Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa
    Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 20:52
Gayet guzel durmus. Elinize saglik.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 16:27
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

peki koltuğu sökmek nasıl söktün bende baktım baya uğraştırır gibi geldi kısa yolunu buldunmu :)

4 tane vidası var her köşesinde 
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 15:33
peki koltuğu sökmek nasıl söktün bende baktım baya uğraştırır gibi geldi kısa yolunu buldunmu :)
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 15:22
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

bugün bende 5 mağaza gezdikten sonra son kalan kolçağı buldum :) aldım fiyata göre gayet güzel airbag açma kapama nn üzerine geliyor ama o airbag a kapa hiç kullanmayacağım için önemli değil öne bebek koltuğu konunca kapatılıyor bzim arkada bebek koltuğu sabit o nedenle kullanmayacağım için direk oraya takacağım ama koltuğu dökmeden takılabilir gibi geliyor deneyeceğim..

Koltuğu sökmeden takabilirsin ama vidaların hepsini takamazsın birde güzel olmaz bence deliceksin felan sonuçta güzelce delmek gerek.Bikere yapılacak işi 2.ye yapmayasın sonra
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 15:17
bugün bende 5 mağaza gezdikten sonra son kalan kolçağı buldum :) aldım fiyata göre gayet güzel airbag açma kapama nn üzerine geliyor ama o airbag a kapa hiç kullanmayacağım için önemli değil öne bebek koltuğu konunca kapatılıyor bzim arkada bebek koltuğu sabit o nedenle kullanmayacağım için direk oraya takacağım ama koltuğu dökmeden takılabilir gibi geliyor deneyeceğim..
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 00:21
Hayırlı olsun huseyın kardesım.

Bende 1 tane terletmeyen koltuk mınderi aldım ve taktım cokta guzel oldu. Yarın 1 tane daha almayı dusunuyorum.
2 tanede acılır kapanır tabure aldım. Gayet guzel ıs goruyor Gülme
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 00:16
çok güzel kullanışlı 106'lara olmaz sanırım arabada eşya koyacak biryer yok sigara kullanmadığımdan Allahtan küllüğü kullanıyorum eşya koymak için Sırıtma hayırlı olsun abicim bu arada
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Alkış
Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 23:10
walla güzel olmuş peki bu 206 ya olurmu acaba Disapprove
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:44
Orjinalini yazan: Engin Tepe Engin Tepe Yazdı:

Güzel olmuş.Bende direksiyon setini aldım baya ugrastrdı vıte stopuzu ama :D oldu :D

yarin resimler burda...

Vites topuzu güzel oldumu bende alıyodumda vazgeçtim iyi durmaz,uymaz diye
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:17
Arkadaşlar kolçağı taktım oldukça basit ve oturaklı oldu bence çokta güzel içide geniş önde 1 arkada 2 olmak üzere 3 bardak girişide var fiyatına göre mükkemmel.
İki taraftanda 3er tane vidayla tutturuluyo(mecburen delik açtım ama gözüken bi yerde değil)
Tek zorluğu ön koltukları söküp takması.

Uploaded with ImageShack.us
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:22

Güzel olmuş.Bende direksiyon setini aldım baya ugrastrdı vıte stopuzu ama :D oldu :D

yarin resimler burda...
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:32
koliva rica ederim,

albayım eyvallah,
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:20
Tamam Kardeşim Yarın Gidip Bakıp Bir Güzel İnceleyip Hatta Fotolarını Çektirip Bilgilendiririm Sizi... Merak EtmeyinThumbs Up

Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ağustos 2011 Saat 19:34
Yukarı Dön
calpsize Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1976

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı calpsize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 19:03
Orjinalini yazan: EmRe26 EmRe26 Yazdı:

arabayı satmak yerine max 50tl verip uygun kolçak alsak?:D
Bence haklı :)
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 18:19
Arkadaşlar, benim aracın o airbag açma kapama yerinin yanındaki boşluğu dolduracak şekilde bir ağaç kesip siyaha boyadım. Kolçağı da bu kestirdiğim parçanın hemen üzerine monte ettim. Kullanmayacağım zaman veya ihtiyaç olduğunda çekip alıyorum, sonra geri yerine takıyorum. Daha kolay oluyor ve orjinal gibi duruyor. Tavsiye ederim. Sağı solu delmenize gerek de kalmıyor. Resim yok ancak istenirse ekleyebilirim. Başka bir forumda örneği vardı, ben de oradan bakıp kestirmiştim.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 17:59
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Dıkkat edersen senın aracında sırtlık kolu dıs tarafta ama 206 ların sırtlık yatırma kolu koltuk arasında. O kola engel olabılır gıbı dusunmustum ben...

Hayırlısı olsun gule gule kullan...

Bu sirtlik nereye diyorsunuz? Bana yabanci bir kelime.

koliva abi (:

şimdi bizim koltukda yaslandığımız yani sırtımızı dayadığımız yer var ya ona cem abi sırtlık demiş. Sırtlık kolu ise o yaslandığımız bölümü geri yatırmak yara ileriye doğru kaldırmak için olan kol.  Cem abinin demek istediği sırtlık kolu 206 larda iç tarafta olduğu için yani emniyet kemeri takılan yerde olduğu için oraya kolçak konduğunda yaslanılan yeri ayarlamak için kol arada kalacağı için çalışmayacaktır ama 307 lerde dış tarafta yani kapı tarafında olduğu için böyle bir sıkıntı yok.

Tesekkurler Metin.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 17:49
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Dıkkat edersen senın aracında sırtlık kolu dıs tarafta ama 206 ların sırtlık yatırma kolu koltuk arasında. O kola engel olabılır gıbı dusunmustum ben...

koliva abi (:

şimdi bizim koltukda yaslandığımız yani sırtımızı dayadığımız yer var ya ona cem abi sırtlık demiş. Sırtlık kolu ise o yaslandığımız bölümü geri yatırmak yara ileriye doğru kaldırmak için olan kol.  Cem abinin demek istediği sırtlık kolu 206 larda iç tarafta olduğu için yani emniyet kemeri takılan yerde olduğu için oraya kolçak konduğunda yaslanılan yeri ayarlamak için kol arada kalacağı için çalışmayacaktır ama 307 lerde dış tarafta yani kapı tarafında olduğu için böyle bir sıkıntı yok.

Düzenleyen metin - 12 Ağustos 2011 Saat 17:50
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 17:42

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 17:38
albayım bul tabi. çok rahat kolçak bu bendekinileri biliyorsun ikitane ince ve koltuğa yandan takılıyor. eğer mümkünde onları söküp ikitane evlerin elektrik tesisatındaki gibi boat kapağı takacam o delikleri kapatacam bu çünkü çok çok güzel, orjinalleri yaramaz.

güzel fiyat verde arkadaşlarımızda yararlansın albayım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6036 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1085 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 234 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49234 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 480 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 298 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 518 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4359 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1758 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 995 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28764 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3686 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26088 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2501 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English