![]() |
|
lpg taktırıyorum bilmem doğrumu yapıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 21:46 |
|
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende 206 feline kullanıyorum lovato marka sıralı sistem taktıdım 5 aydır kullanıyorum çok memnunum.
araca lpg yi takdırdım taktıralı ruhsata işletmemiştim gittim dün sızdırmazlıgıydı muayenesiydi onlarla ugraştım şimdi kafam rahat çok memnunum...
|
||
![]() |
||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
teşekkür ederim.evt bazı arkadaşların dediği gibi araç 1000 devir altına düşünce benzin yakıyor dediler.demek ki devir düşünce lpg den çıkıyor benzinden yakıyor.ilginç !
|
||
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
Hayırlı olsun Çetin arkadasım.16sında bende yeni arac aldım.Fakat suan lpg taktırmayı erteliyorum.Daha ruhsatı bile çıkartmadım yarın halledeceğim hepsini.gönül isterdi ki ruhsat cıkmadan onuda aradan cıkartmak ama ayagımı yorgana gore uzatmak ıstıyorum suan:)
arkadaslar her yazıyı okudumda su en son 1000 devır altı olayı ılgımı cekti.Aracım calıstıgında 1000 devırde calısıyor bir anormallik mi var benimkinde acaba.1000 devir altına dusmesimi gerekli yoksa.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Eğer kesin böyle ise Ya ne saçma aslında
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Eğer kesin böyle ise Ya ne saçma aslında
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Türkiyede yaşıyosan en pahalı benzini kullanmak kanına dokunuyosa bütçenide sarsıyosa o zaman lpg taktır en doğrusunu yapıyosun
Güle güle bin Allah kaza bela arıza vermesin |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
arkadaşlar zavoli lpg sisteminde 5 yıldız almış ustaya taktırdım bunu çoğu usta bilmez dedi. devir binin altına düşünce sistem otomatik olarak benzine geçiyor ama lpg lambası yanıyor bunu anlama imkan yok usta bunu lpg beynine bilgisarla bağlandığında anlaşılıyor dedi. ve ckonu doğru nette araştırınca doğruluğu ortaya çıkıyor.
|
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
||
|
Ustan öyle söylediyse bize laf düşmez. Sadece ilk defa duyduğum için şaşırdım. Taktırdığın kitin markası modeli nedir?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
tam bılmıyorum ama bıraz tuhaf bır olay arac lpg ye gectıkten sonra lpg ıle devam eder benım bıldıgım rolantı yada devır 1000 ustundede olsa farketmex dıye bılıyorum ama vtı motorlar farklı olabılr genede
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
''ratumdan'' kardeş,yani devir binin altına düşürürsek gazda bile olsa benzinden mi gidiyor
![]() o zaman sürekli devir 1000 üstünde olacak öyle mi.bu konu ciddi bir konu.doğruluk payı nedir.öyle ise saçma ve anlamsız.konu hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilerini paylaşsınlar
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
kendimi dediğiniz yerde tanıttım. bende araca lpg taktırdım araç sıralı sistem olduğundan ilk benzinle çalışıyor ısındıktan sonra lpg geçiyor. ama bu vti yeni nesil motorlarda devir saati binin altına düşünce benzin yakıyormuş usta bunun ancak bilgisarla bakıldığında anlaşıldığını sanada bilgi mahiyetinde söylüyorum dedi bende az araştırdım. gerçektende öyleymiş. burda bilgi olsun diye yazdım.
yani herhangi bir sorun gelan yok.
|
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
||
|
Acer üyemiz ratumdan forum kurallarımız gereğince aşağıdak detaylara göre kendinizi tanıtmanız gerekmektedir. Bir de nasıl bir sistem var aracınızda anlamadım. Devir binin altına düşünce yani rölantide çalışırken benzin yakıyor. Lütfen kendinizi tanıttıktan sonra bu konu hakkında açıklamada bulunur musunuz?
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
||
![]() |
||
|
bende 2010 207 sw 1.6 vti 120 hp var yeni aldım. hemen iyi bir ustaya tüp taktırdım. şu anda kullanıyorum gayet güzel kullanışlı. motor arıza lamba yanma işleri felan, ayarlanınca düzeliyor ben taktıralı yeni oldu henüz öyle bir sorunla karşılaşmadım.
normalde 42 felan yakıyordu şimdi lpg de 28 yakıyor ş.içinde.
ama yol bilgisayarı benzinde çalışıyormuş gibi seviyesi düşüyor. başkada bir sorunu yok.
bu arada bu sistemde acacın deviri binin altına düşünce benzin yakıyor yani rolantide çalışırken bunuda ancak usta söylerse bilirsiniz. yoksa belli olmuyor herhangi bir sorunu yada arızası yok.
alarma taktıracam servis 350 tl istedi onu düşünüyorum ne yapayım diye. 350 çok geldi
|
||
![]() |
||
|
ALLAH razı olsun.teşekkür ederim.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hade hayırlı olsun güle güle kullan.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
valla bu benzın bole gıderse ben bıle dusunuyorum benım aracım hafta sonu aracı olmasına ragmen yazık abı 4.20 tl sankı 1 gram altın alıyoruz valla bukadar nıyetlendıysenız hıc dusunmeyın taktırın usta
|
||
![]() |
||
|
Eksoz muayenemide yaptırdım.ruhsat değişimi. sızdırmazlık, muayene topla 330 tl verdim.artık 2013 e kadar duygusal anlamda rahatım
lpg taktırdım yaklaşık 70 km kullandım şimdilik 4x4 lük...maddi anlamda uygun olanlar lpg olayına balıklama dalmalı ama iyi bir usta ile...yoksa sıkıntı büyür... ![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |