Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16855
Tarih: 01 Aralık 2024 Saat 05:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Bagaj cıtası değişimi ve H7 6000 zenon montajı
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:18
tatılden donus esnasında arka bagaj cıtam kırılmıs ve kopmus 2 gun once sıparıs  vermıs oldugum cıta geldı ve bende aldım boyattırdım ve taktım plaka ısıklarını beyaz yaptım vakıt varkende H7 6000 zenonlarımı taktım ve sızınle paylasmak ıstedım 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:26
ne demek abim lafı bile olmaz Sırıtma ama yalan yok zenonlar açtı arabayı Sırıtma
abi bu arada resimler gözükmüyor.

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:43
2 tanesı acılmadı anlamadım

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:57
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

2 tanesı acılmadı anlamadım

hiç resim gözükmüyor abi Sırıtma

Mesajı Yazan: aşil16
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:24
resım yok dostum Sırıtma

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:34
Ahmet fotoğraf yok sayfa kendini kaybetmiş. Sırıtma

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:45
duzeltıyorum abı ımagede sorun var galıba sapıttı 

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:53
sonunda halletmişsin abi.neyse abi zenonları güle güle kullanmanı dilerim...Sırıtma 

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:59
Eline sağlık güzel olmuş. Parklara da beyaz ledli ampullerden taktın mı tamamdır.

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 22:09
saol abı tesekkurler berkay abı sısllerde zenon olucak aksam oldugu ıcın bıraktım  bugun alıcaktım parklar ve camurluktakı sınyal lambalarıda beyaz olucak bugun bulamadım vakıt yok gun ıcı en kısa zamanda degısıcek angel almıcam orjınal farların ıcını karartcam Gülme

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 22:31
ahmet hayırlıolsun yeni çıtan.

xenonlara gelince ya mercekli far al yada o xenonları sök çünkü xenon halojen farda dağalarak yoln hariç yer yeri aydınlatır önünü göstermez ve karşındakinin gözünü alır Sinirli

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 22:52
Bagaj kapağındaki plastik kısmı nasıl sökeceğiz benimde sökmem gerekşyor ve herhangi bir vida falan göremedim nasıl çıkartabilrim???

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 22:55
Ha bir de arka plakanın kenarlarındaki siyahları tinerle elden geçir derim, beyaz güzel duruyor.

Şu şekil:

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:05
onları yapıcam abı zamanla

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:06
Orjinalini yazan: Bahadır32 Bahadır32 Yazdı:

Bagaj kapağındaki plastik kısmı nasıl sökeceğiz benimde sökmem gerekşyor ve herhangi bir vida falan göremedim nasıl çıkartabilrim???

bahadır abı yukarıda resımlerde mevcut abı

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:31
elinize emeğine sağlık ama xenon seçimi tamamen hatalı olmuş,mercekli farlarda kullanılan ampullerden almışsınız,reflektörlü farlarda kullanılan xenon ampulleri farklıdır,aracınızı far ayarına sokmanızı da tavsiye ederim,bir nebze olsun bu göz alma olayını azalır.

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:34
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

xenonlara gelince ya mercekli far al yada o xenonları sök çünkü xenon halojen farda dağalarak yoln hariç yer yeri aydınlatır önünü göstermez ve karşındakinin gözünü alır Sinirli

yaw metınım kızma hemen mercek alamadım saten farları temızletıp ıcını karartma yapıcam ozaman mercek takıcam saten zenonlardan dolayı arıza verdı arac butun ısıkları yaktı suan saat 00:23 usenmedım gıttım soktum kutup basını cıkardım taktım marsa bastım duzeldı aklım cıktı yawDil Çıkarma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:38
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

elinize emeğine sağlık ama xenon seçimi tamamen hatalı olmuş,mercekli farlarda kullanılan ampullerden almışsınız,reflektörlü farlarda kullanılan xenon ampulleri farklıdır,aracınızı far ayarına sokmanızı da tavsiye ederim,bir nebze olsun bu göz alma olayını azalır.

gercekten ınanın bende ıstemem kımseyı tehlıkeye sokmak ama sadece denedım zenonlarım H7 6000 lık elımde mevcut vardı onları kullandım suan zenonlar olmadı soktum saten ılerleyen zamanda farların ıcını karartma yapıcam mercekler alınıp zenonlar ozaman takılacak saygılar

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:51
dijital balstlı xenon almanızı tavsiye ederim,hatta ben aracımda balast olarak space markasının dijital slim balastlarını kullanıyorum,arıza lambası yakmaz arızaya sebebiyet vermez,aynı zaman da küçük boyutu sayesinde farların için de duruyor.
mercek yapay düşünüyorsanız linkide bir inceleyin güzel bir set hazırlamışlar, http://www.dhgate.com/50-shipping-cost-g3-digital-slim-ballast/r-ff8080812b27df15012b27ec343d3f94.html" rel="nofollow - http://www.dhgate.com/50-shipping-cost-g3-digital-slim-ballast/r-ff8080812b27df15012b27ec343d3f94.html

buda dijital balstın boyutları ile ilgili bir fikir verebilir bence :)

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:55
olabılır aslında degerlendırme kaydettım lınkı tesekkur ederım 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 01:00
ben 308 e orjinal mercekli farını getirteyim dedim ama servisten 2000 tl nin üzerinde bir rakam alınca vazgeçtim, onun üstüne birde bi-xenon kit almam gerekecekti,internette araştırma yaparken buldum bu ürünü garantide vermeleri güzel,280 dolar a yakın bir miktar yapıyor kargosu ile birlikte ama dijital slim basltlı bi-xenon ve mercek için bence güzel rakam,sadece şu merceğin etrafındaki 7 renkli halka kafa karıştırıcı gerçi fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kumandası falanda var ama,7 renk ne ya :)

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 01:04
bende kı zenonlar H7 6000 ama bugune kadar bole bısey yapmadı xs 307 dım varken bagladım sıkıntı yaratmadı suan elımde yedekte bekleyen H7 8000 var uzun kısalı zenon onu takmadım keske onu taksaydım neyse saglık olsun 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 08:59

yaw metınım kızma hemen mercek alamadım saten farları temızletıp ıcını karartma yapıcam ozaman mercek takıcam saten zenonlardan dolayı arıza verdı arac butun ısıkları yaktı suan saat 00:23 usenmedım gıttım soktum kutup basını cıkardım taktım marsa bastım duzeldı aklım cıktı yawDil Çıkarma

zenonların yaydığı manyetik alan yüzünden oluyormuş o arıza ışıkları ve elektronik bazı parçaların arızalanması o yüzden kaliteli manyetik korumalı xenon almalısın.

bide mercek uygulaması orjinal farın içinemi yaptırcan? nerde kaça?

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 09:27
aynen ole kardesım arkadasıma yaptırcam daha fıyat almadım maslak oto sanaı

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 09:59

aynen ole kardesım arkadasıma yaptırcam daha fıyat almadım maslak oto sanaı

bende farlara mercek uygulatmayı düşünüyordum 500 tl çektiler bi bak bakalım senin arkadaşın belki daha ucuz olur.

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:09
tamam kardesım haberlesırız

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:39
Çıta İşini Çözmüşsün Kardeşim Haydi Gözün Aydın...Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:42
saol abım eksık olma aldım boyattım taktım detaylıda foto cektım belkı bırıne lazım olur 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:46

saol abım eksık olma aldım boyattım taktım detaylıda foto cektım belkı bırıne lazım olur 

nasıl aldın kaça aldın kaça boyattın

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:50
Ahmedım cıtan guzel olmus gule gule kullanmanı dılerım... Göz Kırpma

Bu arada balastların sasesını kasadan almayı dene bakalım ne olacak... Ayrıca once parkları yak 5 sn bekle sonra farları yak

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:52

nasıl aldın kaça aldın kaça boyattın

metınım  100 tl ye aldım 20 tl ye boyattım

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:53
ahmetim hadi hayırlı uğurlu olsun... çıtanda zenonlarda :)) emeğine sağlık ... şu benim sağ marşpiyer var.. arabayı alırken adamlar kırmışlar sonra yaptırmışlar astarı felan atılmış .. bi tek boyanıp montajı olcak ... kaça maal ederiz.. bildiğin güzel ustan varmidur Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:54
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bu arada balastların sasesını kasadan almayı dene bakalım ne olacak... Ayrıca once parkları yak 5 sn bekle sonra farları yak

saol abım eksık olmayın aldık yaptık sukur ıstedım gıbı oldu zenonları takmıcam beyaz ampul alıp takıcam dun sınırlendım gece soktum duzeldı

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:56
abı lokal olarak boyatırsak pek  bısey tutmaz ama gostermek lazım abım sımdı ne desem yalan 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:57

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

saol abım eksık olmayın aldık yaptık sukur ıstedım gıbı oldu zenonları takmıcam beyaz ampul alıp takıcam dun sınırlendım gece soktum duzeldı

Benım gıbı sakin olacaksınGöz Kırpma

Dedıgım gıbı yaparsan belkı bır ıhtımal cozebılırsın...

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 10:59

abı lokal olarak boyatırsak pek  bısey tutmaz ama gostermek lazım abım sımdı ne desem yalan 

yerim seni ahmet.. ustan varsa bi sor işte Sırıtma bi boya atılıp marşpiyer takılcak.. göstermedende olur Sırıtma  bana bak bu arada biz cecoli ile angel far aldık.. benim 8.000 zenonların ampulu h7 olduğundan uymadı bende h1 aldım ... h7 ler boşta işine yararsa vereyim sana kardeşim...

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:04

boya değil. boya + d1s mercek uygulaması olcak.

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:05

yani ??

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:17
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

yani ??

orjinal far,,

mercek uygulanmış orjinal far,

orjinal far'a mercek uygulaması yapılmış ve karartılmış hali (:

bu uygulamarı sitemiz üyelerinden individual nickli ergin abi yapmıştır kendisine saygılar.

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:21
ya metin allah seni emi bende boya ile ilgili bişe dicek sandım :)))) heyecanlandırdın beni  :))) ama bu verdiğin bilgi süpermiş ...

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:40

ya metin allah seni emi bende boya ile ilgili bişe dicek sandım :)))) heyecanlandırdın beni  :))) ama bu verdiğin bilgi süpermiş ...

kısmet olursa bu şekilde yapacam abi. boya ile ilgili nasıl bişey merak ettin yardımcı olayım.

normalde far karartmayı soruyorssan farın camını söküp kenarlarındaki nikelajları 500-600 derece ısıya dayanıklı özel siyah boya ile boyuyorsun. farı ayarlarken yukarı aşağı oynayan nikelaj kalıyor gerisini boyuyorsun sonra camı silikonlayıp kapatıyorsun.

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 12:46

kısmet olursa bu şekilde yapacam abi. boya ile ilgili nasıl bişey merak ettin yardımcı olayım.

normalde far karartmayı soruyorssan farın camını söküp kenarlarındaki nikelajları 500-600 derece ısıya dayanıklı özel siyah boya ile boyuyorsun. farı ayarlarken yukarı aşağı oynayan nikelaj kalıyor gerisini boyuyorsun sonra camı silikonlayıp kapatıyorsun.

yok metin özelden atayım sana ahmetin konusunu dağıtmayalım du bi saniye Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:15

yerim seni ahmet.. ustan varsa bi sor işte Sırıtma bi boya atılıp marşpiyer takılcak.. göstermedende olur Sırıtma  bana bak bu arada biz cecoli ile angel far aldık.. benim 8.000 zenonların ampulu h7 olduğundan uymadı bende h1 aldım ... h7 ler boşta işine yararsa vereyim sana kardeşim...

abım suan ıstemıyorum yaw takmıcam eksık olma takarsam haber verırım sana hevesım krıldı saten sen tamponu komlemı boyatcan abı sadece ufak yerımı

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:19
abi yan marşpiyer.. sadece sağ marşpiyer :)))))

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:25
abıcım sadece senın macunlu olan yer degılmı o alt senın cıta marsbıyermı macunlu olan yer toplam nekadar yer boyancak detaylı sole hemen gıdım sorım

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:30

yok metin özelden atayım sana ahmetin konusunu dağıtmayalım du bi saniye Sırıtma

abi farları boyatacam diyordu bende onu soruyorsun sandım. bide diyorum adam angel almış hala ne merak ediyor diye düşünüyorum bende.

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:33
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:34
erısın abı sen sadece macunlu yerımı boyatcan tam anlamadım abıDisapprove

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:36

abıcım sadece senın macunlu olan yer degılmı o alt senın cıta marsbıyermı macunlu olan yer toplam nekadar yer boyancak detaylı sole hemen gıdım sorım

ne macunu ahmet allah seni emi :))) neyse cuma günü gösteririm sana bi bakarsın .... benim aracın sol tarafında marşpiyer var.. sağ tarafta yok .. sökmüşler bende duruo boyancan alt uzun marşpiyer.. Sırıtma cuma günü kartingte gösteririm..Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:39
abım dalgınım  yaw kafam cok farklı boyutta anladım yan kapı sag taraf ok anladım marsbıyer ok abı baska bıde macunlu yerımı boyatcan kusura bakma harbı dalgınım haber ver sımdı gıdım sorım

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:40
Anlaşılan şimdiden karting heyecanı sarmış forumda ki değerli abilerimi Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:41

abım dalgınım  yaw kafam cok farklı boyutta anladım yan kapı sag taraf ok anladım marsbıyer ok abı baska bıde macunlu yerımı boyatcan kusura bakma harbı dalgınım haber ver sımdı gıdım sorım

bide tampunun ucunda bi yer  resimlerde çok batıo göze :)) ona rötuş yaptırcam :)) başkada bişe yok :))Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:42
ok abım 5 dakka sonra ozelden donerım sana

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:46
genelden dön bizde bilelim,

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net