![]() |
|
arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 17:39 |
|||
evet o arkadas benım arkadaslar bencede buldugun aracın lınkını paylasma sadece ozellıklerını ekle yeter sor.sonra bı bakıssın baskası goz dıkmıs begendıgın aracına :)))
|
||||
![]() |
||||
freedom206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
İstersen benim aracı satayım sana: 2002 Model 206 XR 1.4 HDi 165000 Km de..
|
||||
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Madem temsilcimizsin sana destek tam destek hep destek :)
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|||
Aynen kullanımla ilgili dosta gidecek bir araba için de sabır lazım.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
Bu kullanılmıslık durumuna gore degısır. 150-200.000 km yapıp tık demeyen 206 hdı motorlarda var yerıne gore 100.000 demeden problem cıkaranlarda var. Mısal albayımın aracı 145.000 km de gayet duzgun bır problemı yok.
Bıraz duzenlı bakım ve duzgun kullanmak ıle alakalı bır durum...
|
||||
![]() |
||||
|||
Ben fıyat bıle sormadan dırekt 15.500 dedı. Bende esas fıyatı neydı hatırlayamadım o yuzden ıyı yada kotu bırsey dıyemedım
![]() |
||||
![]() |
||||
protoryan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
|||
pejolarda gerçekten özellikle 100 bini geçtikten sonra problemlermi yaşanır,diğer araçlara kıyasla bunda dahamı kronik bir durumlar söz konusu acaba,anlamadım şimdi,kafama takıldı maverick arkadaşın söyledikleri !!!
Düzenleyen protoryan - 04 Ağustos 2011 Saat 14:50 |
||||
![]() |
||||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|||
15,000e pazarlık etseydşn :)
|
||||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||||
![]() |
||||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|||
aynen dediğin gibi...
|
||||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||||
![]() |
||||
|||
Ben bu arabayı gecen bızım orada gorunce durdurdum. kısa bır sohbet ettım. kabaca kaputunu acıp bır baktım... 15.500 e son bırakacagım dedı... Yalnız ön saselerde bır hasar gorunmedı gozume
|
||||
![]() |
||||
|||
arkadaşlar bana göre fiyat çok.
bende 2004 model 45000 km de 206 Desire araç aldım.servis expertizi yaptırdım paraya kıyıp. 100000 geçmiş dizel pek yüz güldürmez. adamların hepsi 100000 e yaklaşınca elden çıkarıyor dizelleri dikkat ettiyseniz. turbodan yağ atar vs. vs. benim aracımda Allah için temiz araba.ama masrafsız ikinci eli unut. ben aldığımda lastik istiyordu aldım,karter koruma istiyordu aldım,tampon kuşağı çizikti orjinali ile değiştirdim.vites levyelerini yağlattım vs vs. velhasıl masrafsız ikinci el; çok temiz arac bulsanda imkansız. nihayetinde sıfır araç almıyorsun. diğer mesele de şu bu araç kalıbımı basarım 2003 değil. ön panjur ve arka bagaj logosu ve açma düğmesi 2003 lerde farklı. ayrıca vites topuzu da aliminyum. bu aracın bagajı da ön panjuru da yani değişmiş ya da 2004 ve üzeri. karar senin.acele de etme.ne arabalar çıkar. metin kardeşim doğru söylemiş.ilanı da paylaşma. benim başıma geldi o olay. aracı buldum gidiyordum adam satıcı çıktı.iyiki de almamışım. Sonra bu arac bana nasip oldu. ama 2 ay beklemek durumunda kaldım. öyle pat diye çıkmıyor....
|
||||
![]() |
||||
protoryan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı protoryan
|||
1.4 HDI X-Design
111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu. |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
aboran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
boya dediğin nedir ki?aracın kazası olmadıktan sonra farket mez usta.araç dizel fiat da iyi.Ama kıy 100-200 göster bi servise.hoşuna gittiyse incik cıncık arama.sıfır araç almıyorsun?
|
||||
![]() |
||||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.
|
||||
![]() |
||||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
2003 modellerin bir çoğu yenilenen kasayla piyasaya çıktı.
|
||||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||||
![]() |
||||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...
|
||||
![]() |
||||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Yazmış olduğu bilgiler doğruysa harici bişey yoksa ve motor yürür aksamında da kayda değer bi sorun yoksa kaçırılmayacak derecede uygun bi araç.
|
||||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||||
![]() |
||||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|||
araç güzel araca benziyor ama herkesin söylediği gibi iyice baktırırsın zaten. fiyat olarak çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama şunu unutmamak lazım içine sindiyse, beğendiysen bu araç arkadaş diyorsan al. kullanıcı olduğun mutlaka masrafın olacaktır. sadece çok çok büyük masraf olmasın aküydü, yağ değişimiydi, baskı balataydı... ben hep derim eğer biniciysen ve zevkle binmek istiyorsan al 1000 tl de masraf yap gönül rahatlığıyla bin.
çok da kafanı karıştırma yoksa hiç araba alamayabilirsin :))
|
||||
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |