bir kaç öneri öneri !!!
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17927
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 08:51 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: bir kaç öneri öneri !!!
Mesajı Yazan: Guests
Konu: bir kaç öneri öneri !!!
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 19:00
sayın yöneticim ve yetkili temsilcilerim... nacizane bir kaç madde adı altından ne yapabiliriz ???
1. günlük özel mesaj sınırı 1 saat içinde 25 adettir. 1 saat sonra tekrar 25 özel mesaj göndeme imkanı bulabiliyoruz..bunu kaldırma yada biraz olsun yükseltme şansımız varmı ?
2. özel mesaj olarak çoğul mesaj gönderme gibi bir seçeneğimiz olması mümkünmü ??
3. özel mesaj kısmında gelenleri silme var.. ama gidenlere bir şey yapamıyoruz ...anca karşı taraf silerse silinmiş olduğunu biliyorum .. bunada ne gibi bir çözüm bulabiliriz...
yukarıda sıralamış olduğum bir kaç husus dikkatimi çekti .. kesinlikle bireysel bir istek değildir.. forumumuz adına düşündüm öneri sundum.. şimdiden değerlendirmelerini için teşekkir ederim ..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 19:03
bu dediklerinin hepsi yapılır eger yönetici yada temsilci arkadaşların arasında asp yazılımcı varsa bu maddelere ek olarak
2 aydan eski mesajlar otomatik silinse (bence başarılı bi uygulama olur)
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 19:27
4. bazen kendi konumuza gelen mesajlardan haberdar olmak istiyoruz mesela bunada bir çözüm bulabilirmisiniz mesela e-mail yoluyla falan ? çok mu abarttım ama bazen çok can sıkıyor
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 19:47
Burak07 Yazdı:
4. bazen kendi konumuza gelen mesajlardan haberdar olmak istiyoruz mesela bunada bir çözüm bulabilirmisiniz mesela e-mail yoluyla falan ? çok mu abarttım ama bazen çok can sıkıyor
| O Zaman Siteye Bir Bağımlılığın Kalmazki Kardeşim, Bir Konu Açıyorsun. Forumu ve Arkadaşlarını Terk Ediyorsun... Açtığın Konuya Cevap Gelirse Msnden Uyarı Alıyorsun... Sorununu Çözüp Uzaklaşıyorsun ... Ortamdaki Sinerjidende Tabiki, Tıpkı Bir Yetkili Servis Gibi....
O Zaman Ne Farkı Kaldı, Arkadaşlığımızın Dostluğumuzun
|
Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 19:55
AlbaYDemircaN Yazdı:
Burak07 Yazdı:
| O Zaman Siteye Bir Bağımlılığın Kalmazki Kardeşim, Bir Konu Açıyorsun Ve Forumu ve Arkadaşlarını Terk Ediyorsun... Açtığın Konuya Cevap Gelirse Msnden Uyarı Alıyorsun... Sorununu Çözüp Uzaklaşıyorsun ... Ortamdaki Sinerjidende Tabiki, Tıpkı Bir Yetkili Servis Gibi....
O Zaman Ne Farkı Kaldı, Arkadaşlığımızın Dostluğumuzun
|
tabi siteyi o yönde kullananda var haklısın albayım ben bu sitede zaten sadece sorun çözmek için girmiyorum ama bazen konuyu ararken çok can çekişiyorum sık kullanılanlar listemin %90'ı forumdaki konular
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2011 Saat 22:19
Yok Kardeşim Ben Sana Demiyorum... Sen Kendini Belli Etmiş Birisin Zaten ...Hitaben Öyle Bir Vurgulama Yaptım.... Kardeşimsin. Anlarsın 
|
Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2011 Saat 20:45
güncel desteği +1
------------- Peugeot 2001 Model 306 Platınum Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493
Sıfır al omur boyu kullan.
|
Mesajı Yazan: tolga35
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2011 Saat 22:46
sanırım albay haklı arkadaşlar...
------------- 2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 01:10
25 mesaj sistemi çok saçma ve az bence gereksiz bir kısıtlama
|
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 01:13
Arkadaşlar zaten sitede revize çalışmalar yapılacak,sitemizde hatta bunu bir başlık altında topladılar diye biliyorum,yani sitede yenileme aşamasında kimin ne gibi istekleri oluyorsa oraya yazıyor,oradan iletilebilir bu istekler,ayrıca bende siteye girince dinamo fm çalınmasını talep ediyorum
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 01:18
by_ersin Yazdı:
sayın yöneticim ve yetkili temsilcilerim... nacizane bir kaç madde adı altından ne yapabiliriz ???
1. günlük özel mesaj sınırı 1 saat içinde 25 adettir. 1 saat sonra tekrar 25 özel mesaj göndeme imkanı bulabiliyoruz..bunu kaldırma yada biraz olsun yükseltme şansımız varmı ?
2. özel mesaj olarak çoğul mesaj gönderme gibi bir seçeneğimiz olması mümkünmü ??
3. özel mesaj kısmında gelenleri silme var.. ama gidenlere bir şey yapamıyoruz ...anca karşı taraf silerse silinmiş olduğunu biliyorum .. bunada ne gibi bir çözüm bulabiliriz...
yukarıda sıralamış olduğum bir kaç husus dikkatimi çekti .. kesinlikle bireysel bir istek değildir.. forumumuz adına düşündüm öneri sundum.. şimdiden değerlendirmelerini için teşekkir ederim ..
|
Mantıklı gözden geçirilmeli bence.
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2011 Saat 08:40
Bence bunlara ek olarak ve en önemli olarak gördüğüm sitenin temasının tamamen değiştirilip daha göze hoş ve profesyonel olması gerekli. Burası gerçekten önemli ve ciddi bir platform,üstelik her geçen günde büyümekte,çok dandik siteler bile sırf görsellik bakımından ziyaretçi akınına uğruyor,bence daha yenilikçi olmalıyız.
Ayrıca görünen profil bilgilerinde "yaş" kısmı olursa bence çok iyi olur,yeni gelenler ya da bizler yeni gelenlere karşı en başından daha doğru hitap edebiliriz. Ben ilk geldiğimde dostum dediğim insana bugün abi ya da abi dediğime kardeşim diyorum. Bu tamamen kişisel önerim,maksat birbirimize olan sevgimizin yanında saygımızda olsun,kimse birbirini yanlış anlayıp kırılmasın,üzülmesin. :)
|
|