![]() |
|
Nedeni bulunamayan arıza (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
ukendirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ukendirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 06:03 |
benzer bir problem bendede oldu , turbo hortumunun delinmesiyle cekisten dusme ve siyah duman cok sik olusuyor, bence turbo hortumuna bi baktirin ...
|
|
![]() |
|
dewilstopme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç aklıma gelmedi fotoğraf çekmek :) o anki sevinç ve mutlulukla :D
|
|
2005 Peugeot 206 1.4 hdi beyaz
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında böyle arızaları yaptırırken birde fotograf çekip ekleseniz çok güzel olur.
yok mu bir fotograf? |
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
hadi büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
herhalde görüp görülebilecek ender bir. arıza iyi kafa yaptırmış ama çözmüşsün sonunda. çok geçmiş olsun
|
|
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
yok yok iyi yakıtın
|
|
![]() |
|
dewilstopme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
bir depoyla en fazla 1050 km yaptım şehirler arası 130 geçmeden 110 aşağısına düşmeden . demekki 90 100 le gitsem 1200 filan görür o zaman arabamda bi sıkıntı yok heralde :D
|
|
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
tekirdağ tarafına gittim yolda radar çok sürat yapmadım 80-150 arasında yola göre ayarladım hızımı yol düz ileri görülüyo yapıştırıyorum gaza ileri görünmüyosa gazi kesiyodum yüküm yoktu araçta 1,4 75 hp ama klima açıkmı kapalımı belli değil yokuşlarda falan tık demiyo korkma bas gaza gitsin hesaplamamda şöyle oda net değil ama benzin lambam yanıyodu 50tl mazot aldım gittim geldi ışık yandı 320km deydi kesin değil yakıtım ama iş yerinde bi abimde vardı aynısı bana şehir için bir depoyla 1000 km yaparsın demişti ustama göstermeye gittim arabayı almadan bana dediki performans istiyosan alma bunu az yakmasını istiyasanda bundan iyisini bulamassın demişti oda kullanmış bi ara ist. doldurdum tatile gittim 4 kişi bagaj dolu klima açık mazot aldığımda 1280 km deydi araba dedi uzun yolda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
aracı alalı 10 ay 3 gün oldu aldığım gün fulledim tam dolum boşken 135 e fullendi 2 gün önce fulledim aynı şekilde 198 tl aldı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
uzun yolda sürat ve ağırlık nasıldı arabada ? şehir içi benimde 20-21 krş yakıyor da geçen denedim 17-18 krş yaktı ama bagaj dolu tavana kadar araçta 4 kişi ve 130-140 süratle ortalama
|
|
|
|
![]() |
|
şehir içi kesin değil tam doldurup ölçmedim 19-20 krş yakıyo gibi uzunyolda klima açık denedim 50tl 320 km gidiyo oda 15-16 krş denk geliyo şansıma tükiriyim ben lpg takdırmıştım öbür arabama takdırdıktan sonra haftada bir zam gelirdi dizele geçtim şimdide dizele geliyo habire geçen geldi zam dizele bu gece yine geliyo :D kullandığım yakıtı kuruyorum valla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
ya bu arada hakan seninde 1.4 hdi ymiş ne yakıyosun km de şehir içi klima açık
|
|
|
|
![]() |
|
evet o konuda haklısın tanımadık olunca afedersin ama iteleyi veriyolar. olmaz diye bisi yok bundan önce 1999 1.6 16v 105hp lik bi palio vardı bende araba çok güzel ve düzündü ama yakıtı çoktu lpg taktırayım dedim nerden taktırdım arabanın dünyası döndü tersine bi anda arıza lambası yandı sıralı taktırdım yanmaması lazım bilgisayara bağlattım krank sensöra dediler değiştim kilometre sensörü dediler değiştim 800-900 harcadım arabaya yine adam edemedim düzeni saştı öyle sattım gitti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
bu gün ben gerçekten anladım artık "böyle bir şey olmaz" kelimesi tamamen yalan :) 4 motor ustası 3 pompacı ve enjektörcü 2 turbocu baktı arabaya artık en son benim usta gel açalım şu motor kapağını bi bakalım dedi . gördük sorunu çok cüzi bir miktarla hallettik işi ve birşeye daha emin oldum tanımadığın ustaya araba emanet edilmez adam dediki başka biri olsa yada adam üç kağıtçının teki olsa bunu çıkarır sana der enjektörler değişti yada pompa değişti yada turboyla ilgiliydi 500 tl 1500 tl fiyat çeker. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
resim süper ya :D rica ederim başlık konusunda ne demek kırmamam doğru olan bu zaten benim dalgınlığıma geldi eklememek
|
|
|
|
![]() |
|
birde ben bulsam benim sıkıntıyı çok sevinicem ama :)
|
|
![]() |
|
hadi gözün aydınn
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ilk defa görmesine rağmen onarması çok güzel bişey demekki arızanın neden kaynaklandığını anlamış ve o konu üzerinde yoğunlaşmış. Herkeze böyle usta lazım.
başlık konusunda beni kırmadığın için teşekkür ederim.
Biraz komiklik olsun diye sen arabayı ameliyat ediyormuş gibi diyince aklıma bir resim geldi paylaşmak istedim.
![]() arızasız kazasız belasız keyifli sürüşler
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dewilstopme
gerçekten çok sıkıntılı birşey aracın arızasının nerden kaynaklandığını bulamayıp orasını burasını kurcalamalarını izlemek sanki ameliyat masasında hastanın kalbini açıp burda sorun yokmuş demeleri gibi birşey onlar uğraştıkca benim canım yandı sanki :D ama hak verdim ustayada hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum dedi
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
rica ederim kendi aracım gibi sevindim. eminim diğer arkadaşlarımız da sevinmiştir. ayrıca madem sorunun çözüldü, senden ricam konu bağlığını güncelleyerek cümlenin sonuna parantez içinde "(Çözüldü)" gibi bir şeyler yazarsan senin gibi bir sıkıntısı olduğunda cevap arayan arkadaşların dikkatini çekerek yardımcı olabilirsin. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |