![]() |
|
araba beni batırdı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 10:39 |
katılıyorum :) bende 2000-3000 lira masraf sandım exstra 100 lira nedir ki araç bakımı için az bile vermişsin, arabaya biniosun bisiklet değil ki bu , masrafsız olmaz , sen ona bakıcaksın ki o da seni üzmesin ;)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçalar pahalı değil diğer araçlara göre ama bazı yerlerde işçilik çok istiyorlar,tabi bazı parçacılarda ismini çıkartıyor peugeotun:) sonrada parça pahalı oluyor neresi pahalı:) |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
peugeot çok masraflı diyenlere söylüyorum ben 2 yıl bindiğim doğana harcadım o paraları(2-3 bin)hepside mecburi şeylerdi keyfe keder hiç birşey yoktu gözünü seveyim 307 nin yaptırmasını bilene pejo halden anlayan araba
|
|
![]() |
|
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
bende ilk okuduğumda 3000-4000 dicek diye korktum.gerçi herkezin bütçesi kendine göre oda ayrı bi konu... bende 1 ay önce şanzuman bilyesi,ön takım,motor yağı,işçilk dahil 1000 tl verdim..
|
|
ŞİŞLİ İSTANBUL/206 XT 1.6
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hic sorma. Bizim buralarda iscilik cok fena. Gidebiliyorsan git Turkiye'ye yazin yaptir gel. 10'da bir fiyatina yaptirmis olursun. Ben artik fiyat bile gidip sormuyorum. Sorun mu var, o zaman kollar sinavacak. Düzenleyen koliva - 09 Mayıs 2011 Saat 21:05 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
kardes 150-200 cok bi masraf degil arkadaslarin dedigi gibi benim arac 128 binde volant ses yapiyor yenisi iscilik dahil 1500 euro su pompasi kacirmaya basladi iscilik dahil 550 euro. 27 bin kmde komple sanzuman turbo dahil motor satiyorlar 1500 euroya yaptirmakmi iyi komple motoru degistirmekmi
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
kardeş fazla değilmiş battım diyince çok bişey tuttu zannetik öteki aracımda şanzıman masrafı olarak 2500 tl masraf çıkardılar ALLAH böyle büyük masraflardan korusun :) bunlar teferruat
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bir dokundun bin ah işittin :D
ilk fırsatta değiştir.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
sağolun arkadaşlar sizleri dinledikten sonra keşke 60-70 tl olan çatalıda değiştirseydim dedim açıkcası
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
arka tamponu cimcikle :D sonra iki kere tahtaya vur nazar değmesin (:
|
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Kardeş başlığını gördüm kanım dondu. Sonra içeriğe bi baktım :)) Yapma paşam 100 tl 200 tl bunlar masraf değil. Ha sürekli olan bişey olsa tamam ama senin durum zaten bakımsal bişey. Piyangodan da çıkan bişey değil yani. Olacak bişey bu. Şükret arka tamponu cimcikle :)))
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
zamanında benıde bmw 5.20i batırdı lanet ettım , sımdı 307 var ve kurus masraf cıkartmıyor ...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
peugeot piyasadaki en masraflı araç ne yazıkki yapacak birşey yok gerçekler bu
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
ben Geçen hafta şarj dinimosunun kömürlerini değiştiridm 100 tlye çıktı. keşke tüm masrafları 100 tl kurtarabilsek :D Bisiklete binmiyoruz sonuçta :D
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
:D bu mu masraff...daha beteri de olabilirdi şükret bence..
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
bu arada istemeden de olsa topic konusunu değiştirdim sanırım kusura bakmayın (:
akşam denediğimde sorun tamamen kalmış ise yeni bir başlık açacağım. sorunu olan arkadaşlara yardımcı oluruz.
|
|
|
![]() |
|
bende merak ettim çünki senin tozluklar boşta olmasına rağmen ses yok dedin benim ise her iki taraftada ses vardı. hafif bozuk yolda sorun yok akşama biraz daha zor bir yolda deniyecem. inşallah amortisör falan çıkmaz. |
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bende soyle yeni olusan bir sorun var. Sag arka taraftan geldigini hissettigim ve yuksek hiz kesicilerden hafifce hizli gecince bir lak sesi geliyor ama bunun arabadan geldigini anlamam icin once stepne dahil bagaji bosaltmak gerek diye dusunuyorum. Ancak benim aracin her iki tarafinda da dedigin "koruk" bariz asagida ama ses sanki arka sagdan geliyor diye dusunuyorum. Hele bir silikonlayayim deneyeyim bakalim gececekmi. |
|
![]() |
|
sağol abi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (:
benim arkadan gelen "lak luk" sesi şimdilik yok. daha doğrusu kötü bir yolda deneme fırsatım olmadı.
ayrıca merak ettim, senin tozluklar aşağıda ve ses yok diyorsun? acaba benim sorunum başka bir yerdemi merak ettim.
akşama eve gidince bozuk bir yolda testini yapıcam inşallah sorunu halletmişizdir.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |