![]() |
|
Aracımı nasıl alçaltırım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 22:44 |
||
ben onlerı bastırıcam daha :D evet konfor kalmıyor dogru ama goruntu olarak super duruyor :D
|
|||
5546158013
model 2000 206 xs |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tak diye gelen ses çok basit birşey hepsinde oluyomuş 307lerin bi arkadaş konu açmıştı hatta amörtisrn dışını saran sert plastik bi cisim yapıyo o sesi çookk önemsiz birşey slikonla çözülüyo yayla alakası yok
|
|||
![]() |
|||
||
jantlarm 18 şuan zaten heralde biraz daha büyültsem arabayı koltuk takımı olarak kullanmak zorunda kalırım :) bu şekilde o dediğini yapabilirmiyim?
|
|||
![]() |
|||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
||
Eğer jantlarını büyültmem diyorsan, amortisörlerin çanaklarını 3-4 cm kadar aşagıya cekebilirsin. orjinal yay ve süspansiyonun olur. konfor kaybı da yaşamazsın.
Ama bu işlemi yaptıkdan sonra geriye dönüş olmaz. Jantları büyültmek istersen yeni amortisör alman gerekebilir...
|
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
|
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
Ofsetli bir cantınız yoksa ki 307 lere takılmıyor genelde ne kadar düşürürseniz düşürün arka teker çamurluğa sürtmez çünkü içine alıyor tüm jantı.. mesela ben 6 kısı full yuk ıle bındım jantın yarısına kadar arac ındı tumseklerde egzozla stepne yerı degıyordu jant ortada yoktu gene 1 kere bıle surtmemıstı :) |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
yaylar 150-200 arası değişiyor, 100 tl de işçilik versen tamamdır.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ısıtarak kesilmesi en kötü yöntem onu tavsiye eden ustadan da uzak dur. yayları kesmek için ısıttıklarında yaylar dahada sertleşir ve esnemediği için kırılır. yani yolda giderken virajın birine girdiğinde virajı dönmek yerine dümdüz gitmen karşıya geçmen aşağı uçman vs büyük ihtimaldir.
en güzeli hazır olarak satılan 3,5 cm lik yani aracı 3,5 cm düşüren yaydan al. bu arada karter koruman yoksa önce onu hallet yere yakın aracın altı daha çok sürter.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
10-11 bi akslk çıkmazsa burdaym abi ama 16sında çorluda olcam görüşürz bi aksilik çıkmazsa
|
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
bu arada 10 - 11 ve 16 eylül akşamları batıköydeyim haberin ola...
|
|||
![]() |
|||
||
Bana uyar abi seve seve koyar mazotunu binerim ben o arabaya :) kaçakta yakar o bence büyük ya hafiften bi otobs havası var gezerim ucuz ucuz
|
|||
![]() |
|||
||
estağfurullah, tecrubelerimden faydalan istiyorum o kadar...
mazot bitince abi ben yolda kaldım diye beni arama ama...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tamamdır abi acelem yok zaten sen dedin 18 jant koydum pişman olmadım aydınlattığın yolda ilerlemeye devam edicem bakalım . Ayrıca o arabayla beni başbaşa bırakırsan depodaki mazotun götürdüğü yere kadar giderim abi haberin olsun :)
Düzenleyen HuseyinTurk - 26 Ağustos 2011 Saat 02:42 |
|||
![]() |
|||
||
sen bi dahaki buluşmaya kadar beni bekle. benim arabayı bi sür. konfor olarak orjinalden hiçbir farkı olmadığını göreceksin. görüntü olarak da seni zaten ihya etmişti... ki beni gayet memnun ediyo.
sana bakmaya başlarız çıkma eibach 3cm lik...
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
400tl felan diyo nette baktım fiyatlarına 70 80 liraya eicbag bulamam sanırım?
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kestirme kardesım nıye kestiriyorsun 70 - 80 tlye cok rahat bulursun zaten kesme ısıtma sakat iş canından daha onemlı degıl ya
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
Abi peki orjinal yayları çok azıcık ucundan kestirsem deneme için çok konfor kaybım olurmu?
|
|||
![]() |
|||
||
sürtme yapıcağını sanmam çünkü lastik çapı orijinaliyle aynı toplamda(merkezden lastik yüzyine).Orjinal haliylede baya yüklediğimz oldu bu arabayı sürtmedi sorun olmadı
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |