![]() |
|
Çok kötü bir gün :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 14:58 |
|
ben silah taşıyorum yanımda :))
|
||
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
arkadaşalr netten araştırın ben aldım çok güzel .. ingiliz polis jopu var hemde küçük ve kullanışlı. sarstıkça büyüyor kocaman oluyor ve demirden hiç bişey olmaz anlıycanız. tam magandalar için üretilmiş. katlanıyo olması ayrı bi güzel polis aracı aradığında bulması zor gibi. bi beyzbol sopası bi haydar görürlerse hemen alıyorlar
|
||
![]() |
||
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
Wooow gözüm korktu, neyse ki İstanbul'da yaşamıyorum
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aynen bende bulunduruyorum savunma amaçlı,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
teşekkürler arladaşlar ...
|
||
![]() |
||
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
|
geçmiş olsun verilmiş sadakan warmış
Düzenleyen Chernobyl - 07 Temmuz 2011 Saat 16:16 |
||
106
|
||
![]() |
||
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
Geçmiş olsun, Allah korumuş. Ancak lütfen hemen bayan şoför diye damgayı yapıştırmayalım, erkekleri de görüyoruz ne saçmalıklar yapıyor ve bence asıl erkeklerde sinyal kullanma alışkanlığı yok. Bayanlar bu konuda daha disiplinli..
![]() |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Tampondaki boya aracın orijinalliğini bozmaz. Takmayın kafanıza o kadar. Tamponlar plastik parça olarak geçtiğinden araç alım-satımlarında aracı kontrole götürdüğümüz servisler bile bakmıyorlar tampona. Komple değişse bile tampon, aracın orijinaliği bozulmaz.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gecmıs olsun arkadasım.:(( valla oyle maganda ınsanlara karsı arabanda bır beyzbol sopası bulundurmak en ıyısı:) ben bulunduruyorum.yalnız kotu bır amac ıcın degıl savunma amaclı.yurdum ınsanı kırmızı ısıkta bıle aracı durdurup senı asagı atıp arabayı alacak kapasıtede.hıc degılse savunma amaclı bır levye,boru anahtarı yada bır beyzbol sopası olması lazım .burası ıstanbul:(( |
||
![]() |
||
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
söylediğin masrafları şahinde zaten 50 tlye halleder bilemedin 100 olsun :)) ülkemde herkez güvenlikten bahsediyo bilmediği binmediği arabalara çamur atıyo ama hala şahine biniyolar. artık trafikten çekilmeli bu araçlar.gaza basınca uçuyo ama fren sıfır araçta.kaporta desen piyasada daha kötüsü yoktur.15 tlye komple tamponu :)) bide hala 10bin lira civarında ikinci eli var deli oluyorum. ne kadar çakal çukal varsa şahine biniyo(aramızda kullanıcısı varsa kusura bakmasın sözüm düzgün kullanana değil) iki tane jant bide eksoz takınca altında ferrari var sanıyolar. çok sinirlendim yine ![]() bu arada çok geçmiş olsun. cana gelmesinde ,önemli olan o.
Düzenleyen onur şahin - 07 Temmuz 2011 Saat 11:26 |
||
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun. |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın trafikte araba kullanan bayan gördügün zaman direk kaç
![]() |
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
hiç sevmiyorlar ya hiç, sanki sağa sola bakmadan çıktıklarında kimse olmayacak, kafayı kuma gömmüş gibi kullanan o kadar çok var ki:S
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
hepsini bir tutmuyorum ama yolda bayan şoför gördüğümde araya mesafe koyuyorum..ne kadar uzak o kadar iyi..sinyal yada ayna kullanmayı pek sevmiyolar..
|
||
![]() |
||
|
arka boş bastınmı içeri göçüyor zaten :)
|
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun kardeşim allah beterlerinden saklasın..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
o yamukluk normal değil tahminimce tamponu dışarı iten alttaki parça yamulmuş olabilir eğilip baktın mı,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
geçmiş olsun öncelikle banada öyle geliyorki yamulmuş
![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |