Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çok kötü bir gün :(

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16174
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 19:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Çok kötü bir gün :(
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Çok kötü bir gün :(
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:45
Arkadaşlar aniden sağ şeritten önüme bayan direksiyon kırdı firene bastım ve gümm arkadan şahin geçirdi.Hafif çiziklerle atlattım ama sanki egzosun olduğu alt plastik tampon yeri yamulmuş gibi geliyor tam orta acaba gözümemi öyle gözüküyor yoksa o en alt yumuşak kısım yamulma ihtimali varmıdır?Darbe iyidi fakat ya çatlar yada birşey olmaz diye umuyorum ama yamulmuşmudur?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:48
vallahi iyice bakmak lazım... çok çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi verilmiş sadakanız varmış..kimsede bir şey yoksa gerisi hallolur.. 

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:53
Kırmızı işaretli çemberin içerisindeki yer yoksa bana acaba yamulmuş gibimi duruyor yarın size çeker yine kendi arabamdan gösteriririm.Resim alıntıdır.

http://imageshack.us/photo/my-images/651/adsznwy.jpg/" rel="nofollow">
Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:54
O kısmın arkası boş bükülmesi zor gibi en kötü çatlar ama bükülmüş gibi geliyor :S

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:54
Bükülme olurmu o elastik kısımda acaba ?

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 18:58
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:08
Yamulduğunu kim anlar ?

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:09
Büyük geçmiş olsun. Tamponun bağlantı yerlerini kontrol etmek gerekir. Kırılan parçalar varsa bir süre sonra tampon aşağı sarkabilir. Kaza tutanağı tuttuysanız arkanızdaki aracın trafik sigortasından tamponu tamir ettirebilir, gerekiyorsa değiştirtebilirsiniz.

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:15
Kendimi zor kurtardım ya maganda tipli dövmeli biri bana saldırdı daha o boyutuda var hasarımı karşılayacan diye bende gaza basıp kaçtım yoksa araca sopayla çok ciddi hasarlar verebilirdi 4 kişiydiler işin kötüsü plakayı alamadım :( O şokla

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:23
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesajı Yazan: taytay
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:27
gecmiş olsun  valla allah korumus sıcakta millet baya sacmalaya basladı bu aralar 

-------------
kiraz kırmızı 98 106 gti
EA 1434

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:30
Ne diyeyim, bu tipler yüzünden şehir yaşanmaz oluyor. Ölsen bir dert, öldürsen başka dert! En iyisini yapmışsınız. Tekrar geçmiş olsun.

-------------
(B Rh+)

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 19:59
keşke plakayı almış olsaydınız sonuçda arkadan çarpmış mesafeyi kollamak zorunda yakın takip etmeseymiş, burası dallas değil öyle gelip arabayı parçalıycak kadar, oda vatandaş sende haklarınız eşit. çağaracaktın trafiği bak ozaman o maganda gibi adam nasıl kedi gibi oluyor,

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 20:33
Arkadaşlar %100 haklıydım ama trafik çağrıcam deyince kıyamet koparttı bi baktım arkadan sopayla geliyorlar kesin ehliyeti yoktu süren kişini neyse 50 tl verip tamponu macun çektirip bir güzel boyattım eskisi gibi oldu hiç bir sorun yok araba boyalı oldu çok orjinaldi ona üzülüyorum ilk boyasını yedi birde o plastik kısım yamulurmu ucundan yoksa kaportacı anlarmı yamulduğunu arakdaşlar ?

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 20:37
Ama karşıda hasar büyük şahinin 2 tane lamba düştü patladı ızgara çatladı tamponu düştü baya hasar var yani ... 50 tl ile benim gibi kurtulamaz daha kötü olsun ...

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 20:39
Geçmiş olsun kardeş Allah korumuş.

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 21:05
Arkadaşlar kazasız bir araçtan temsili resim sahibinden.comdan baktım dediğim şey ile aynı bu resimdeki araçta kazasız böyle duruyor acaba göz yanılmasımı yoksa önceden vardıydıda kazadan sonra olduğu için gözümemi batıyor anlamadım.Çünkü o kısmın yamulması çok zor elastik bir plastik ama tabiki sizin yorum önemli :) Biraz titizim bu konularda bir el atın ya :=)

http://imageshack.us/photo/my-images/94/adszgjw.jpg/" rel="nofollow">
Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 22:14
geçmiş olsun öncelikle banada öyle geliyorki yamulmuş Ermm

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 22:36
o yamukluk normal değil tahminimce tamponu dışarı iten alttaki parça yamulmuş olabilir eğilip baktın mı,

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Temmuz 2011 Saat 22:43
geçmiş olsun kardeşim allah beterlerinden saklasın..

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 07:20
arka boş bastınmı içeri göçüyor zaten :)

Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 09:51
hepsini bir tutmuyorum ama yolda bayan şoför gördüğümde araya mesafe koyuyorum..ne kadar uzak o kadar iyi..sinyal yada ayna kullanmayı pek sevmiyolar..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 09:53
hiç sevmiyorlar ya hiç, sanki sağa sola bakmadan çıktıklarında kimse olmayacak, kafayı kuma gömmüş gibi kullanan o kadar çok var ki:S

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 10:25
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın trafikte araba kullanan bayan gördügün zaman direk kaç Star

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 10:54

Geçmiş olsun.

Mesajı Yazan: onur şahin
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 11:25
Orjinalini yazan: husames27 husames27 Yazdı:

Ama karşıda hasar büyük şahinin 2 tane lamba düştü patladı ızgara çatladı tamponu düştü baya hasar var yani ... 50 tl ile benim gibi kurtulamaz daha kötü olsun ...
söylediğin masrafları şahinde zaten 50 tlye halleder bilemedin 100 olsun :)) ülkemde herkez güvenlikten bahsediyo bilmediği binmediği arabalara çamur atıyo ama hala şahine biniyolar. artık trafikten çekilmeli bu araçlar.gaza basınca uçuyo ama fren sıfır araçta.kaporta desen piyasada daha kötüsü yoktur.15 tlye komple tamponu :))  bide hala 10bin lira civarında ikinci eli var deli oluyorum.  ne kadar çakal çukal varsa şahine biniyo(aramızda kullanıcısı varsa kusura bakmasın sözüm düzgün kullanana değil) iki tane jant bide eksoz takınca altında ferrari var sanıyolar.
çok sinirlendim yine Wall
bu arada çok geçmiş olsun. cana gelmesinde ,önemli olan o.

-------------
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 12:04

gecmıs olsun arkadasım.:(( valla oyle maganda ınsanlara karsı arabanda bır beyzbol sopası bulundurmak en ıyısı:) ben bulunduruyorum.yalnız kotu bır amac ıcın degıl savunma amaclı.yurdum ınsanı kırmızı ısıkta bıle aracı durdurup senı asagı atıp arabayı alacak kapasıtede.hıc degılse savunma amaclı bır levye,boru anahtarı yada bır beyzbol sopası olması lazım .burası ıstanbul:((

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 12:07
Orjinalini yazan: husames27 husames27 Yazdı:

Arkadaşlar %100 haklıydım ama trafik çağrıcam deyince kıyamet koparttı bi baktım arkadan sopayla geliyorlar kesin ehliyeti yoktu süren kişini neyse 50 tl verip tamponu macun çektirip bir güzel boyattım eskisi gibi oldu hiç bir sorun yok araba boyalı oldu çok orjinaldi ona üzülüyorum ilk boyasını yedi birde o plastik kısım yamulurmu ucundan yoksa kaportacı anlarmı yamulduğunu arakdaşlar ?

Tampondaki boya aracın orijinalliğini bozmaz. Takmayın kafanıza o kadar. Tamponlar plastik parça olarak geçtiğinden araç alım-satımlarında aracı kontrole götürdüğümüz servisler bile bakmıyorlar tampona. Komple değişse bile tampon, aracın orijinaliği bozulmaz.

-------------
(B Rh+)

Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 14:39
Geçmiş olsun, Allah korumuş. Ancak lütfen hemen bayan şoför diye damgayı yapıştırmayalım, erkekleri de görüyoruz ne saçmalıklar yapıyor ve bence asıl erkeklerde sinyal kullanma alışkanlığı yok. Bayanlar bu konuda daha disiplinli..Alkış

Mesajı Yazan: HaRuNGöK
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2011 Saat 15:58
geçmiş olsun verilmiş sadakan warmış  

-------------
106

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 07:09
teşekkürler arladaşlar ...

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:01
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

gecmıs olsun arkadasım.:(( valla oyle maganda ınsanlara karsı arabanda bır beyzbol sopası bulundurmak en ıyısı:) ben bulunduruyorum.yalnız kotu bır amac ıcın degıl savunma amaclı.yurdum ınsanı kırmızı ısıkta bıle aracı durdurup senı asagı atıp arabayı alacak kapasıtede.hıc degılse savunma amaclı bır levye,boru anahtarı yada bır beyzbol sopası olması lazım .burası ıstanbul:((

aynen bende bulunduruyorum savunma amaçlı,

-------------

Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:50
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

aynen bende bulunduruyorum savunma amaçlı,

Wooow gözüm korktu, neyse ki İstanbul'da yaşamıyorum Ouch

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:53
arkadaşalr netten araştırın ben aldım çok güzel .. ingiliz polis jopu var hemde küçük ve kullanışlı. sarstıkça büyüyor kocaman oluyor ve demirden hiç bişey olmaz anlıycanız. tam magandalar için üretilmiş. katlanıyo olması ayrı bi güzel polis aracı aradığında bulması zor gibi. bi beyzbol sopası bi haydar görürlerse hemen alıyorlar

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:57
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

arkadaşalr netten araştırın ben aldım çok güzel .. ingiliz polis jopu var hemde küçük ve kullanışlı. sarstıkça büyüyor kocaman oluyor ve demirden hiç bişey olmaz anlıycanız. tam magandalar için üretilmiş. katlanıyo olması ayrı bi güzel polis aracı aradığında bulması zor gibi. bi beyzbol sopası bi haydar görürlerse hemen alıyorlar

Sırıtma Kahkaha + 999 Alkış çok haklısın çok..

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 12:17
çok geçmiş olsun

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: onur şahin
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 14:58
ben silah taşıyorum yanımda :))

-------------
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat