Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

mobese :((

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17209
Tarih: 26 Temmuz 2025 Saat 16:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: mobese :((
Mesajı Yazan: powerclub206
Konu: mobese :((
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 20:55
Arkadaşlar belki yeri değil ama merak içerisinde olduğum bir soruyu size soracağım. geçen hafta kız arkadaşımla alanyaya gittik. sunrooftan kafasını çıkardı tam o sıradada mobesenin altından geçtik acaba ceza gelirmi ? Ouch

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 20:57
eger şeridin normalse tek sorun oysa gelmez mobese kameraları bu tarz şeylere ceza göndermiyo şaet geliyo olsaydı ben arabayı bağışlamıştım cezalara karşılık

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:00
normal orta şeritten gidiyordum hızım falan normaldi tek sorun sunrooftan yukarı çıkması :/

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:03
çok garip bir durum olmuş ama zannetmiyorum bunun için ceza geleceğini:)

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:07
aynen ya benimde böyle bir durumdan ceza yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi inş. hiçte gelmez :)

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:10
gelmez öyle bi ceza burda miller bırak kafayı komle çıkıp geziyo bişe oldugu yok öle bişeler olsa burdaki her asker konvoyunda ceza yağardı :)

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:35
veya üstü açık arabalar diyerek abartabilirimGKN 3

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:45
Geleceğini Sanmıyorum Fakat... Gelirse Şayet 1 Hafta İçinde Sana Teslim Edilmesi Lazım ....
1 Hafta İçinde Eline Geçmezse Ceza Geçersiz Sayılır.

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:46
Mobese sistemlerini çok iyi bilirim arkadaşlar. Bu sistemler güvenlik amacı ile konulmuştur ve geçen araçların fotoğraflarını çekerek belli bir süre yedekde tutar. Yani bu kameralar ceza için değildir merak etmeyin. Radar olarak tabir edilenler ise hız esnasında devreye girerek araç plakasını fotoğraflar.

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 21:58
gelirsede kız arkadaşına ödetirsin olur biter Sırıtma

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:26
Orjinalini yazan: ErhaN ErhaN Yazdı:

Mobese sistemlerini çok iyi bilirim arkadaşlar. Bu sistemler güvenlik amacı ile konulmuştur ve geçen araçların fotoğraflarını çekerek belli bir süre yedekde tutar. Yani bu kameralar ceza için değildir merak etmeyin. Radar olarak tabir edilenler ise hız esnasında devreye girerek araç plakasını fotoğraflar.
aynen arkadaşlar, mobese kameraları trafik cezası için değil, trafik durumunu göztelemek, bilgi sahibi olmak, hatta trafikle alakalı olmayan olayları yakalayabilmek için kullanılmaktadır. asayiş suçları gibi... zaten durum öyle olsa, otobanda emniyet şeridinden gitmekten çoktaaan dünyanın cezasını yemiştim...

ha yok, yakalandığınız mobese değil de EDS kamerası ise, ufaktan "seyir halinde yolcu güvenliğini ihlal" suçu için hazırlıklı ol...!!!

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:32
ben alanya antalya yolunda hız sınırını aşmıştım gece.120 falandı.
o zaman bile bişey çıkmadı.korkma bişey olmaz.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 00:49
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

aynen arkadaşlar, mobese kameraları trafik cezası için değil, trafik durumunu göztelemek, bilgi sahibi olmak, hatta trafikle alakalı olmayan olayları yakalayabilmek için kullanılmaktadır. asayiş suçları gibi... zaten durum öyle olsa, otobanda emniyet şeridinden gitmekten çoktaaan dünyanın cezasını yemiştim...

ha yok, yakalandığınız mobese değil de EDS kamerası ise, ufaktan "seyir halinde yolcu güvenliğini ihlal" suçu için hazırlıklı ol...!!!
70 hız limiti olan kameralar gibiydi ama 70 yazmıyodu sadece kameralar vardı EDS olup olmadığını nasıl anlıcaz ?

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 00:50
güneylerde ne çılgınlıklar yapıyorlar buna mı ceza yazacaklar. ayıp olur ayıp. gelmez, gelmemeli

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 01:00
Orjinalini yazan: powerclub206 powerclub206 Yazdı:

Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

70 hız limiti olan kameralar gibiydi ama 70 yazmıyodu sadece kameralar vardı EDS olup olmadığını nasıl anlıcaz ?
yolun üzerinde  ya da emniyet şeridinde, yani asvaltta baya büyük fontta EDS yazıyorsa o kamera EDS kamerasıdır. radar kamerasıysa sadece hız tespitinde kullanılır...

bence de sana ceza gelmeyecektir arkadaşım. baktın olmadı, kafan rahat etmedi, gelirler idaresi başkanlığının sitesi... şu MTV yi netten ödediğimiz site. orda trafik ceza sorgulama/ödeme kısmından bakabilirsin. ceza yazıldıysa oraya da kaydı düşer zaten... Göz Kırpma

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 01:06
Orjinalini yazan: powerclub206 powerclub206 Yazdı:

Arkadaşlar belki yeri değil ama merak içerisinde olduğum bir soruyu size soracağım. geçen hafta kız arkadaşımla alanyaya gittik. sunrooftan kafasını çıkardı tam o sıradada mobesenin altından geçtik acaba ceza gelirmi ? Ouch
ü

alanyaya geliyorsunuz ve haberimiz olmuyor.. kırıldım doğrusu... sanırım ceza yemezsiniz kaç kişi kafa kol bacak çıkartıp geçiyor :)

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 03:23
kardeşim kız arkadaşımla tatile gittim buluşma vardıda gelmedikmi :)) inş. ceza gelmez ya kafama çok taktım Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 03:27
sen gönlünü ferah tut hiç bişe gelmez 

-------------
Çakmak/Ümraniye/İstanbul

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 03:37
eyvallah yorumlarınız için teşekkürler.. Gülme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net