![]() |
|
mobese :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
powerclub206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 03:37 |
||
eyvallah yorumlarınız için teşekkürler..
![]() |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sen gönlünü ferah tut hiç bişe gelmez
|
|||
![]() |
|||
powerclub206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeşim kız arkadaşımla tatile gittim buluşma vardıda gelmedikmi :)) inş. ceza gelmez ya kafama çok taktım
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
alanyaya geliyorsunuz ve haberimiz olmuyor.. kırıldım doğrusu... sanırım ceza yemezsiniz kaç kişi kafa kol bacak çıkartıp geçiyor :) |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
bence de sana ceza gelmeyecektir arkadaşım. baktın olmadı, kafan rahat etmedi, gelirler idaresi başkanlığının sitesi... şu MTV yi netten ödediğimiz site. orda trafik ceza sorgulama/ödeme kısmından bakabilirsin. ceza yazıldıysa oraya da kaydı düşer zaten...
![]() |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
güneylerde ne çılgınlıklar yapıyorlar buna mı ceza yazacaklar. ayıp olur ayıp. gelmez, gelmemeli
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
||
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
ben alanya antalya yolunda hız sınırını aşmıştım gece.120 falandı.
o zaman bile bişey çıkmadı.korkma bişey olmaz. |
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
ha yok, yakalandığınız mobese değil de EDS kamerası ise, ufaktan "seyir halinde yolcu güvenliğini ihlal" suçu için hazırlıklı ol...!!!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
gelirsede kız arkadaşına ödetirsin olur biter
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Mobese sistemlerini çok iyi bilirim arkadaşlar. Bu sistemler güvenlik amacı ile konulmuştur ve geçen araçların fotoğraflarını çekerek belli bir süre yedekde tutar. Yani bu kameralar ceza için değildir merak etmeyin. Radar olarak tabir edilenler ise hız esnasında devreye girerek araç plakasını fotoğraflar.
|
|||
![]() |
|||
||
Geleceğini Sanmıyorum Fakat... Gelirse Şayet 1 Hafta İçinde Sana Teslim Edilmesi Lazım ....
1 Hafta İçinde Eline Geçmezse Ceza Geçersiz Sayılır. |
|||
![]() |
|||
||
veya üstü açık arabalar diyerek abartabilirim
![]() |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
gelmez öyle bi ceza burda miller bırak kafayı komle çıkıp geziyo bişe oldugu yok öle bişeler olsa burdaki her asker konvoyunda ceza yağardı :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
||
aynen ya benimde böyle bir durumdan ceza yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi inş. hiçte gelmez :)
|
|||
![]() |
|||
||
çok garip bir durum olmuş ama zannetmiyorum bunun için ceza geleceğini:)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
||
normal orta şeritten gidiyordum hızım falan normaldi tek sorun sunrooftan yukarı çıkması :/
|
|||
![]() |
|||
||
eger şeridin normalse tek sorun oysa gelmez mobese kameraları bu tarz şeylere ceza göndermiyo şaet geliyo olsaydı ben arabayı bağışlamıştım cezalara karşılık
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
||
Arkadaşlar belki yeri değil ama merak içerisinde olduğum bir soruyu size soracağım. geçen hafta kız arkadaşımla alanyaya gittik. sunrooftan kafasını çıkardı tam o sıradada mobesenin altından geçtik acaba ceza gelirmi ?
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ağustos 2011 Saat 21:47 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |