ofsetli 17 amg jant lazım :)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18356
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 21:10 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: ofsetli 17 amg jant lazım :)
Mesajı Yazan: OkaN
Konu: ofsetli 17 amg jant lazım :)
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 13:41
arkadaşlar kusura bakmayın buraya açtım konuyu ama belki tanıdınızda falan vardır diye kuzenin mercedese takcagız 2. elde olur 0 da olur 8,5 8,5 yada 9,5 8,5
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 13:43
Masallah 9.5" janta bayagı okkalı lastık takmak gerekır
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 13:49
2,35 hazır abi :
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 13:50
jantcı tanıdık falan yoqmu abi :)) ercan abide varmıdır acaba
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 15:05
Bu jantlardan bulmak kolay olmayabılır. Cunku herkesın alıp kullanacagı bır jant degıl. Arastırmak lazım. Ummadıgın yerde karsına cıkabılırde
|
Mesaj Tarihi: 21 Eylül 2011 Saat 15:42
evet abi araştırmadayım :)
|
|