|
ofsetli 17 amg jant lazım :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 15:42 |
evet abi araştırmadayım :)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu jantlardan bulmak kolay olmayabılır. Cunku herkesın alıp kullanacagı bır jant degıl. Arastırmak lazım. Ummadıgın yerde karsına cıkabılırde
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantcı tanıdık falan yoqmu abi :)) ercan abide varmıdır acaba
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2,35 hazır abi :
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Masallah 9.5" janta bayagı okkalı lastık takmak gerekır
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar kusura bakmayın buraya açtım konuyu ama belki tanıdınızda falan vardır diye kuzenin mercedese takcagız 2. elde olur 0 da olur 8,5 8,5 yada 9,5 8,5
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |