![]() |
|
Ön cam kendiliğinden çatladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 13:30 |
1. hatalı imalat
2. hatalı montaj 3. alınan başka darbenin kılcal çatlak yaratıp zamanla büyümesi 4. önceden değiştirilmiş olma ihtimali bundan dolayı (bknz 2)
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef benim camda orjinaldi şimdi deyil
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
vardır bi ufak taş vuruğu. ısı farkından çatlar ama çooook zor be dostum
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
![]() ![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Düzenleyen iibrahimm - 31 Temmuz 2011 Saat 00:31 |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet imzanda aracın model donanım motor hacmi yakıt tsü vs belirtki her dafasaınra sormayalım değilmi? |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
sizin aracınız nedir bilmiyorum fakat bende klımadan kaynaklı zannetmiştim cünki taş falan gelmemişti yeni camı taktırınca fark ettimki silecik mekanizması asınmış laşkalaşmış mekanızma cama alttan carpıyor ve ordan catlamıştı sol kısıma yakın aşagıdan yuklarıya dogruşöförün gözünün ortasına galiyor
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde aklıma üretim hatası geldi ama ürettikden sonra kalite kontrol yapıyorlar o geldi aklıma. sonuçda kul yapısı ama birde cam orjinalmi yan sanayimi bununda etkisi olur
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Kendiliğinden çatlaması çok ama çok küçük bir ihtimal. Üretim ya da montaj sırasında oluşan çok küçük bir aksilik buna neden de olmuş olabilir. Ama bence fark etmediğiniz bir taş değmesi sonucu oluşma ihtimali yüksek.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
ayrıca bahsettiğiniz kalorifer olayı mantıklı (ısı farkının içeriyle dışarı arasında yüksek olması)ama bende anlamadım bu olayı bahsettiğim gibi soğuktan buğulanan yerde çatlama olduğu için şüphelendim
|
|
![]() |
|
bence kendiliğinden çatlaması zor daha önce taş falan gelmiş olabilir. durduk yere olmaz okadar test yapıp araştırma yapıp üretiyorlar. bide bu şekilde olsa kışnda soğukda kalorifer açıncada aynısı olurdu tabi yanlşım varsa düzeltin |
|
|
![]() |
|
malum Antalya oldukça sıcak memleket klimayı Auto konumunda çalıştırdığımda ön camın alt kısmında buğu meydana geliyordu ertesi gün arabaya bindiğimde tam bu kısımda camda çatlama meydana gelmiş buna benzer bir durumla karşılaşan varmı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |