|
|
sticker temini |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |||
orhanax
2. Vites
01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sticker teminiGönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:03 |
||
Sayın koliva, benim amacım kimsenin hatasını bulmak değil. Keza, ben de hatasız değilim. Tartışma ortamı da yaratmaya çalışmıyorum kesinlikle. Dil konusundaki hassasiyetim mesleğimden kaynaklanıyor sanırım. Hadimi aştıysam öncelikle tecktonik arkadaşımdan özür dilerim. Ama ne yapayım, üzerime vazife olmayan şeyleri bazen üzerime vazife olarak alıyorum. Ayrıca başlık dışına çıktığım için de herkesten özür dilerim. |
|||
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:57 |
||
|
Sn. orhanax,
Yapilan uyarilari cogu kisinin yap(a)madigi gibi ters algilamadiginiz icin tesekkurler. Hatalar bulmak veya bunlari duzeltmek hickimsenin vazifesi degil. Sadece mevcut duzeni korumaya calisiyoruz. Anlayisiniz icin tekrar tesekkurler. |
|||
![]() |
|||
orhanax
2. Vites
01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:34 |
||
Başta biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın kardeşim. Dilimize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Bak, yazdığın iletinin doğrusu: Alışkanlık olmuş, başkan. Ne yapalım yahu. İster istemez elim kayıyor "w" ye. Daha kolay geliyor. "v" ye uzanması biraz daha zor geliyor. Not: Yazdıklarım, lütfen ukalalık olarak algılanmasın. Dilimize sahip çıkmak, hepimizin görevi. Benim de hatalı iletilerim olduğunda sizlerden hatamı düzeltmenizi beklerim.
|
|||
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
DRIVER34
2. Vites
28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 00:55 |
||
ahmet bunu yaptıracak yer var bastırabliriz istersen..
Düzenleyen DRIVER34 - 26 Haziran 2011 Saat 01:03 |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 17:39 |
||
|
gecenlerde sordum ben suan mevcut olan stıkerlerı adam fotosunu cekıp olcusunu alıp reklamcılar aynen yapıyor |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL
MODERATOR
P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 14:59 |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15894&title=pt-sticker-izimi-ve-logolar |
|||
|
A3
|
|||
![]() |
|||
tecktonik
1. Vites
18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 13:23 |
||
alıskanlık olmus baskan napalım yha ister istemez elim kayıyo dooble w ye daha kolay gelio v ye uzanması biraz daha zor gelio
|
|||
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:56 |
||
|
memnun oluruz.
|
|||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Burak07
1. Vites
24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:54 |
||
Sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() |
|||
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:48 |
||
|
stickerları kendi kestirmek veya bastırmak isteyenler için dosyaları yükleyip bugün bir başlık açıcam.
|
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:44 |
||
bilader şu yobazlaştırılmış "TurkChe" yi kullanmayın rica ediyorum. Nedir bu özenti anlamış da değilim.
|
|||
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:42 |
||
benimde kapılar için siyah aslan niyetim var. dosyası elimde mevcut istediğim ebatlarda reklamcıda yaptıracağım. ama ondan önce çıtaları boyamam gerekli,
|
|||
|
|||
![]() |
|||
tecktonik
1. Vites
18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:30 |
||
|
ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artıkpeugeotturkeyciyiz yani :)
|
|||
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 11:01 |
||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 10:16 |
||
abı sen on cama yapıstır dıstan daha hos olur benım arac grı beyaz hos duruyo tatıle gıdım gelım kapılara sadece aslan yapıcam
|
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 08:58 |
||
|
evet benim araçda kırmızı olduğu için beyaz güzel durmuyor ayrıca sileceğe çok takılıyor, ben hem içerden yapıştırmak istiyorum hemde siyah yada kırmızı yaptırmak istiyorum.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 08:39 |
||
Bu Buluşma Kaçmaz... |
|||
![]() |
|||
yeditepely
2. Vites
12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 01:58 |
||
|
amblem fotosunu upload etse biri gerekirse biz cıkartırız arkadaslar.ve yazı fontu ve ebadınıda bılgı verırsenız hıc degılse farklı bır stıl olmaz.ama rengi degısık olabılır. |
|||
![]() |
|||
gokayy
1. Vites
23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 00:33 |
||
|
stickerin dosyası kımdeyse bana yolassın artıııııııııııııııık siyahını yaptırıcam yaptıramıyorum
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 00:12 |
||
|
eskişehire yolun düşerse istediğin boyutlarda ayarlarız.
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||