![]() |
|
arıza lambasını söndüremiyorlardı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2012 Saat 14:42 |
||
burada servis yok yarın tamirciye gideceğim yolmasınlar bizi. yardımlarınız için teşekkürler |
|||
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|||
![]() |
|||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|||
![]() |
|||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
Sondurebiliyorlar ancak arac biraz fazla yakiyor ve en onemlisi kirmizi isiklarda zor kalkiyorsun helebirde yerin rampa ise cok korna caliyorlar. Safefasti +500tl verirsem takacaklardi eski sistemi alacaklar. Su an isik yaniyor yakitim normal ortalama 8.5%100 kmde lt gaz yakiyor lamba beni artik rahatsiz etmiyor. |
|||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
arıza lambasını söndürememişnzdir benim sisteimmde muhtemelen multifast ssanırm 307 lere safefast takılıyor bende safefast yaptıracam maliyeti ne olur acaba onu araştırıyorum
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
işi bilenin eline gitmek ve biraz daha fazla zaman ayırarak ayar yapılmaya ihtiyacı varmış.
|
|||
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Derdi neymis? |
|||
![]() |
|||
||
Çok Şükür Artık Arıza Işığım Yanmıyor 500km yaptım Hala Yanmadı Teşekkürler Osmaniye Yiğitotogaz a
|
|||
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
2000 model Peugeot 206 aracımda Atiker LPG mevcut ve çok memnunum. Arabamı Ocak ayında aldım ve aldığımda üzerinde takılıydı LPG sistemi. Arabamı aldığım günden bu yana hiç ayar yaptırtmadım, hiç arıza çıkartmadı. Genelleme yapmayın bence arkadaşlar. Saygılarımla. |
|||
![]() |
|||
||
güncel
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bugün kadirliden atiker bayisindeki arkadaş geldi ayarlara baktı bunun ayarları tamam dedi lamba halen yanmıyordu ancak aracın çekişi pek iyi değildi (gaz yemiyordu)bunu sordum aracın benzin ayarında sorun var dedi başka bir oto tamircisine gittim aracın benzin ayarı düzgün dedi onlar tüp ayarını yapamıyorlar bize gönderiyorlar dedi
tekrar önceki ayar yaptırdığım yere gittim yine ayar yaptı bu şekilde bir dene bakalım dedi aracın şimdi son hali şöyle oldu lamba yanmıyor anca öncekinden az ama yinede çekişi düşük yani kırmızı ışıkta kalkarken aracın biraz bağırması gerekir(devir 3500-4000 geçmesi gerekiyor) cecolinin dediği basınç göstergesine baktım ayardan önce 1.40 idi şimdi ise 1.38 oldu. Düzenleyen riva70 - 16 Ağustos 2011 Saat 19:09 |
|||
|||
![]() |
|||
||
şuan hala yanmıyor
zaten su sıralar araca pek fazla binemiyorum yogunluktan dolayı ama lamba söneli 40 km oldu hala yanmadı insallah yanmazda. dün atikerden aradılar (şikayetvar.com a yazdıgım mesajdan sonra) kadirli ilçesinde bulunan bir atiker servisini aramışlar ayar yapması için servis beni aradı arıza yı sordu ve önümüzdeki hafta içi buraya gelip kendi ayar yapacagını ve arıza lambasının 4000-5000 deviri gecmeyinceye kadar yanmayacagını söyledi şimdi haftayı bekliyorum. --son ayardan sonra arac gazı zor yemeye basladı kalkışlarda arac pek seri değil zor kalkıyor devir 3000 civarı olursa stop etmeden kalkıyor aksi halde stop ediyor ama giderken sıkıntı yok -- birde klima çekişi fazla etkilemeye başlamıştı bunları sordum hepsi lpg ayarında düzelteceğini vaad etti inşallah.
|
|||
|||
![]() |
|||
siskozan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Merhaba Arkadaşlar 307 xt premium arabamın arıza lambası yanıp duruyordu neden olarak fakir karışımı çıkıyordu sonunda söndürdük. Tüp gaz ayarını %5 artırarak arıza lambası yanma olayını hallettim. Şuanda arıza lambası yanmıyor. Çok sıkışıtığı zaman nadir olarak bazen yanıyor o da kontağı açıp kapattıktan sonra sönüyor.(son 2-3 aydan beridir Allaha şükür hiç yanmadı)
Düzenleyen siskozan - 10 Ağustos 2011 Saat 01:51 |
|||
![]() |
|||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
||
evet öyle yapıyorlarda windowsunki cok kasıyor programlar var kasmayan :D ama işin eskipirisi benim dediğim
|
|||
KahramanKentli...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
lamban halen yanmadı değilmi?
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
bu iş o şekilde mümkünse ben hemen bir kablo siparişi vereyim o zaman aslında mantıklı
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Uzak masa ustu baglantısı ıle yapıyorlar sanıyorum o ısı
![]() |
|||
![]() |
|||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
||
cem abi senin bilgisayara program kuralım arızası olanada bir kablo bir ayar programı sen pcden bağlan arızası olan arkadasın bilgisayarına :D arabalarıda bağlayalım online ayar yapalım :D
|
|||
KahramanKentli...
|
|||
![]() |
|||
||
bakalım en son ayardan sonra hala yanmadı yansın bunu deneyeceğim sagolasın
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Yok abıcım kızmak ne kelıme...
![]() Arkadas devır gostergesınden bahsetmıs
![]() Ayrıca senın soruna da cevap vereyım. Su kadar olması lazım gıbı bır durum yok. Cok degısken bır olaydır... Ustanın ayarına gore degısır...
|
|||
![]() |
|||
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
bendede aynı sorun vardı ve her seferinde tüpçüye söylüyordum ama tınlamıyordu ayar verip yolluyordu 150 km bile sürmeden ışık yanıyordu bir gün sinirlendim ve garantisi devam ettiği için tüpün beynini değiştirin yeter artık mahkemeye başvuracam dedim ve ayar yaptılar yarım saat boyunca yaklaşık 2500 km yaptım allaha çok şükür yanmıyor yani anlıyacağın istedikten sonra o ışığı çok güzel söndürüyorlar sadece yarım saat uğraşmak zorlarına gidiyor
|
|||
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |