|
306 ön ve arka tekerlekten gelen ses.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 16:51 |
|
cecoli kartinge giderken hatırlandınmı o sesi hani ..kale centerin içinden oroparkına inerken... o ses o sesmiş işte ... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arzular şelale metinim.. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olmaz mı abi be. sen yaparsında olmaz mı de bakam (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah seni emi ok..oldumu şimdi metinim tekinim |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ersin abi öndeki sesi halletmişsin geçmiş olsun, madem şimdide arkada başladı konu başlığınıda değiştir arkadan gelen ses diye (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mumkun olan en kısa surede eıbach -3.5 cmlık olanlarla degıstırmenı tavsıye ederım... Yay kesmek tehlıkelı bır uygulamadır...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı ses bendede var gıcırdama sesi ama benim helezon kesik ondan yerine oturmadığı için spor yayla çözücez inşallah
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ustaya gidince çıkar kokusu cecoli :) düşün düşün nereye kadar dimi ..bi baktırım ben ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadan ses gelmesı dogal olabılır. Cunku senın arkalar kampana ve lımıtor vardır... Sag arka tekerlegın arkasında torsıyonla baglantılı calısan lımıtor olması lazım. Yınede baktırmakta fayda var...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim sıkıntım çözüldü...o gün gittim ustaya söktü tekeri hidrolik felan sıktı şırıngayla bir yere..sonrada balataları çıkardı zımparaladı bi kaç yerini ..sonrada uzun uzun uzun kalın vida vardı onları çıkardı gres yağıyla yağladı.geçti sıkıntı..
dün akşam arabayı parkederken frene bastığımda sol arka tekerden aynı ses geldi ..el frenini çekip frene bastığımda ses yok.. el frenini indirip frene bastığımda sadece sol arka tekerden ses geliyor analamadım gitti.. fren merkezinden olabilirmi ?? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben palio da yaşamıştım. Balata diskleri sıkıştıra sıkıştıra köze çevirmiş. Akşam karanlığında kırmızı kırmızı yanıyordu. Ertesi gün ayarlattırdım Birkaç yere sprey sıktı. Sıkıntım çözülmüştü. Muhtemelen senink de böyle birşeydir.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bi kasıntı var zaten..usta bir şeyi eksik bıraktı o gün kesin.. akşam bir baktırayım ben en iyisi..
|
||
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
rot kollarınada baktır
|
||
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağ çok sıcaksa fren balatası sıkıyordur. Onun sürtmesinden dolayı ısı oluşur. Direksiyonu bırakınca o tarafa doğru çeker. Bir de çok ısınırsa, gaza bastığında gitmez olur. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar kısa zaman önce motorl alt kulak takozu değiştimiştim... o günden beridir farketmemişim.. son bir haftadır bir ses duyuyorum ön taraftan.. direksiyonu ani sağa kırdığımda ve rampa yukarı çıkışlarda kıy kıy kıy diye böle garip bir ses duyuyorum.. sürtme sesi değil eminim.. yağsız kalmış bi ses.. hatta bi ara araçtan indim ön jantlara elimi tuttum sol normalde sağ lastik çok sıcaktı.. motor alt kulak takozu değişirken o lastik komple sökülmüştü balatalarına disklere varana kadar.....bi fikri olan varmıdır ???
Düzenleyen by_ersin - 04 Temmuz 2011 Saat 14:57 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |