![]() |
|
sustalı anahtar 206 için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 12:21 |
aynen hakkını aramk çok önemli işlerine geldiği gibi çalışıyor sigorta şirketleri.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi kısaca söylemek gerekirse dolandırmışlar. Bende anahtarını farklı bir kaba taşıttığım Ford Mondeo yu pert ettim ve pert raporu verildikten 3 gün sonra Axa firması bütün parayı ödedi. Benim kullandığım anahtarın dış kabı benim zevkimdir arkadaşlar. Kimseyi ilgilendirmez bu. Ozaman spoiler taktık diye yada farklı jant taktık diye de ödemesinler aracın parasını. Düzenleyen erhanomer - 20 Mayıs 2011 Saat 12:20 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşalr ben yaklaşık 4 aydır sustalı anahtar kullanıyorum. 206 için. çok memnunum. üründe gevşeme olmuyo orjinallerde olduğu gibi yan kısımdan anahtar gevşek kalmıyor. kasko olayına gelicek olursak. zaten orjinal anahtar bende duruyor. alınan sustalı kabuna orjinalin içindeki devreyi ve immobilizeri koyuyorum okadar. Allah göstermesin çalınma dıurumu olsa orjinal anahtara sustalıdaki devreyi koyarım olur biter. yani çok takılcak bi durum değil. anahtar güzel sustalı olması ayrı bi hava ve ayrıca çakmak cebinizdede rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz.
saygılar
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
güzelmiş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
evet anahtar kab ve diş açma hepsi dahil 35 ytl demşti , düz hesap 30 ytl vermiştim geçen sene.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Yok be üstad, nereden alacağını bilirsen o kadar da uçuk değil, ben sustalı anahtar sevmiyorum, eski araçlarımda vardı, zamanla bozuluyorlar, cebimdeyken açılıyorlar, uğraşamam sustalıyla :) benim 206'nın uzaktan kumandalı anahtarının tuşu yerinden sökülmüştü en sonunda da düştü, haliyle kabını yenilemem gerekti, orjinal valeo kabı 80 liraya almıştım. Yetkili servise sorarsan dünyanın parasını ister tabi ;) |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
anahtarcıda diş actırttınmı o da dahilmi 30 tlye ? |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
benim anahtarlık parcalandı iyice dügme tarafları gitti mekanizma gözüküyor artık
![]() |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
İtiraz için Sigorta tahkim komisyonu bu işlere bakıyor. Orjinal kaplar çok pahalı. Alınacak gibi deil.
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
:d daha neler
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
o zaman Peugeot'nun orjinal sustalı anahtar kabını alırsınız, içini de aktarırsınız bakalım o zaman ne diyebilecekler. Tam sopalıklar vallahi
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
öle ama böle bi durumda yapılması gereken tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunmaktır... ne malum o anahtarla kasko yapmadığı... eved insanlar üç kağıtta sınır tanımıyor fakat ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamalı...
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Eee sigorta bu bahane bulacak ya. Sigorta şikayet diye yazın neler çıkacak neler. Şaşıracaksınız.
|
|
![]() |
|
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
bu kodlama ile alkalı bişey bunun kabla ne alakası var arkadaşlar içindeki o çip diye tabir edilen mekanizmanınn bi kodu war... neden yani benim aracımı o anahtarla kasko yapmayı bilioda kap orjinal değilse x bi vakada paramı karşılamıyor...? hangi anahtar kabının üzerinde x bi ibare war orjinalin amblemi büyük siyah yeriyle 0 a 0 nerdeyse yan sanayi kabın ammlemi biraz küçük ve biraz bombeli...
|
|
![]() |
|
Pardon o zaman.Yuh ya var mı böyle birşey. Geçmiş olsun.Orjinali kaybetmemek lazım o zaman Ben de hür sigorta dan nefret ediyorum davalığız. Siz dava açdınız mı? |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam biliyorum ben başımıza bizzat gelen örneği verdim. Acenta ray sigorta ödeme yapmadı sebep anahtar orjinal ama kapak değil :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
bu kodlamayla alakalı değil sadece plastik kap değişiyor
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Kısaca mesela bir lokantaya gittiniz değnekçiye verdiniz aracı çalındı Otopark fişiniz yoksa bir bardak soğuk su içiniz :) Kasko zınnık ödemez :)
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Hocam ufak bir hatırlatma sustalı anahtar yaptırısanız vekaskonuz varsa aracınız çalınması durumdan kasko ödeme YAPMAZ... sakon unutmayın aracın çalınması halinde 2 adet ORJİNAL anahtar ile ruhsat teslimi lazım. Tekra ediyorum ORJİNAL anahtar sanayide kodlama falan işleri :) malum ucuza geliyo ama milyarlık arabanızın parasını alamıyorsunuz ...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |