![]() |
|
bir kaç öneri öneri !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 08:40 |
|
Bence bunlara ek olarak ve en önemli olarak gördüğüm sitenin temasının tamamen değiştirilip daha göze hoş ve profesyonel olması gerekli. Burası gerçekten önemli ve ciddi bir platform,üstelik her geçen günde büyümekte,çok dandik siteler bile sırf görsellik bakımından ziyaretçi akınına uğruyor,bence daha yenilikçi olmalıyız.
Ayrıca görünen profil bilgilerinde "yaş" kısmı olursa bence çok iyi olur,yeni gelenler ya da bizler yeni gelenlere karşı en başından daha doğru hitap edebiliriz. Ben ilk geldiğimde dostum dediğim insana bugün abi ya da abi dediğime kardeşim diyorum. Bu tamamen kişisel önerim,maksat birbirimize olan sevgimizin yanında saygımızda olsun,kimse birbirini yanlış anlayıp kırılmasın,üzülmesin. :) |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mantıklı gözden geçirilmeli bence. |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar zaten sitede revize çalışmalar yapılacak,sitemizde hatta bunu bir başlık altında topladılar diye biliyorum,yani sitede yenileme aşamasında kimin ne gibi istekleri oluyorsa oraya yazıyor,oradan iletilebilir bu istekler,ayrıca bende siteye girince dinamo fm çalınmasını talep ediyorum
![]() |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
25 mesaj sistemi çok saçma ve az bence gereksiz bir kısıtlama
|
||
![]() |
||
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
sanırım albay haklı arkadaşlar...
|
||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güncel desteği +1
![]() |
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
|
Yok Kardeşim Ben Sana Demiyorum...
Sen Kendini Belli Etmiş Birisin Zaten ... Hitaben Öyle Bir Vurgulama Yaptım....
Kardeşimsin. Anlarsın ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 07 Eylül 2011 Saat 08:30 |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
tabi siteyi o yönde kullananda var haklısın albayım ben bu sitede zaten sadece sorun çözmek için girmiyorum ![]() ![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
Forumu ve Arkadaşlarını Terk Ediyorsun... Açtığın Konuya Cevap Gelirse Msnden Uyarı Alıyorsun... Sorununu Çözüp Uzaklaşıyorsun ... Ortamdaki Sinerjidende Tabiki, Tıpkı Bir Yetkili Servis Gibi.... O Zaman Ne Farkı Kaldı, Arkadaşlığımızın Dostluğumuzun ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 07 Eylül 2011 Saat 08:29 |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
4. bazen kendi konumuza gelen mesajlardan haberdar olmak istiyoruz mesela bunada bir çözüm bulabilirmisiniz mesela e-mail yoluyla falan ? çok mu abarttım
![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
bu dediklerinin hepsi yapılır eger yönetici yada temsilci arkadaşların arasında asp yazılımcı varsa bu maddelere ek olarak
2 aydan eski mesajlar otomatik silinse (bence başarılı bi uygulama olur) |
||
![]() |
||
|
sayın yöneticim ve yetkili temsilcilerim... nacizane bir kaç madde adı altından ne yapabiliriz ???
1. günlük özel mesaj sınırı 1 saat içinde 25 adettir. 1 saat sonra tekrar 25 özel mesaj göndeme imkanı bulabiliyoruz..bunu kaldırma yada biraz olsun yükseltme şansımız varmı ? 2. özel mesaj olarak çoğul mesaj gönderme gibi bir seçeneğimiz olması mümkünmü ?? 3. özel mesaj kısmında gelenleri silme var.. ama gidenlere bir şey yapamıyoruz ...anca karşı taraf silerse silinmiş olduğunu biliyorum .. bunada ne gibi bir çözüm bulabiliriz... yukarıda sıralamış olduğum bir kaç husus dikkatimi çekti .. kesinlikle bireysel bir istek değildir.. forumumuz adına düşündüm öneri sundum.. şimdiden değerlendirmelerini için teşekkir ederim .. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |