|
Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:46 |
||
genelden dön bizde bilelim,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ok abım 5 dakka sonra ozelden donerım sana
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bide tampunun ucunda bi yer resimlerde çok batıo göze :)) ona rötuş yaptırcam :)) başkada bişe yok :)) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anlaşılan şimdiden karting heyecanı sarmış forumda ki değerli abilerimi
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abım dalgınım yaw kafam cok farklı boyutta anladım yan kapı sag taraf ok anladım marsbıyer ok abı baska bıde macunlu yerımı boyatcan kusura bakma harbı dalgınım haber ver sımdı gıdım sorım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ne macunu ahmet allah seni emi :))) neyse cuma günü gösteririm sana bi bakarsın .... benim aracın sol tarafında marşpiyer var.. sağ tarafta yok .. sökmüşler bende duruo boyancan alt uzun marşpiyer.. cuma günü kartingte gösteririm.. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
erısın abı sen sadece macunlu yerımı boyatcan tam anlamadım abı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi farları boyatacam diyordu bende onu soruyorsun sandım. bide diyorum adam angel almış hala ne merak ediyor diye düşünüyorum bende.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abıcım sadece senın macunlu olan yer degılmı o alt senın cıta marsbıyermı macunlu olan yer toplam nekadar yer boyancak detaylı sole hemen gıdım sorım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi yan marşpiyer.. sadece sağ marşpiyer :)))))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abım suan ıstemıyorum yaw takmıcam eksık olma takarsam haber verırım sana hevesım krıldı saten sen tamponu komlemı boyatcan abı sadece ufak yerımı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yok metin özelden atayım sana ahmetin konusunu dağıtmayalım du bi saniye |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kısmet olursa bu şekilde yapacam abi. boya ile ilgili nasıl bişey merak ettin yardımcı olayım.
normalde far karartmayı soruyorssan farın camını söküp kenarlarındaki nikelajları 500-600 derece ısıya dayanıklı özel siyah boya ile boyuyorsun. farı ayarlarken yukarı aşağı oynayan nikelaj kalıyor gerisini boyuyorsun sonra camı silikonlayıp kapatıyorsun.
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ya metin allah seni emi bende boya ile ilgili bişe dicek sandım :)))) heyecanlandırdın beni :))) ama bu verdiğin bilgi süpermiş ...
Düzenleyen by_ersin - 04 Ağustos 2011 Saat 11:21 |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
orjinal far,,
mercek uygulanmış orjinal far,
orjinal far'a mercek uygulaması yapılmış ve karartılmış hali (:
bu uygulamarı sitemiz üyelerinden individual nickli ergin abi yapmıştır kendisine saygılar. Düzenleyen metin - 04 Ağustos 2011 Saat 11:19 |
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yani ?? |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
boya değil. boya + d1s mercek uygulaması olcak.
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yerim seni ahmet.. ustan varsa bi sor işte bi boya atılıp marşpiyer takılcak.. göstermedende olur bana bak bu arada biz cecoli ile angel far aldık.. benim 8.000 zenonların ampulu h7 olduğundan uymadı bende h1 aldım ... h7 ler boşta işine yararsa vereyim sana kardeşim... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benım gıbı sakin olacaksın
Dedıgım gıbı yaparsan belkı bır ıhtımal cozebılırsın...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |