![]() |
|
Arabayı bağlattım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 13:19 |
|
Uploaded with ImageShack.us ben bu araçla çevirmeden hiç problemsiz geçtim polisten polise değişiyor bu arada aracın resimlerini bulamadım almadan önce internetten indirdiğim resmi kusura bakmayın
|
||
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
naill ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
Arkadaşım kusra bakmada ben arabayı bağlamalarını haklı buluyorum.çünkü rahatsız edici.bu kanunen zaten yasak sende yaptırmışsın bağlamışlar gayet normal.öyle düşünürsen,uyuşturucu içmekte yasak ama istersen ne yapıp edip gidip satın alabiliosun.böyle şeylere kızmamak lazım.
|
||
![]() |
||
|
3 Aylık muayenemi iptal ettiler muayneden bi geçsin şu işten bir kurtulim bi şekil halledicez ya filtre yada senin dedigin gibi uygulama yapıcam..... ;)
|
||
![]() |
||
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
İş yapıyor görünecekler...
|
||
![]() |
||
|
pahalı bişi de değil çok güzel modelleri var peugeotlara yakışıyor 50 tl den başlıyor internette 90-100 civarı iyi markaları acilen taktır derim ;)
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
silencer lı egzos al beni de bir kaç kere aynı şekil çevirip egzosu söktür falan dediler bagajdan silencer ucunu taktım ne sökücem dedim bak araç ses çıkarmıyor işte dedim ses çıkarmadılar şimdi silencerlı egzosumla geziyorum ses duymak istediğimde sağa çekip silencerı söküyorum basıyorum gaza polis çevirir ya da gürültüden rahatsız olursam takıyorum silencerı devam tavsiye ederim güzel icat :)) |
||
![]() |
||
|
Bende anlayamadım ama uğraşmak istemiyorum lanet insanlarla işin içine devlet girdinmi her türlü onlar haklı çıkıyor bir sürü iş dava çıkacak onlarla uğraşacak vaktim yok işlerimiz çok yogun egsozu sökücem muayene gidicem daha da abart taktırmıcam hava filtresi ile devam ama bundan sonra polisler hiç gözümde yok üzülmüyorum onlar için olanlara....
|
||
![]() |
||
|
cam filmi 140 tl ama duran aracı bağlayamazlar diye biliyorum biraz araştırırsan karşı dava bile açabilirsin.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Muhammet
I Love My Pug
Sizlere katılıyorum çok güzel yorumlamışsınız helal size ;)...dediginiz gibi 106 206 306 ve şahin doğan honda ci görmesinler hemen ilk onlar çevirmeye giriyorlar ben anlamıyorum mıknatıs gibi çekiyormuyuz bunları....Haksızlık ve adaletsizlik çoook çok...
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun. Park halindeki araçlara ceza kesme, trafikten men etme gibi cezaları nasıl uygulayabiliyorlar anlayamadım. |
||
![]() |
||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
hiç sorma abi hele yunus lar var ya gözlüklü artistler onlar ap ayrı insan çok sinir oluyor neyse konu sapmasın tekrardan geçmiş olsun
|
||
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benzer olaylarla bende karşılaştım kardeşim o anki ruh halini gayet iyi anlıyorum, yanında bayan varken daha bi artist oluyolar..
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
bende bundan bahsediyorum zaten abi şahine kesiyorsan cezayı bmw ye de kesiceksin yada ikisinede kesmiceksin arabanın modeline değil yasa dışı olup olmadığına bakmak gerek motoru güçlü diye sinir olup ceza kesmek olmaz. Allah ın dan bulsun hepsi hiç birşey cezasız kalmaz zaten. alakasız ama bir gün yaşadığım bir olayı anlatayım sevgilimle trafikteyiz trafik durmuş kaza var galiba bakırköy sahilindeyiz her neyse doğum günüydü sevgilimin bende kutlamıştım tekrar kutladım oda teşekkür etmek için sarıldı 2 saniyelik bir olay bir baktım polis megafondan bağırıyor ayrılın diye dedim noluo acaba baktım polis dedim trafik durmuş sanane sen trafik polisimisin ahlak bekçisi misin? adam bana bağırıyor el kol yapıyor megafondan üstelik tamda o an trafik açıldı küfürümü ettim el kol hareketimi yaptım o kadar sinir oldum ki içimden de dışımdan da bağıra bağıra küfürümü ettim bastım gittim o gün bu gündür nefret ederim polislerden
Düzenleyen Muhammet - 02 Ekim 2011 Saat 22:11 |
||
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Aynen öyle kardeşim bmw ler bilmem neler camında film rahat rahat dolaşıyolar, egzoslu olanlarda çok, yan verenler bilmem neler ama çevirmenın yanından geçer giderler güzelce. ha biz bmwlere yada baskalarına garezımız oldugundan degıl bı kural varsa buna herkesın uymasını saglamakla gorevlıdır polıs. parası olana gec, garıbana dur dıyemez, dememelı. Allah haksız davranan, eşit olmayan herkesın cezasını versin, bu sadece polisler için geçerli değil fakat üstündeki üniformadan ve mevkiinden en çok yararlanıp garibanları ezenler de onlar.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
kayseriyi bilmiyorum orada nasıllar fakat lüks araçlara hiç bir şey demedikleri açık bahçeşehire yolun düşerse bir gün mutlaka 3. cadde taraflarına gelmelisin rx-8 ler subaru wrx ler bmw m3 ler corvette ler bir tanesi bile fabrika çıkışlı değil dünya kadar modifiye var üstlerinde geceleri egzoz sesinden uyuyamazsın lastik yakmaları bile yeterli zaten polis oraya girse bir günde kotasımı varmış bilmiyorum ama varsa doldurur ama içeri giremiyor altınşehir yolu üzerinde giden şahinleri 106 ları civicleri çeviriyor bunun sebebi ne olabilir korkuyorlar zengin bunlar kesin tanıdıkları vardır durduk yere başka yere göndermesinler beni ben en iyisi iki şahin çevireyim onlara ceza kesiyim diyorlar ve ben bu olaydan nefret ediyorum kesiyorsan git onlara da ceza kes yada hiç kimseye ceza kesme...
|
||
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Çok doğru söylüysun KİMENE gerçekten polislere karşı çok kinliyim yaya olarak giderken bile önümden polis geçse küfür ediyorum artık o duruma geldim inan. Özellikle kayseri polisi bu konuda eminim tüm Türkiyede birinci sıradadır, sanayinin önünü arkasını kesmişler geçen gün, askeriye nizamiyelerinde olan tekerlekli aynalardan yaptırmışlar arabaların altına bakıyolar ya düğmeli egzos mu normal egzosmu diye. Bütün şahinleri çevirmişler çatır çatır ceza kesiyolar. Güçleri sadece ama sadece gariban insanlara yetiyo allahlarından bulsunlar.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
|
araban 106 206 306 ise veya eski model civiclerse çevirmelerinin en büyük sebepleri öyle bir arabaya sahip olmak istemeleridir meraklı olmalarıdır. sende olduğu onda olmadığı içinde gıcık gitmiştir öyle bir araban varsa ki senin ki gti polis diyodur ((sakince gitsen bile gti olduğu için ön yargı)) buraya gelene kadar bir sürü makas atmıştır kim bilir nasıl gidiyordur bu araba şuna ceza kesiyimde içim rahatlasın ben binemiyorum oda binmesin bu psikolojide olan o kadar çok polis var ki polis akrabamda. hepsi aynı değil ama hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |