![]() |
|
206xr immobilizer çipi yardımmmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 08:47 |
|
arkadaşlar bitane servis varmış onu aramıştım butaraflara geçerseniz ugrayın diye dün geldi adam küçük çipi degiştirdi elinde klavye büyüklügünde tanıtma cihazı vardı onla tanıttı 100 tl mi aldı kayboldu gözden ama bunada şükür diyorum yolda kalsam yedegim yoktu :)
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benzin depo kapağı evet içerden açılıyor ama o açıldıktan sonra bide anahtarla açılıyor... pil dedinde ona bi pil taktırım ben o zaman..ama genede direksiyona takınca ne sağa nede sola çevirmemesi ilginç ne bilim çözemedim ...
OTE=badires]
Orjinal anahtarın düğmeleri o parça olmadan sadece arabayı çalıştırmamalı, ama uzaktan kumanda ile kapıları açmalı, anahtarı ile kapıyı, benzin deposunun kapağını (benimkinde o içerden açılıyor ayrıca anahtarı varmı hiç bakmadım) açmalı ve kontağı çevirmeli diye biliyorum. Eve gidince unutmazsam deneyeceğim. Aklıma senin orjinal anahtarıyın pilinin bitmiş olabileceği geliyor başka bişey gelmiyor.
![]()
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
böyle diyince aklıma ahmet semiz geldi (:
206 nın kumanda kabını değiştirmişlerdi ya transponderi takmamışlar okadar marşa basıyorlardı çalıştıramamışlardı çok enteresan siyah küçük bir parça var içinde ona nasıl şifre kodluyorlar bilmiyorum doğrusu
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Orjinal anahtarın düğmeleri o parça olmadan sadece arabayı çalıştırmamalı, ama uzaktan kumanda ile kapıları açmalı, anahtarı ile kapıyı, benzin deposunun kapağını (benimkinde o içerden açılıyor ayrıca anahtarı varmı hiç bakmadım) açmalı ve kontağı çevirmeli diye biliyorum. Eve gidince unutmazsam deneyeceğim. Aklıma senin orjinal anahtarıyın pilinin bitmiş olabileceği geliyor başka bişey gelmiyor.
![]()
|
||
![]() |
||
|
Kaskon olsa idi servisten yenisini isteyebilirdin. Orjinal anahtarın yedeğini çıkarıp veriyorlar. Ama yoksa malesef bildiğim edinebileceğin başka yer yok.
|
||
![]() |
||
|
tamam abı cozmeye calısırız
|
||
![]() |
||
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kasko yok abim
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
izmit buluşmasında bi el at iki dakka şu anahtara abi..ş vallahi dün sen deyince merak ettim kontağa koydum onu içine giripyor ama ne sağa ne sola dönüyor.. sadece şoför kapısını kitledi bide benzin kapağını açtı..üstündeki iki tuş basıyorum ama etkisiz bişi yapmıyor.... ama diğer sustalı anahtar ..sadece aracı çalıştırıyor..oda kapıları ve benzin depo kapağını açmıyor..ilginçç..
|
||
![]() |
||
|
bak son resımde anahtarın bulundugu kapakta vıdanın takıldıgı yerın hemen ustunde dıkdortgen bır bosluk var. transponder orada duruyor ıste. o anahtarın kabı orjınal devresıde orjınal. benımkıde aynısı zaten.
fakat dıger anahtarını anlayamadım. acaba orjınal anahtarın frekanslarınımı kopyalamıslar nedır bılemedım. bırde orjınal anahtar kontakta nasıl donmuyor onada bır anlam veremedım. bence mars yapıp aracın calısmaması gerekırdı. cunku transponder sokuk oldugu ıcın ateslemeye ızın vermezdı
|
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
||
|
denedim çalıştırmadı ..sadece kapıları açıyor. benzin depo kapağını açıyor....kontağa giriyor fakat ne sağa ne sola çeviriyor..anlamadım bişe ben bundan..oüstünde 2 tuş var merak ettim içini açtım içinde pil var
![]() Düzenleyen by_ersin - 31 Mayıs 2011 Saat 09:28 |
||
![]() |
||
|
Furkanbaki kaskon var mı? |
||
![]() |
||
|
ilk işim eve gidince o anahtarla aracı çalıştırmak olcak..bakalım çalışıyormu..
![]() |
||
![]() |
||
|
ah be abı yaa :)) o 2 tuslu esas anahtar orjınal zaten. senın kullandıgın anahtar orjınal degıl. alarmın anahtarı o. ımmobılızer dedıgın sey anahtarın ıcınde degıl aracın ustunde olur. fakat anahtar kabının ıcınde kucuk bır cıp var. dıger adı transponder dır. onda bır sıfre gızlıdır. anahtarı kontaga takınca bu sıfre ecudakı sıfre ıle uyusunca ateslemeye ızın verılır ve arac calısır... o cıp olmazsa arac calısmaz Düzenleyen CeCoLi - 30 Mayıs 2011 Saat 14:17 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
aynen karedeşim:)
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
o siyah küçük anahtarın üstünde iki tane tuş var basıyorum bi tepki göstermiyor.. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
tamam ustamda onlar standartmı gönderdiginizin kesin olacagı bellimi
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
çarşambaya kadar burdaym sonra yollama imkanım olmaz sor sen ustaya
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
ah abim burası mahrumiyet bölgesi resmen öyle imkanlar yok beceremiyorlar neyazıkki:( |
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
normal anahtarı chipli 100 liraya yaptrdm ben 206ya sustalı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |