![]() |
|
acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 10:10 |
Bu arada araca yapılan aksı şanzumana bağlayan flanş sıyırıyordu biliyorsunuz.
ama sadece aks tarafından sıyırdığı için flanşı aksa kaynattılar ve değiştirmene gerek yok bu şekilde çok uzun bi süre sorun yaşamadan kullana bilirsin dediler. şuan kaynaklı bi şekilde kullanıyorum ve sorun çıkartmayacak gibi duruyor ve inşallahta çıkartmaz
![]() araca da genel olarak baktırdım arka bilyaların değişmesi gerekiyormuş ve sağ arka tekerin orda düzelmesi gerek bi yer var onuda bayramdan sonra denk getirebilirsem tekrar gidip yaptıracam.
son olarakta araca xenon taktırmak istiyorum kısa-uzun-sis olarak düşünüyorum ve fiyat olarak 200-220 civarında tutar dediler fiyatı nasıl iyi mi yoksa pahalı mı yardımcı olurmusunuz bu konuda?
![]() |
|
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|
![]() |
|
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkadaşlar bugün ısparta özveziroğlu otomotive aracımı 60de106 nickli arkadaşımla götürdük ve sorunumu çok makul bi fiyata çözdüler buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Düzenleyen oktay_251 - 23 Ağustos 2011 Saat 10:09 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
aracımı büyük bi ihtimal pazartesi günü ıspartaya özveziroğlu otomotive götürecem telefonda görüştüm ve telden bile ilgilenmeleri güzel inşallah sorunu çözerler peugeout'un özel servisi 60de106 ya yardımları için teşekkürler onun önerisiyle gidecem.
forumdan da harkese yardımcı olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim sonucunu en kısa zamanda yazarım ve inşallah iyi olur.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
murat abi unuttun beni :(
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
murat abi servisi aradım parçayı sordum tek olarak satılıyo dediler o flanşı 70tl miş fiyatı ellerinde yokmuş 2-3 güne getittirebiliriz diyolar. fiyatı çok değilmi yaa küçücük bi parça için
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
http://www.eminayaluminyum.com/emin/urun/parca/24.jpg
flanş buna benziyo aynısını bulamadım nette ama o parçaya en yakın bunu buldum aks ve motor arasındaki flanşmış bu parça içi frezeli ve içini habire sıyırıyo umarım yardımcı olur bu resim parça ve sorunum hakkında bana yardımcı olabilmeniz için
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
parçayı net bir şekilde göstermek için internette resim araştırdım ama bulamadım yaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende flanş nedir bi bakayım bilgi edineyim dedim. böyle bir kaç arkadaşın hiç duymadığım arızası çıkıyor,merak edip araştırıyorum.
sorunun nedenini çözüldükten sonra paylaşırsan iyi olur. bu arada flanş(spacer) ile ilgili bir video |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
hayır o parça değil.
aksı motora bağlayan flanş arıza yapıyo.
su borusu gibi bişe görüntüsü
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
yetkili servise gittim bana çıkarttıkları ücretle bi araba daha alırım
![]() tabi işin şakası yetkili servisin verdiği fiyatlar;
aks - 900tl
gaz kelebeği - 600tl
triger seti - 730tl
sağ arka iç çamurluk yerinde küçücük düzelecek bi yer var - 500tl
ve bunlara işçilik dahil deil nasıl ama fiyatlar şaka gibi demi
![]() hadi siz olunda yetkili servise gidin şimdi. ve kesinlikle sorunu söylemiyolar sadece o değişecek bu değişecek demeyi biliyolar sebebini soruncada saçmalıyolar. o yüzden servise tekrar götürmeyi açıkcası düşünmüyorum.
bu arada aynı parçaları burada sordum murat abiye
aks - 190tl
gaz kelebeği - 350tl
triger seti - 78tl
aradaki fark uçurum. |
|
|
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
arkadaşım butür sorunları bence sanayide değilde yetkili serviste yaptırsan daha için rahat olur görüşündeyim.saygılar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
inşallah bi çözülse
![]() usta müsait değilmiş ve 3-4 günden öncede müsait olamazmış onu bekliyorum şimdi
|
|
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Srunun çözünce buradan bilgi verirsen çok seviniriz ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
olmadı öyle yapayım o zaman teşekkür ederim ilginiz için inşallah en kısa zamanda çözerim şu sorunu
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bence sen buradan mesaj beklemektense murat abımızle dırekt telefon acıp gorusursen daha saglıklı bılgı alabılırsın dıye dusunuyorum...
Insallah uygun sekılde sorununu cozersın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
![]()
hala cevap bekliyorum
![]() şase numarasınıda yazdım bide komple takım olarak fiyatını verebilirmisiniz bana?
bu hafta içinde bi aksilik çıkmazsa tekrar ustaya gösterecem değişecek derse ki %100 değişecek fiyat konusunda da tam bi bilgim olsun. ödeme sadece havale ilemi yoksa kapıda ödeme falan yapabilirmiyiz?
triger setinide değiştirmem gerekiyo daha önce murat abi fiyatını söyledi de o fiyata yani takıma devirdayim falan dahil mi? hangi parçalar değişiyo bu konuyla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
bakabildiniz mi numaradan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
VF32ANFUR1W017555
şase numaram bu aracaımın arkadaşlar kontrol edebilirsiniz.
parçayı değiştiriyolar değiştirirken başlarında duruyorum ama aynı sorun tekrar yapıyo benimde anlamadığım nokta bu zaten bi kasılma falan zorlama olabilirmi o parçadan yana acaba
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
:) yaparlarmı yaparlar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |