![]() |
|
1.6 HDI 407 ye chip uygulaması yapıldı +30 HP |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 14:55 |
|||
arkadaşlar, hala beygir artışının tadını çıkardığım için net bir rakam vermem pek doğru değil. çünkü şu an çok agresif kullanıyorum. ama çok ilginçtir, daha nasılsa gitmiyo diye hiç basmıyodum, hiç kasmadan ağır ağır 50 tl.lik mazotla istanbul şehir içi 200 km gidiyordum. şimdi ise yine 190-200 gibi bi mesafe gidiyorum. ama çok zorluyorum ve motor zorlamama tepki verdikçe daha da zorluyorum... burdan şunu çıkarmalıyız, normal kullanıma geçtiğim zaman 50 liralık mazotla gittiğim mesafe 25-30 km daha artacaktır.
şuan yaktığım:
50/200= 25 kuruş
normal insan gibi
![]() 50/230= 21-22 kuruşa gelecektir
|
||||
![]() |
||||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Evet yakıt bilgilerini yaplaşırmısın
![]() |
||||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||||
![]() |
||||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlı olsun,yerinde durmaz şimdi 407 :)
|
||||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Mehmet abı konun farklı yere sapıyor farkındaysan Harun usta muhabbetını bırakalım yanı
![]() Sen memnunmusun degılmısın ne yakıyorsun ondan devam edelım :))
|
||||
![]() |
||||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|||
Z ROT KOLU REFERANS NO: 5087-77
hız sabitleyici ise piyasa fiyatı 140 denildi. ayrıca yetkili servisler de kodlama olayı yasakmış. 30 tl ye hernerde yaptırdıysan iyi yaptırmıışsın...
ha şimdi bana diyebilirsin avukatı mısın bu adamın diye? değilim ama şu da bi gerçektir ki esnaf adamın tek ekmek yiyeceği iş müşteri memnuniyetidir. bu adamın müşterileri %99 u memnunken bir kişi çıkıp işçiliği fazla aldı, çok para kesti, orjinal yerine yan sanayi parça kullandı diye konuşursa yanlış olur... benden söylemesi...
|
||||
![]() |
||||
|||
saygılar...
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bu power box ı kullananlar cok. Turbo ıle bır alakası yok. Enjeksıyon pompasının calısma sartlarını degıstırıyor. Uzun zamanda enjeksıyon pompasının omrunden bıraz tasarruf edıyor. Baska bır sıkıntı yok. Egzoz emısyonunda artıs oluyordur muhtemelen
|
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
seninle görüşücez Mehmet ayın otomobili yarışmasında :))
ayrıca dizellere özel degil benzinlilere de oluyor ama performansı okdar iyi değil
Düzenleyen dinoco - 10 Haziran 2011 Saat 16:53 |
||||
![]() |
||||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|||
hayırlısı olsun ama %30 luk bır guc artısına turbo dayanamaz.tabı bı anda bıter dıye bır sey yok ama cok yıprancagı kesın
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Abıcım zaten bu "power box" sadece dızel motorlar ıcındır... Benzınlı motorlarda boyle bır olay yok. Sadece chıp tunıng yapılabılır
|
||||
![]() |
||||
|||
şunu da belirteyim, özellikle dizel araçlarda daha verimli olduğunu, cihazın daha randumanlı çalıştığını öğrendim; ilgilenenlerin bilgisine...
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
saygılar (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
bu arada chip konusunu kendi özel sorunlarıma çevirdiğim için özür dilerim konuyu kapatalım chip uygulaması hakkında görüşelim (:
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
abi harun ustayı savunmana gerek yok ben onu kötülemiyorum sadece başıma gelenlerden ötürü üzüldüm birde yan sanayi ürün takması çok üzdü beni. ben sana çok kötü gitme yada diğer arkadaşlara berbat biri sakın yanından geçmeyin demiyorum sadece en son yaptıklarını serviste öğrendiğimde birdaha harun ustaya gitmeme kararı aldım okadar. siz memnun olabilrsiniz Allah bozmasın ama ben artık harun ustayı tercih etmiyorum.
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
yapılan uygulamanın adı tam olarak çift soketli "power box"...
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |