Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.
    Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 19:42
guncell
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 21:32
güncell 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 22:20
bedavaymış soketleri aynımı 307 ile bi faydası var mı daha çok tuşu daha güzel duruyor
Yukarı Dön
individual Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 22:12

bu tavan lambası 308 premium pack'lerde standarttı bir aralar

servisten aldım. tane 35-40 tl + kdv civarı birşey.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 22:10
abi bu lambayı nereden aldın standarttan farklı değilmi bu 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 15:43

arka tarafı bağladım bende

normalde araç çalışırken bu şekilde gözüküyor. geceleri arka koltuk üzerinde hafif loş ışık oluyor

sağ ve sol harita lambaları ise bu şekilde yanıyor (arka yolcular için)

kapılar açıldığında ise ortadaki de yanıyor.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 14:20
valla emeğinize sağlık, güzel çalışmalar olmuş ben şimdilik öyle arabayı sökme takma işlerine giremiyorum :) ama kısa zamanda mercekli junlardan bende almak istiyorum ama bakalım hayırlısı . 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 12:58
güncellllll :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 10:53
:D ama angelların içinde olduğunda daha güzel olduğu kesin bu bi gerçek

geçen bi 307 xsi gördüm havalimanı kavşağında fena makaslara giriyolardı xsi de 10000 kelvin filan xenon + junyan angel vardı ama çok iyiydi be
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 01:45
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

Arkadaşlar bir arkadaşın ricası üzerine ledlerin resimlerini çektim. 38 tane foto var. Arabayla uğraşmak gerçekten zevkli.Xenon için pançla kapakları deliyordum. Pedere süpriz yapcaktım. Xenon aldım diye o da çevreden duyduğu yok arıza lambası yanar karşı şerittekinin gözünü alıyor filan gibi saçmalıklardan dolayı xenon lar askıya alındı Sırıtma Zaten atıştık biraz. Ön farlardaki ledleri araç için tavan ön aydınlatmaya taktım güzel oldu gerçekten tavsiye ederim.Sonra ön farlara geri taktım . zor bir uygulama değil. Tornavidaya eli yatkın kişiler rahatlıkla yapabilir ki yapmalı zaten Göz Kırpma

Önceki resimleri incelemeyenler 307 led uygulaması konusundan başlayabilirler Göz Kırpma

Berke Karayel Keyifli Seyirler Diler ...

berke bu konuda sana katılmıyorum baban haklı.  xenon sana daha önce bahsettiğim gibi dağalır o yüzden karşıdan gelenin gözünü alır. boşuna delip zenon takma hiç bir işe yaramayacaktır. eğer xenon istersen mercekli far alman gerekli ozaman ışık merceğin içinde toplanır ve dağılmadığı için sadece yolunu aydınlatır karşı tarafıda rahatsız etmez. kaliteli xenon kullanırsan da elektromanyedik dalga yaymaz o yüzden diğer parçalara zarar vermez.

ya metin ben aylardır kullanıyorum xenon. mercekli değil. ama tam ayarladım, metallerin tam ortasında kaldı ampüller, far yüksek ayarını da hanzo gibi yukarı kaldırmıyorum da normal tutuyorum. sonuç: bugüne kadar sellektör yapan şikayet eden olmadı
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:47
vaoowww çok iyi olmuş bayıldım döşemeye Alkış
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:45

o tavan böyle oldu

tavanın içine de 6 tabaka izolasyon malzemesi koyduk. tavan taş gibi oldu şimdi. teneke sesi gelmiyor.

akşam 20:00 gibi bitti sanırım. 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:28
o tavanı dağıtıp toplamak ne kadar zamanını aldı ergin abi ? helal olsun babam olsun cesaret edemez onu sökmeye :D :D abi kablo renkleri filan neydi hatırlıyonmu? ölçü aletiyle filan soketleri deneye deneye bulabilirmiyiz Göz Kırpma
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:24

Sigorta kutusundan bulabilir miyiz bilmiyorum açıkçası. şemasına bakmak lazım.

ben direk tavan lambasından aldım.ama tavanı komple söktüğümüz için kablo çekmek kolaydı.

Düzenleyen individual - 18 Eylül 2011 Saat 00:24
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:07
yok abi yarın sökcem  şöför ayak yolundaki döşemeyi ordan kablo çıkar sigorta kutusunu filan kurcalıcam. paralel bağlarsam parlaklık düşer seri bağlarsak aynı şiddette yanar

bana tek bişey elektrik şeması lazım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 23:27
Hadi bakalım Berke sorularının cevaplarını bekliyoruz. Cevaplar gelince planı yapıp uygulamak lazım. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 22:57
ergin abi şöyle yapsam olmazmı sonuçta kablolar aşağıdan gidiyor ordan tavan lambasının ilgili + - kablosunu bulsam ledleride ona seri bağlıcamda önemli olan kabloyu bulmak sigorta kutusundan bulabilirmiyiz :S
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 21:37

Selam berk,

Konuyu okuyunca yazayım dedim.

Benim antenimde sorun vardı , yapılması lazımdı çünkü yağmurlu havalarda su alıyordu. (araç yıkanınca almıyor )

Sonuçta tavanı açıp normalde silikonlayıp sabitlediğim anteni , orjinal somunuyla sıkıştırmam lazımdı.

Tavan açılmışken , Sürücü ve ön yolcu için ayak aydınlatma , arka yolcular için sağ ve sol harita lambası ve submarine light (daha önce ön tarafa yapılmıştı submarine light ) , birde mikrofon için olmak üzere baya bir kablo çektim.

Birde yağmur yağınca pıtır pıtır sesler geliyordu tavandan. Bunun için tavana izolasyon yaptık.

Daha sonra kapı içleri ve bagaj bölmesi de aynı malzemeden kaplanacak.

Aslında asıl bomba ise tavan ve direkler alcantara kaplandı.

Kablo çekimi ve tavan izolasyonu için eve geldik , tavanı ve direkleri kendimiz monte ettik.

yarım saat önce işimiz bitti ve kablo bağlantıları yarına kaldı.

Uzun lafın kısası , ayak aydınlatma için tavan lambasından kablo çekmen gerekli.

yani kapılar açılınca yansın dersen böyle yapman lazım.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:37
abi ergin abi sağlam bi paraya yaptırdı ama o farları biliyodum yaptırdığınıda bayağı tuzluydu hatta
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 19:36
merak etmeyin tavan lambasından elektrik alıp yapıcam arkadaşlar bide ledlere ayrı hat çekçem 2 taraftan ayrı ayrı aççam Göz Kırpma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6033 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1084 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 234 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49234 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 480 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 298 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 518 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4359 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1758 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 995 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28764 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3686 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26088 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2501 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English