Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
    Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 17:39
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

protoryan, arkadaşlar yanlış anlamasın ama böyle durumlarda aracın ilanını paylaşmamanı tavsiye ederim. Ispartadan bir arkadaşda temiz araç bulmuş paylaşmıştı bunu gören başka bir üye ondan önce davranıp satıcı ile satış için görüşmeye başlamıştı. çocuğun hevesi kursağında kaldı anlatabildim mi. Her insan böyle değildir ama var böyleleri ne yazıkki. Sende dikkatli ol önce davranıpda seni üzmesinler.

evet o arkadas benım arkadaslar bencede buldugun aracın lınkını paylasma sadece ozellıklerını ekle yeter sor.sonra bı bakıssın baskası goz dıkmıs begendıgın aracına :)))
Yukarı Dön
freedom206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı freedom206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 16:14
Orjinalini yazan: protoryan protoryan Yazdı:

1.4 HDI X-Design

111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu.
İstersen benim aracı satayım sana: 2002 Model 206 XR 1.4 HDi 165000 Km de.. 
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 15:18
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

pejolarda gerçekten özellikle 100 bini geçtikten sonra problemlermi yaşanır,diğer araçlara kıyasla bunda dahamı kronik bir durumlar söz konusu acaba,anlamadım şimdi,kafama takıldı maverick  arkadaşın söyledikleri !!!

Bu kullanılmıslık durumuna gore degısır. 150-200.000 km yapıp tık demeyen 206 hdı motorlarda var yerıne gore 100.000 demeden problem cıkaranlarda var. Mısal albayımın aracı 145.000 km de gayet duzgun bır problemı yok.

Bıraz duzenlı bakım ve duzgun kullanmak ıle alakalı bır durum...

Aynen kullanımla ilgili dosta gidecek bir araba için de sabır lazım.
kuzen bu gün maşallahın var paso sitesinden devamını bekleryorum ;)

Madem temsilcimizsin sana destek tam destek hep destek :)
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 15:05
Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

pejolarda gerçekten özellikle 100 bini geçtikten sonra problemlermi yaşanır,diğer araçlara kıyasla bunda dahamı kronik bir durumlar söz konusu acaba,anlamadım şimdi,kafama takıldı maverick  arkadaşın söyledikleri !!!

Bu kullanılmıslık durumuna gore degısır. 150-200.000 km yapıp tık demeyen 206 hdı motorlarda var yerıne gore 100.000 demeden problem cıkaranlarda var. Mısal albayımın aracı 145.000 km de gayet duzgun bır problemı yok.

kuzen bu gün maşallahın var paso sitesinden devamını bekleryorum ;)
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 15:02

MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:53

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:51
Orjinalini yazan: F-Eren F-Eren Yazdı:

Ben bu arabayı gecen bızım orada gorunce durdurdum. kısa bır sohbet ettım. kabaca kaputunu acıp bır baktım... 15.500 e son bırakacagım dedı... Yalnız ön saselerde bır hasar gorunmedı gozume

15,000e pazarlık etseydşn :)

Ben fıyat bıle sormadan dırekt 15.500 dedı. Bende esas fıyatı neydı hatırlayamadım o yuzden ıyı yada kotu bırsey dıyemedımGöz Kırpma
Yukarı Dön
protoryan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:49

Düzenleyen protoryan - 04 Ağustos 2011 Saat 14:50
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:47

Ben bu arabayı gecen bızım orada gorunce durdurdum. kısa bır sohbet ettım. kabaca kaputunu acıp bır baktım... 15.500 e son bırakacagım dedı... Yalnız ön saselerde bır hasar gorunmedı gozume

15,000e pazarlık etseydşn :)
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:47
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

bagaj kapağına ve ön tampondaki petek ızgaraya bakarak bu aracın 2003 olmadığını söyleyebilirim en az 2004 sanırım ya da kazalı ön arka tamponu değiştirmiş...
iyice baktır ya sahibi aracın modelini bile tam bilmiyor ya da bir gariplik var???

Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...

2003 modellerin bir çoğu yenilenen kasayla piyasaya çıktı.

2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.

aynen dediğin gibi...
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 14:00
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:47
arkadaşlar bana göre fiyat çok.
bende 2004 model 45000 km de 206 Desire araç aldım.servis expertizi yaptırdım paraya kıyıp.
100000 geçmiş dizel pek yüz güldürmez.
adamların hepsi 100000 e yaklaşınca elden çıkarıyor dizelleri dikkat ettiyseniz.
turbodan yağ atar vs. vs.

benim aracımda Allah için temiz araba.ama masrafsız ikinci eli unut.
ben aldığımda lastik istiyordu aldım,karter koruma istiyordu aldım,tampon kuşağı çizikti orjinali ile değiştirdim.vites levyelerini yağlattım vs vs. 
velhasıl masrafsız ikinci el; çok temiz arac bulsanda imkansız.
nihayetinde sıfır araç almıyorsun.
diğer mesele de şu bu araç kalıbımı basarım 2003 değil. ön panjur ve arka bagaj logosu ve açma düğmesi 2003 lerde farklı. ayrıca vites topuzu da aliminyum.
bu aracın bagajı da ön panjuru da yani değişmiş ya da 2004 ve üzeri.
karar senin.acele de etme.ne arabalar çıkar.
metin kardeşim doğru söylemiş.ilanı da paylaşma. benim başıma geldi o olay. aracı buldum gidiyordum adam satıcı çıktı.iyiki de almamışım. Sonra bu arac bana nasip oldu. ama 2 ay beklemek durumunda kaldım. öyle pat diye çıkmıyor....
Yukarı Dön
protoryan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı protoryan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 13:21
1.4 HDI X-Design

111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu.
Yukarı Dön
muzarix Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muzarix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 09:27

yarında bi kaç oto pazarı gezesim var keseye göre ve temizlik ön planda olmak kaydıyla bakınacam,bulursam ne ala,acele derkende hani yok gibi değil biraz acelem bulunmakta,ama bu bir hafta olur iki hafta olur denk düşürebilirsek bakacaz artık.
Naptın aldın mı arabayı yada buna baktırdın mı? Bize de deneyim olur..
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES
Yukarı Dön
aboran Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aboran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 17:54
boya dediğin nedir ki?aracın kazası olmadıktan sonra farket mez usta.araç dizel fiat da iyi.Ama kıy 100-200 göster bi servise.hoşuna gittiyse incik cıncık arama.sıfır araç almıyorsun?
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 19:58
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

bagaj kapağına ve ön tampondaki petek ızgaraya bakarak bu aracın 2003 olmadığını söyleyebilirim en az 2004 sanırım ya da kazalı ön arka tamponu değiştirmiş...
iyice baktır ya sahibi aracın modelini bile tam bilmiyor ya da bir gariplik var???

Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...

2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 17:21

206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 16:21

Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 11:12
Yazmış olduğu bilgiler doğruysa harici bişey yoksa ve motor yürür aksamında da kayda değer bi sorun yoksa kaçırılmayacak derecede uygun bi araç.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
fbagci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fbagci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 10:43
araç güzel araca benziyor ama herkesin söylediği gibi iyice baktırırsın zaten. fiyat olarak çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama şunu unutmamak lazım içine sindiyse, beğendiysen bu araç arkadaş diyorsan al. kullanıcı olduğun mutlaka masrafın olacaktır. sadece çok çok büyük masraf olmasın aküydü, yağ değişimiydi, baskı balataydı... ben hep derim eğer biniciysen ve zevkle binmek istiyorsan al 1000 tl de masraf yap gönül rahatlığıyla bin. 
çok da kafanı karıştırma yoksa hiç araba alamayabilirsin :))
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 324 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6455 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 186 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 461 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107583 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1610 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10025 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8993 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1220 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1695 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2771 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2882 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English