![]() |
|
Direksiyon kaplama istiyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 15:38 |
||
+1 Aciliyetinden yaptırmayı dusunuyorum .. |
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ıyıgeceler
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
tmm kanka konuşuruz yine ozaman hadi iyi geceler allah rahatlık versin ben yatar
|
|||
![]() |
|||
||
sen ıste yeterkı yaparız pasam basıda sen cekersın telefondan komutları verırım ben sana
|
|||
![]() |
|||
||
abi o gün mümkünse aracını yıkatmadan getir haybiye 10 tl yıkama parası verme buluşma öncesi yol biraz taşlı topraklı bir yolda ondan dolayı abi...
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
tmm ahmetim konvoy varmı konvoy
|
|||
![]() |
|||
||
abı tam bısey bellı degıl ama cem abı buyuk ıhtımal erken gıdecek oraya karsıdan gelenler ıcın mustafa abı yerı bılıo tarıf ettık en azından o bulur ama gene toplu gıderız sanırım yerı ben bılıyorum gerekırse toplanırız gene beraber gıderız
|
|||
![]() |
|||
||
aynen abı anca okadar sen 2 tane falan al 1 tanesı benım ucretı yan yana gelınce hallederız bızım burda pahalı yaw 10 15 arası
|
|||
![]() |
|||
||
birde cumartes nasıl gidicez kanka toplanıcakmıyız bilgin varmıı
|
|||
![]() |
|||
||
tm geçen bizim orda nalburda gördüm 5tl diyodu ondandır dimi kankaa
|
|||
![]() |
|||
||
basımla beraber abı sıkıntı yok 10 dakkamızı alır
|
|||
![]() |
|||
||
tmmdır ahmetim kırmızı siprey boya benden geri kalanı senden
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abım sen ıftara gelıcen demı kagıt bant ve gaste hazırlıyorum yalnız sıprey boyam yok abım sende onu getırırsen orda boyarım saten albay abımınkıde boyanacak aradan cıkartırım olurmu
|
|||
![]() |
|||
||
ustayla konişim bii hallederiz benim çeki demiri ve arka kampanalar ne zaman kırmızı oluyooo ahmetim
|
|||
![]() |
|||
||
hedıye olarak benım dreksıyon nezaman olur usta gun vermedın
|
|||
![]() |
|||
||
tmm arkadaşım yazıyorum ustayla konuşucam yine burdan sizleri bilgilendiricem
|
|||
![]() |
|||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
||
yaz benide kardeş mustafa adım bagcılar devlet hastanesindeyim ordan yakın zaten
|
|||
![]() |
|||
||
son turlar adını yazdırmak istiyen varsa yazdırsın
|
|||
![]() |
|||
||
Hani ben hani ben
![]() |
|||
![]() |
|||
||
acelem yok abi senin ve benim müsayit olduğumuz bir zamana getirir gideriz benim arabayla. ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |