istersen ne yapıp edip gidip satın alabiliosun.böyle şeylere kızmamak lazım.
Ya orası ölede insan kabullenemiyor bizim kabullenememizin sebebi 80 90 milyarlık arabalar bağlanmıyor bizim gibi insanların arabaları hep göze batıyor bide park halindeyken bağladılar..Bu ülkede herşey saçmalık zaten neye anlam verebiliyoruz ki....!
Yukarı Dön
naill Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Mayıs - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı naill Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 15:19
Arkadaşım kusra bakmada ben arabayı bağlamalarını haklı buluyorum.çünkü rahatsız edici.bu kanunen zaten yasak sende yaptırmışsın bağlamışlar gayet normal.öyle düşünürsen,uyuşturucu içmekte yasak ama istersen ne yapıp edip gidip satın alabiliosun.böyle şeylere kızmamak lazım.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:58
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

pahalı bişi de değil çok güzel modelleri var peugeotlara yakışıyor 50 tl den başlıyor internette 90-100 civarı iyi markaları acilen taktır derim ;)
3 Aylık muayenemi iptal ettiler muayneden bi geçsin şu işten bir kurtulim bi şekil halledicez ya filtre yada senin dedigin gibi uygulama yapıcam..... ;)
Yukarı Dön
Mehach Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mehach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:58
İş yapıyor görünecekler...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:55
pahalı bişi de değil çok güzel modelleri var peugeotlara yakışıyor 50 tl den başlıyor internette 90-100 civarı iyi markaları acilen taktır derim ;)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:53

silencer lı egzos al beni de bir kaç kere aynı şekil çevirip egzosu söktür falan dediler bagajdan silencer ucunu taktım ne sökücem dedim bak araç ses çıkarmıyor işte dedim ses çıkarmadılar şimdi silencerlı egzosumla geziyorum ses duymak istediğimde sağa çekip silencerı söküyorum basıyorum gaza polis çevirir ya da gürültüden rahatsız olursam takıyorum silencerı devam tavsiye ederim güzel icat :))

İyi bişimiş bunu düşüncem ;) Teşekkürler
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:49

silencer lı egzos al beni de bir kaç kere aynı şekil çevirip egzosu söktür falan dediler bagajdan silencer ucunu taktım ne sökücem dedim bak araç ses çıkarmıyor işte dedim ses çıkarmadılar şimdi silencerlı egzosumla geziyorum ses duymak istediğimde sağa çekip silencerı söküyorum basıyorum gaza polis çevirir ya da gürültüden rahatsız olursam takıyorum silencerı devam tavsiye ederim güzel icat :))

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:39

cam filmi 140 tl ama duran aracı bağlayamazlar diye biliyorum biraz araştırırsan karşı dava bile açabilirsin.
Bende anlayamadım ama uğraşmak istemiyorum lanet insanlarla işin içine devlet girdinmi her türlü onlar haklı çıkıyor bir sürü iş dava çıkacak onlarla uğraşacak vaktim yok işlerimiz çok yogun egsozu sökücem muayene gidicem daha da abart taktırmıcam hava filtresi ile devam ama bundan sonra polisler hiç gözümde yok üzülmüyorum onlar için olanlara....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:33
cam filmi 140 tl ama duran aracı bağlayamazlar diye biliyorum biraz araştırırsan karşı dava bile açabilirsin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:32
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir   AğlamaAğlamaAğlamaAğlamaAğlama

Geçmiş olsun.
Park halindeki araçlara ceza kesme, trafikten men etme gibi cezaları nasıl uygulayabiliyorlar anlayamadım.
Vala hi bizde anlayamadık ama kendi ellerimde otoparka bıraktım arabayı :(...c.tesi geri aldım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 10:31
Muhammet
I Love My Pug

Sizlere katılıyorum çok güzel yorumlamışsınız helal size ;)...dediginiz gibi 106 206 306 ve şahin doğan honda ci görmesinler hemen ilk onlar çevirmeye giriyorlar ben anlamıyorum mıknatıs gibi çekiyormuyuz bunları....Haksızlık ve adaletsizlik çoook çok...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 00:53
Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir   AğlamaAğlamaAğlamaAğlamaAğlama

Geçmiş olsun.
Park halindeki araçlara ceza kesme, trafikten men etme gibi cezaları nasıl uygulayabiliyorlar anlayamadım.
Yukarı Dön
Muhammet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 22:40
hiç sorma abi hele yunus lar var ya gözlüklü artistler onlar ap ayrı insan çok sinir oluyor neyse konu sapmasın tekrardan geçmiş olsun
2008 BMW 320d
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 22:38
Orjinalini yazan: Muhammet Muhammet Yazdı:

bende bundan bahsediyorum zaten abi şahine kesiyorsan cezayı bmw ye de kesiceksin yada ikisinede kesmiceksin arabanın modeline değil yasa dışı olup olmadığına bakmak gerek motoru güçlü diye sinir olup ceza kesmek olmaz. Allah ın dan bulsun hepsi hiç birşey cezasız kalmaz zaten. alakasız ama bir gün yaşadığım bir olayı anlatayım sevgilimle trafikteyiz trafik durmuş kaza var galiba bakırköy sahilindeyiz her neyse doğum günüydü sevgilimin bende kutlamıştım tekrar kutladım oda teşekkür etmek için sarıldı 2 saniyelik bir olay bir baktım polis megafondan bağırıyor ayrılın diye dedim noluo acaba baktım polis dedim trafik durmuş sanane sen trafik polisimisin ahlak bekçisi misin? adam bana bağırıyor el kol yapıyor megafondan üstelik tamda o an trafik açıldı küfürümü ettim el kol hareketimi yaptım o kadar sinir oldum ki içimden de dışımdan da bağıra bağıra küfürümü ettim bastım gittim o gün bu gündür nefret ederim polislerden

benzer olaylarla bende karşılaştım kardeşim o anki ruh halini gayet iyi anlıyorum, yanında bayan varken daha bi artist oluyolar..
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Muhammet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 22:09
bende bundan bahsediyorum zaten abi şahine kesiyorsan cezayı bmw ye de kesiceksin yada ikisinede kesmiceksin arabanın modeline değil yasa dışı olup olmadığına bakmak gerek motoru güçlü diye sinir olup ceza kesmek olmaz. Allah ın dan bulsun hepsi hiç birşey cezasız kalmaz zaten. alakasız ama bir gün yaşadığım bir olayı anlatayım sevgilimle trafikteyiz trafik durmuş kaza var galiba bakırköy sahilindeyiz her neyse doğum günüydü sevgilimin bende kutlamıştım tekrar kutladım oda teşekkür etmek için sarıldı 2 saniyelik bir olay bir baktım polis megafondan bağırıyor ayrılın diye dedim noluo acaba baktım polis dedim trafik durmuş sanane sen trafik polisimisin ahlak bekçisi misin? adam bana bağırıyor el kol yapıyor megafondan üstelik tamda o an trafik açıldı küfürümü ettim el kol hareketimi yaptım o kadar sinir oldum ki içimden de dışımdan da bağıra bağıra küfürümü ettim bastım gittim o gün bu gündür nefret ederim polislerden

Düzenleyen Muhammet - 02 Ekim 2011 Saat 22:11
2008 BMW 320d
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 21:52

kayseriyi bilmiyorum orada nasıllar fakat lüks araçlara hiç bir şey demedikleri açık bahçeşehire yolun düşerse bir gün mutlaka 3. cadde taraflarına gelmelisin rx-8 ler subaru wrx ler bmw m3 ler corvette ler bir tanesi bile fabrika çıkışlı değil dünya kadar modifiye var üstlerinde geceleri egzoz sesinden uyuyamazsın lastik yakmaları bile yeterli zaten polis oraya girse bir günde kotasımı varmış bilmiyorum ama varsa doldurur ama içeri giremiyor altınşehir yolu üzerinde giden şahinleri 106 ları civicleri çeviriyor bunun sebebi ne olabilir korkuyorlar zengin bunlar kesin tanıdıkları vardır durduk yere başka yere göndermesinler beni ben en iyisi iki şahin çevireyim onlara ceza kesiyim diyorlar ve ben bu olaydan nefret ediyorum kesiyorsan git onlara da ceza kes yada hiç kimseye ceza kesme...

Aynen öyle kardeşim bmw ler bilmem neler camında film rahat rahat dolaşıyolar, egzoslu olanlarda çok, yan verenler bilmem neler ama çevirmenın yanından geçer giderler güzelce. ha biz bmwlere yada baskalarına garezımız oldugundan degıl bı kural varsa buna herkesın uymasını saglamakla gorevlıdır polıs. parası olana gec, garıbana dur dıyemez, dememelı. Allah haksız davranan, eşit olmayan herkesın cezasını versin, bu sadece polisler için geçerli değil fakat üstündeki üniformadan ve mevkiinden en çok yararlanıp garibanları ezenler de onlar.
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Muhammet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 21:32
kayseriyi bilmiyorum orada nasıllar fakat lüks araçlara hiç bir şey demedikleri açık bahçeşehire yolun düşerse bir gün mutlaka 3. cadde taraflarına gelmelisin rx-8 ler subaru wrx ler bmw m3 ler corvette ler bir tanesi bile fabrika çıkışlı değil dünya kadar modifiye var üstlerinde geceleri egzoz sesinden uyuyamazsın lastik yakmaları bile yeterli zaten polis oraya girse bir günde kotasımı varmış bilmiyorum ama varsa doldurur ama içeri giremiyor altınşehir yolu üzerinde giden şahinleri 106 ları civicleri çeviriyor bunun sebebi ne olabilir korkuyorlar zengin bunlar kesin tanıdıkları vardır durduk yere başka yere göndermesinler beni ben en iyisi iki şahin çevireyim onlara ceza kesiyim diyorlar ve ben bu olaydan nefret ediyorum kesiyorsan git onlara da ceza kes yada hiç kimseye ceza kesme...
2008 BMW 320d
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 20:46

araban 106 206 306 ise veya eski model civiclerse çevirmelerinin en büyük sebepleri öyle bir arabaya sahip olmak istemeleridir meraklı olmalarıdır. sende olduğu onda olmadığı içinde gıcık gitmiştir öyle bir araban varsa ki senin ki gti polis diyodur ((sakince gitsen bile gti olduğu için ön yargı)) buraya gelene kadar bir sürü makas atmıştır kim bilir nasıl gidiyordur bu araba şuna ceza kesiyimde içim rahatlasın ben binemiyorum oda binmesin bu psikolojide olan o kadar çok polis var ki polis akrabamda. hepsi aynı değil ama hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum Gülme egzoz a birşey diyemem ses sonuçta rahatsız edebilir fakat bununda çözümü var uzaktan kumandalı egzozlar var bir tuşla abart olup bir tuşla orijinal yani sessiz olabiliyor en hafif cam filmi yasak değil diye biliyorum yasaksa bile fark edilmez benim anlamadığım tampon, marşipyel, abartıya kaçmadan spoyler, kaput kabartmanın yay kesmenin kime ne zararı var honda fabrikası buna izin veriyorsa kimene? cam filmi camın parçalanmasına engel olduğu için zararlıymış arabadan çıkışı engelliyormuş ben bunu göze alıyorsam ve bunun başka hiç kimseye bir zararı yoksa kimene.. 

Çok doğru söylüysun KİMENE gerçekten polislere karşı çok kinliyim yaya olarak giderken bile önümden polis geçse küfür ediyorum artık o duruma geldim inan. Özellikle kayseri polisi bu konuda eminim tüm Türkiyede birinci sıradadır, sanayinin önünü arkasını kesmişler geçen gün, askeriye nizamiyelerinde olan tekerlekli aynalardan yaptırmışlar arabaların altına bakıyolar ya düğmeli egzos mu normal egzosmu diye. Bütün şahinleri çevirmişler çatır çatır ceza kesiyolar. Güçleri sadece ama sadece gariban insanlara yetiyo allahlarından bulsunlar.
306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Muhammet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Mart - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 20:07
araban 106 206 306 ise veya eski model civiclerse çevirmelerinin en büyük sebepleri öyle bir arabaya sahip olmak istemeleridir meraklı olmalarıdır. sende olduğu onda olmadığı içinde gıcık gitmiştir öyle bir araban varsa ki senin ki gti polis diyodur ((sakince gitsen bile gti olduğu için ön yargı)) buraya gelene kadar bir sürü makas atmıştır kim bilir nasıl gidiyordur bu araba şuna ceza kesiyimde içim rahatlasın ben binemiyorum oda binmesin bu psikolojide olan o kadar çok polis var ki polis akrabamda. hepsi aynı değil ama hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum Gülme egzoz a birşey diyemem ses sonuçta rahatsız edebilir fakat bununda çözümü var uzaktan kumandalı egzozlar var bir tuşla abart olup bir tuşla orijinal yani sessiz olabiliyor en hafif cam filmi yasak değil diye biliyorum yasaksa bile fark edilmez benim anlamadığım tampon, marşipyel, abartıya kaçmadan spoyler, kaput kabartmanın yay kesmenin kime ne zararı var honda fabrikası buna izin veriyorsa kimene? cam filmi camın parçalanmasına engel olduğu için zararlıymış arabadan çıkışı engelliyormuş ben bunu göze alıyorsam ve bunun başka hiç kimseye bir zararı yoksa kimene.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 110 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4475 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3739 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1000 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 212 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1765 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36032 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105387 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2465 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32145 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54322 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18539 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2579 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16992 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2231 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2278 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English