![]() |
|
307'den gelen sesler :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 07:44 |
|||
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||||
![]() |
||||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arkadaşlar merhaba ... foruma yeni üye oldum... 2004 model bir 307 xt almayı düşünüyorum... ama kafama takılan bir durum var... benim alacağım arabanın iç koltuk kılıflarına baktım, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kadife falan değil, benim bildiğim kadarıyla xt lerin koltuk kılıfları kadife oluyor ama acaba bu arabada bir sorun mu var ya da dıştan kılıf mı yaptırılmış olabilir... sahibine sordum ben bilmiyorum dedi ... ilk sahibi değil tabi...
|
||||
![]() |
||||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
|||
307`leri yakmak en iyisi.
|
||||
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
maşallah maşallah.
bilmeyen olupda konuya göz atan arkadaşlar için söyleyeyim tekrardan ozaman.
307'lerin arka amortisörlerinin üzerinde amortisöre toz girmesin diye tozluk dediğimiz bir plastik parça vardır üst tarafa montelidir. zamanla üst tarafdan çıkar ve aşağı düşer yani boşta durur. lastik çukura girdiğinde o şiddetle zıplar ve takılı olması gereken yere vurarak ses yapar. Çoğu insan bu sebep yüzünden amortisör bile değiştirir hatta bu konuyu çözmeden önce gittiğim her usta yeni amortisör tavsiyesinde bulundu. Bende düşündüm yenisini alsam da aynı sıkıntı olacağı için kendim hallettim.
çözüm olarak o parçanın üstüne silikon sürerek üst tarafa yapıştırıyoruz, sabitlediğimiz için artık düşmüyor ses yapmıyor ucuz ve kolay çözüm.
saygılar (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
aman şeytan kulağına kurşun..
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
onları aldığım adam halletmiş no problem kız gibi şimdi maşallah de nazar değmesin
![]() |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
sen beni yanlış anladın abi. bütün 307 lerde arka amortisörlerin üzerindeki tozlukların vurması sonucu ses oluyor bütün hepsinde olduğu için direk sende de varmış gibi konuya daldım senin arkadaki sesi hallettin mi diye (:
iyi iyi kapı contaları vs değiştirdin mi değme konfora. tabi onlarıda hallettiysen ayrı (:
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
o problem başka bi kardeşimizin problemiydi benim arkalarla ilgili bir sorunum yok.
|
||||
![]() |
||||
|||
şimdi gördüm abi çok sevindim ya ucuz yollu halletmişsin. böyle ufak şeyler bazen kolay yollu halloluyor ama sebebini bilmediğimiz için kafamızda büyütüyoruz araçdan soğuyoruz ne yazıkki. ben bir ara arabaya binmek istemiyordum okadar soğumuştum.
önden sesi kestin hadi hayırlısı. peki arkadaki seside halletmişmiydin amortisörlerden gelen. |
||||
||||
![]() |
||||
|||
2. sayfaya bak orada yazdım kardeşim.
|
||||
![]() |
||||
|||
sen hallettin mi abi ön takımı
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
sercan pursaklarda karacaören sanayi sitesi var orada tanıdık bi arkadaş var her marka araca bakar motor,mekanik,elektrik hepsinden anlıyo..
|
||||
![]() |
||||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|||
abı sorunu cozdugune sevındım ya hangı ustaya gıttın bendede bır sorun var anlamadım gıttı gazdan ayagımı cektıgım zamanda yolda bır ugultu gelemeye baslıyor anlamadım gıttı Düzenleyen koliva - 09 Temmuz 2011 Saat 23:02 |
||||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||||
![]() |
||||
|||
metinim bugün sanayi ye gittim durumu izah ettim ustaya ve ben z rotundan süpeleniyorum dedim, oda aracı kullandı ve doğru tahmin etmişsin dedi, daha sonra yedek parçacıya gittim ondada orjinali kalmamış ama elimde çok kaliteli bir yan sanayi var dedi adam garanti verdi.tamam olur dedim ve 15 tl ye aldım.ustada 10 tl mi aldı ve sorunum halloldu şimdi en ufak bir ses yok..tekrardan sana teşekkür ederim çok saol..
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hocam git sanayiye usta bilir zaten bagaj için---gres yağı mı ne adını tam bilimo krem kıvamında bir yağ kapılarada bildiğimiz ince yağ kullan.....
|
||||
![]() |
||||
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|||
nasıl yağ kullanayım kendim de yapabilir miyim bunu ??? .. Bİrde şu airbag lambası için koltuk altı soketleri söküp takacağım yeşil olanlar mı ???
|
||||
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
||||
![]() |
||||
|||
hocam arka bagaj kilidini ve kapı kilitlerini yağlattır ama bagaja sıvı yağ kullanma bunu bir dene istersen bende de ses sorunu vardı bu yağlama direk sorunu çözdü.... |
||||
![]() |
||||
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|||
Aslında tam sağ tam sol yapmadan da biraz fazla manevralarda o ses oluyor park ederken filan veya parktan çıkarken..
|
||||
![]() |
||||
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|||
hmm bende onlara baktırayım.. birde benim koltuktan geliyor sesler çözdüm ya
|
||||
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |