Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı
    Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:46
genelden dön bizde bilelim,
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:42
ok abım 5 dakka sonra ozelden donerım sana
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:41
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

abım dalgınım  yaw kafam cok farklı boyutta anladım yan kapı sag taraf ok anladım marsbıyer ok abı baska bıde macunlu yerımı boyatcan kusura bakma harbı dalgınım haber ver sımdı gıdım sorım

bide tampunun ucunda bi yer  resimlerde çok batıo göze :)) ona rötuş yaptırcam :)) başkada bişe yok :))Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:40
Anlaşılan şimdiden karting heyecanı sarmış forumda ki değerli abilerimi Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:39
abım dalgınım  yaw kafam cok farklı boyutta anladım yan kapı sag taraf ok anladım marsbıyer ok abı baska bıde macunlu yerımı boyatcan kusura bakma harbı dalgınım haber ver sımdı gıdım sorım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:36

abıcım sadece senın macunlu olan yer degılmı o alt senın cıta marsbıyermı macunlu olan yer toplam nekadar yer boyancak detaylı sole hemen gıdım sorım

ne macunu ahmet allah seni emi :))) neyse cuma günü gösteririm sana bi bakarsın .... benim aracın sol tarafında marşpiyer var.. sağ tarafta yok .. sökmüşler bende duruo boyancan alt uzun marşpiyer.. Sırıtma cuma günü kartingte gösteririm..Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:34
erısın abı sen sadece macunlu yerımı boyatcan tam anlamadım abıDisapprove
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:33
Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:30
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ya metin allah seni emi bende boya ile ilgili bişe dicek sandım :)))) heyecanlandırdın beni  :))) ama bu verdiğin bilgi süpermiş ...

kısmet olursa bu şekilde yapacam abi. boya ile ilgili nasıl bişey merak ettin yardımcı olayım.

normalde far karartmayı soruyorssan farın camını söküp kenarlarındaki nikelajları 500-600 derece ısıya dayanıklı özel siyah boya ile boyuyorsun. farı ayarlarken yukarı aşağı oynayan nikelaj kalıyor gerisini boyuyorsun sonra camı silikonlayıp kapatıyorsun.

yok metin özelden atayım sana ahmetin konusunu dağıtmayalım du bi saniye Sırıtma

abi farları boyatacam diyordu bende onu soruyorsun sandım. bide diyorum adam angel almış hala ne merak ediyor diye düşünüyorum bende.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:25
abıcım sadece senın macunlu olan yer degılmı o alt senın cıta marsbıyermı macunlu olan yer toplam nekadar yer boyancak detaylı sole hemen gıdım sorım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:19
abi yan marşpiyer.. sadece sağ marşpiyer :)))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:15

abı lokal olarak boyatırsak pek  bısey tutmaz ama gostermek lazım abım sımdı ne desem yalan 

yerim seni ahmet.. ustan varsa bi sor işte Sırıtma bi boya atılıp marşpiyer takılcak.. göstermedende olur Sırıtma  bana bak bu arada biz cecoli ile angel far aldık.. benim 8.000 zenonların ampulu h7 olduğundan uymadı bende h1 aldım ... h7 ler boşta işine yararsa vereyim sana kardeşim...

abım suan ıstemıyorum yaw takmıcam eksık olma takarsam haber verırım sana hevesım krıldı saten sen tamponu komlemı boyatcan abı sadece ufak yerımı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 12:46

ya metin allah seni emi bende boya ile ilgili bişe dicek sandım :)))) heyecanlandırdın beni  :))) ama bu verdiğin bilgi süpermiş ...

kısmet olursa bu şekilde yapacam abi. boya ile ilgili nasıl bişey merak ettin yardımcı olayım.

normalde far karartmayı soruyorssan farın camını söküp kenarlarındaki nikelajları 500-600 derece ısıya dayanıklı özel siyah boya ile boyuyorsun. farı ayarlarken yukarı aşağı oynayan nikelaj kalıyor gerisini boyuyorsun sonra camı silikonlayıp kapatıyorsun.

yok metin özelden atayım sana ahmetin konusunu dağıtmayalım du bi saniye Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:40

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:21

Düzenleyen by_ersin - 04 Ağustos 2011 Saat 11:21
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:17

abı lokal olarak boyatırsak pek  bısey tutmaz ama gostermek lazım abım sımdı ne desem yalan 

boya değil. boya + d1s mercek uygulaması olcak.

yani ??

orjinal far,,

mercek uygulanmış orjinal far,

orjinal far'a mercek uygulaması yapılmış ve karartılmış hali (:

bu uygulamarı sitemiz üyelerinden individual nickli ergin abi yapmıştır kendisine saygılar.

Düzenleyen metin - 04 Ağustos 2011 Saat 11:19
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:05

yani ??
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 11:04

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:59

yerim seni ahmet.. ustan varsa bi sor işte Sırıtma bi boya atılıp marşpiyer takılcak.. göstermedende olur Sırıtma  bana bak bu arada biz cecoli ile angel far aldık.. benim 8.000 zenonların ampulu h7 olduğundan uymadı bende h1 aldım ... h7 ler boşta işine yararsa vereyim sana kardeşim...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 10:57

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Ahmedım cıtan guzel olmus gule gule kullanmanı dılerım... Göz Kırpma

Bu arada balastların sasesını kasadan almayı dene bakalım ne olacak... Ayrıca once parkları yak 5 sn bekle sonra farları yak

saol abım eksık olmayın aldık yaptık sukur ıstedım gıbı oldu zenonları takmıcam beyaz ampul alıp takıcam dun sınırlendım gece soktum duzeldı

Benım gıbı sakin olacaksınGöz Kırpma

Dedıgım gıbı yaparsan belkı bır ıhtımal cozebılırsın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 128 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 360 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 143 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 109 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27205 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 587 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37255 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 297539 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 106 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94880 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1240 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1054 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6630 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1129 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 679 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3650 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49755 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 542 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 353 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 1018 0 SerkanPinar
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English