|
ankara özel servis tavsiye |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2018 Saat 21:29 |
|
Yaklaşık 2 hafta önce Ankara da Öz Simge Peugeot a çözülemeyen arıza lambam için gittim, aslında araçta pek bir sıkıntı yoktu ama arada lamba yanıyor ve dip gaz yapınca 2500 devirden sonra araç hızlanmıyordu, arızayı burda uzun uzadıya yazmama gerek yok, İstanbul, İzmir ve Yozgat ta üç ayrı usta gördü ve problemi çözemedi. 1. usta partikülden dedi rejenerasyon yaptı (ilaçsız)100 km sonra tekrar yandı, 2. usta turbo wesgate değişecek dedi 1040 tl, değiştirmedim 3. usta da elektrovana dedi (değiştirmiştim zaten) o da çözemedi.
Forumdaki arkadaşların övdüğü Serdar Ustaya gittim, aracı bilgisayara bağladı.Lambayı yakabilecek sebepleri bana da gösterdi . Ucuz olan parçadan başladık ve ilk parçada arızayı tutturdu. Bir de aracın dpf sinin rejenerasyon sonrası yakılamayan yüzde 27 lik kısmı olduğunu pc den bana gösterdi. (Rejenerasyon sonrası yüzde 27 lik kısım temizlenememiştir gibi bir ifadeydi.).Öğleden sonra yola çıkacağım için ilaçlı temizlik yaptıramadım, dedim memlekette yaptırırım. Adam numarasını verdi, memlekete giderken arabayı dene, lamba yakarsa da yakmazsa da bana bilgi ver dedi.Akşam aradım, gayet de ilgiliydi Kısacası ben çok memnun kaldım, 140 liraya 3 ustanın çözemediği problemi çözdü. Bu siteye takılıyorsa "35 plakalı kırmızı 208" den selamlar :) Düzenleyen emrahi - 14 Şubat 2021 Saat 18:06 |
||
peugeot207
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Goral en az 2 katina ABC ise 2 katindan fazla fiyat veriyor her islem icin
Baska servis yok mu ankara`da ? |
||
muratagca06
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratagca06
|
|
ŞAŞMAZ DA ALSANCAK OTO VAR ALİ USTAYI BULUN LİFTE PEJO VE CİTRÖEN DIŞINDA ARABA BİLE ALMAZ İŞÇİLİK DE GÜZEL YEDEK PARCA DA MEVCUT.
|
||
PEUGEOT 301 1.6 ALLURE
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilgilendirme için teşekkürler hocam
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
uppsala
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar,
Konuyu yeniden hortlatacağım, ancak Ocak 2017 de 2.el 2014 model PEUGEOT 308 araç aldım. O günden bu yana aracı kulanıyorum ve gayet memnunum, ancak bakım zamanı geldi ve ben de sitenizdeki yazılardan faydalanarak Ankara için güvenilir ve ekonomik bir servis bulmak için araştırma yapıyordum. Yazılanlara bakılırsa Ankara için 2 Firma öne çıkıyor. Öz Simge ve Aktaş. Yazılanlara göre bu Firmalardan hem herkes memnun, hem de şikayetçi. Ben öncelikle yetkili servis olan ABC Peugeot dan bir teklif alayım dedim ve bana bayağı yüksek bir fiyat çıkarttılar. Ben de Aktaş Peugeotu aradım, orada Gökhan Beyle görüşmemizde bana 220 TL gibi bir fiyat verdiler. Öz Simgeyi hiç aramadım. Direkt Aktaş'a gittim ve aracın normal bakımını yaptırdım. Bana göre işlerin gayet düzgün ve hızlı bir şekilde yaptılar. Hem patron, hem de Gökhan Bey samimi, ilgili ve iyi iletişim kurabilen insanlar. Ben Firmanın hem yaklaşımından hem de ilgisinden gayet memnun kaldım. Kazasız, belasız günler dileklerimle. |
||
conywolker
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
|
|
Beyler burda yazanlara nazaran dün Oz simgeye gittim
Normalde aktas a giderim. Baskı balata on disk ve balatalar arka balataları değişecem dedim adam direk bana 1050 TL dedi :) hiç bir fiyata bakmadı baskı balata orjinal diğerleri yan sanayi takarım dedi. Benim aktas dan aldığım fiyat şöyle Baskı 240 orjinal Ön disk garantili trw 120 Ön balatalar yan sanayi kale 50 Arka balatalar ys kale 40 Keceler 40 Sanzuman yagi 50 Baskı işçiliği 200 Fren isclikleri torna dahil 150 Toplam 900 civarı ki bu Pazarlık siz fiyatı 800 850 arasına yaptıririm ordan Size tavsiyem Oz simgenin yanından bile geçmeyin:) aktas a devam |
||
TooJohn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sorunun ne oldugunu bilsem parca tedarik etmede sorun yok.bana arizanin ve nelerin degismesini dogru olarak soylecek gene iyi bir usta lazim :)
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence parçaları kendin alabilirsin emin ol 50-60 tl cebinde kalır o parada işçiliğe veririsin. yani daha uyguna gelir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
TooJohn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
On takimlari elden gecirebilecegim fiyatta ve parcada sorun cikartmayacak usta ariyorum.
|
||
AliUmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ivedikte ALTINDAĞ pejo var. Şaban abi gidin pejo 206 gti ı olan umutun selamı var demeniz yeterli. her konuda yardımcı olacaklardır. parça temininde de salih abimiz var. orjinal parçaları temin ediyorum.
en son sinyal kolumla alakalı bir sıkıntı yaşadım. elektrikçi emrah abi var aynı yer de çözdük. sıkıntıda farları yaktığımda sinyallerin çalışmamasıydı. tavsiye ederim.
|
||
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
||
pocker19
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben hepsine gittim bir çoğu aynı kalitede hizmet veriyor. Ancak bir tanesini asla önermem o da Erkay Peugeot asla bulaşmayın çoluk cocukla iş yapıyorlar. Benim aracımın düzenini mahvettiler. Dünyanın parasını harcadım hala eski düzenine gelmedi aracım. Çoluk çocuğa şanzıman indirtirsen olacağı o suç bende.
|
||
Peugeot 307 2004 1.6
|
||
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
|
Ostimde ikizler pejo işçilik falan iyi ama klasik küçük esnaf nereden nasıl çarparım düşüncesi var ama genel olarak fena değil.
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aktaş pejo 5 müşterisinden 3'ü pek memnun deil anladığım kadarıyla forumlardan gördüğüm kadarıyla aynen dediğiniz gibi usta bulmak gerçekten zor. valla ben 1 yılı aşkın dır 206 diger araçlarımı 6 yıl önce tanıştıgım fordçu ustama götürüyorum. şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
|
hocam sormayın bugünde araç kardeşimdeydi beni aradı araban bi parça düştü diye Allah tan seyir halindeyken parçayı iyi farketmiş 15-20 cm uzunluğunda bir vida iki ucuda açık birinin baş tarafında somon var. neyse aracı yavaş yavaş sanayiye götürdü usta bakmış bulmuş ön taraftan direksiyon kutusunun oralardan demiş galiba sonra kontrol ederken başka bir yerde de iyi sıkılmamış bir vida bulmuş sağını solunu tekrar elden geçirip sıkmış... inşallah başka bir sorunla karşılaşmam gerçekten iyi usta bulmak çok zor adamların ihmali yüzünden çok büyük bir sıkıntıda olabilirdi... son sözüm aktaş pejoyu kimseye tavsiye etmiyorum...
|
||
pekmez006
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
|
Hocam değil yağ bakığım adres sorulmaz hastalık bi bulaşsın aracınıza görürsünüz benim hâlâ neden sinirli olduğumu :) Düzenleyen pekmez006 - 23 Nisan 2016 Saat 22:53 |
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
|
Çarşamba 407 aracımın debriuaj ve volant değimşimi için en uygun fiyat veren aktaş pejoya gittim öğleden sonra 12.30 gibi başladılar ve akşam 19.00 gibi işlem.tamamlandı. Açıkçası ustaları pek beğenmedim pek işten anlamayan bi halleri vardı söküp geri toplarken çok uğraştılar ayrıca küçükte bir parçayı kırmışlar kaynak yaptırıp getirdiler falan. iş bittikten sonra aks keçelerinden birinden yağ sızdığını farketti çırak. Ustaya sessizce söyledi ama.usta hiç çaktırmadan aracı toplamaya.devam etti sonra ben burdan yağ kaçırıyor değişmediniz mi keçeleri.dedim ustada yok değişmedşk dedi bende pazarlıkğa onlarda dahildi dedim zaten yağda kaçırıyor dedim o zaman sökelim tekrar falan yaptı yani ben başında olmasam o şekikde aracı bana teslim.edeceklerdi... Demem o ki aktaş pejo ucuz fiyat veriyor ama ağır bakım yada arıza için ben artık kesinlikle gitmem, yağ bakımı içşn falan ancak tercih.eedilebilir o da uugun fiyat verdijleri için...
|
||
conywolker
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
|
|
Yeni aldığım 307 aracımın triger-devri daim alternatör kayışı ve bilyalar için 4 yerden fiyat aldım,
Diğelerinin isimlerini vermeyecem en son Aktaş pejo da karar kıldım diğerleri ile arasında 150 TL lik bir fark vardı. Aracı aldım gayet güzel sıkıntısız bir şekilde yapılmış.
|
||
BLUE_HORSE
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLUE_HORSE
|
|
İyi günler arkadaşlar, foruma yeni katıldım bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var. 407 1.6 HDI EXECUTİVE aracım var bildiğiniz bu araçlarda digital klima mevcut, benim sorunum ise şu. Klimayı çalıştırdığım esnada havalandırma fanı devreden çıktı ve şuanda hiçbir şekilde çalışmamakta, klima çalışıyor fakat fan çalışmamakta, daha önce biri iki kere durmuş ardından çalışmıştı şu anda tamamen devre dışı kaldı, bu sorun ile ilgili Ankara da hangi sevis veya elktrikçiyi tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.
|
||
pekmez006
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
|
Aktaş pejoya gitmeyinde nereye giderseniz gidin. 3 yıl evvel ilk arabam 307 di sinyal kolu arızalandı götürdüm 1 gün sonra arabayı almaya gittim bakfım sürekli arıza lambası yanıyor ulan buna noldu dedim bu ne hal dün yoktu dedim orayı iyi bi karıştırdım ki bi usta pıtadan döndü kaçdı. Her neyse sağlam bi elektronikçi buldum ve gittim şase yaptırmış gerzekler beyinde termostat arızası olmuş sağolsunlar 150 liraya 1000 tl lik sorunu Çözdüler. Aktaş pejo mu asla kaybolsam adres sormam kişiliksiz hepsi ustaların asla tavsiye etmem.
|
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hakan peugeot derken yedek parçacı hocam eger o tip parçaları kendiniz alırsınız daha uyguna gelir hemde taksitler alabilirsiniz siz sadece aktaşa işçilik verirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |