|
307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 19:42 |
|
guncell
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncell
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bedavaymış soketleri aynımı 307 ile bi faydası var mı daha çok tuşu daha güzel duruyor
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bu tavan lambası 308 premium pack'lerde standarttı bir aralar servisten aldım. tane 35-40 tl + kdv civarı birşey. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bu lambayı nereden aldın standarttan farklı değilmi bu
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
arka tarafı bağladım bende normalde araç çalışırken bu şekilde gözüküyor. geceleri arka koltuk üzerinde hafif loş ışık oluyor sağ ve sol harita lambaları ise bu şekilde yanıyor (arka yolcular için) kapılar açıldığında ise ortadaki de yanıyor. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla emeğinize sağlık, güzel çalışmalar olmuş ben şimdilik öyle arabayı sökme takma işlerine giremiyorum :) ama kısa zamanda mercekli junlardan bende almak istiyorum ama bakalım hayırlısı .
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncellllll :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:D ama angelların içinde olduğunda daha güzel olduğu kesin bu bi gerçek
geçen bi 307 xsi gördüm havalimanı kavşağında fena makaslara giriyolardı xsi de 10000 kelvin filan xenon + junyan angel vardı ama çok iyiydi be |
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya metin ben aylardır kullanıyorum xenon. mercekli değil. ama tam ayarladım, metallerin tam ortasında kaldı ampüller, far yüksek ayarını da hanzo gibi yukarı kaldırmıyorum da normal tutuyorum. sonuç: bugüne kadar sellektör yapan şikayet eden olmadı
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vaoowww çok iyi olmuş bayıldım döşemeye
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
o tavan böyle oldu tavanın içine de 6 tabaka izolasyon malzemesi koyduk. tavan taş gibi oldu şimdi. teneke sesi gelmiyor. akşam 20:00 gibi bitti sanırım. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o tavanı dağıtıp toplamak ne kadar zamanını aldı ergin abi ? helal olsun babam olsun cesaret edemez onu sökmeye :D :D abi kablo renkleri filan neydi hatırlıyonmu? ölçü aletiyle filan soketleri deneye deneye bulabilirmiyiz
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
Sigorta kutusundan bulabilir miyiz bilmiyorum açıkçası. şemasına bakmak lazım. ben direk tavan lambasından aldım.ama tavanı komple söktüğümüz için kablo çekmek kolaydı. Düzenleyen individual - 18 Eylül 2011 Saat 00:24 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi yarın sökcem şöför ayak yolundaki döşemeyi ordan kablo çıkar sigorta kutusunu filan kurcalıcam. paralel bağlarsam parlaklık düşer seri bağlarsak aynı şiddette yanar
bana tek bişey elektrik şeması lazım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi bakalım Berke sorularının cevaplarını bekliyoruz. Cevaplar gelince planı yapıp uygulamak lazım.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ergin abi şöyle yapsam olmazmı sonuçta kablolar aşağıdan gidiyor ordan tavan lambasının ilgili + - kablosunu bulsam ledleride ona seri bağlıcamda önemli olan kabloyu bulmak sigorta kutusundan bulabilirmiyiz :S
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
Selam berk, Konuyu okuyunca yazayım dedim. Benim antenimde sorun vardı , yapılması lazımdı çünkü yağmurlu havalarda su alıyordu. (araç yıkanınca almıyor ) Sonuçta tavanı açıp normalde silikonlayıp sabitlediğim anteni , orjinal somunuyla sıkıştırmam lazımdı. Tavan açılmışken , Sürücü ve ön yolcu için ayak aydınlatma , arka yolcular için sağ ve sol harita lambası ve submarine light (daha önce ön tarafa yapılmıştı submarine light ) , birde mikrofon için olmak üzere baya bir kablo çektim. Birde yağmur yağınca pıtır pıtır sesler geliyordu tavandan. Bunun için tavana izolasyon yaptık. Daha sonra kapı içleri ve bagaj bölmesi de aynı malzemeden kaplanacak. Aslında asıl bomba ise tavan ve direkler alcantara kaplandı. Kablo çekimi ve tavan izolasyonu için eve geldik , tavanı ve direkleri kendimiz monte ettik. yarım saat önce işimiz bitti ve kablo bağlantıları yarına kaldı. Uzun lafın kısası , ayak aydınlatma için tavan lambasından kablo çekmen gerekli. yani kapılar açılınca yansın dersen böyle yapman lazım. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi ergin abi sağlam bi paraya yaptırdı ama o farları biliyodum yaptırdığınıda bayağı tuzluydu hatta
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merak etmeyin tavan lambasından elektrik alıp yapıcam arkadaşlar bide ledlere ayrı hat çekçem 2 taraftan ayrı ayrı aççam
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |