![]() |
|
airbag sorunu yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 23:09 |
aynı sorun şuan bendede var arasıra yanıyor şoför kolyuğunun altındaki soketle oynadığımda düzeliyor.ayrıca bu kadar panik yapmana gerek yok soketleri bi kontrol et olmuyorsa götür muayeneye geçezse zaten oralarda bu işe bakan yerler var yaptırır geçersin.
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servis bu işi ne kadara hallediyor acaba?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
tşkrler
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
diğeride, direksiyonun altını söküp direksiyona giden air bag kablosunun diğer ucunu buluyosun (turuncu renkte) onu oradan çıkartıp yine güzel bi temizleme yapıyosun yerine takıp deniyosun. gene olmasa, sorun koltuğun altındaki kablolarda demektir kesin ! altındaki kabloları söküp kopukluk varmı yokmu diye bakıp güzel bi temizleme yapıyoruz... temizlemeyide spreyler var, genelde tamircilerde olur. onunlaa yapıp geri yerine takıyoruz.... dediklerimi yaparsanız probleminiz kesin çözülecektir arkadaşlar ! kimseye boş yere para vermeyin... kendiniz hem daha titiz yaparsınız, hemde daha sağlam... herkese saygılar !!!
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
bunu dene sonra yaz gene... olmazsa sana başka bii öneri daha söyliycem. ama söyliyeceğim birz uğraştırıcak. bu söylediğim kolay olanı !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
meraba aynı sorun bende de vardı. direksiyonu söktüm, tam ortada (air bag)'e giren turuncu bi kablo var. onu tornavida ile çıkartıp temizleyip tekrar taktım. sorun halloldu.... dene faydasını görüceksin !
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
aynen...hatta ben koltuğu arkaya iice çektim sonra orda soketler vardı söktüm geri taktım :))) bölece kayboldu gitti dahada böle bişe olmadı :)) bende ilk olduğunda direkt dedim eyvah yandık 1000-1500 tutar dedim :) |
|
![]() |
|
leventle1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Konya, Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventle1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aibag muayene de sorun teşkil ediyor ben de aynı sıkıntı var gerçi muayene ye girip red yemedim ama arkadaştan biliyorum orjinalinde airbag bulunan aracın faal olması ve arızası olmaması gerektiğini biliyorum kusurlu olarak geçmişti , bende yanıyor bazen sönüyor bazen yanıyor üzerinde durmadım pek =)
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
iyi bir oto elektrikçi sornunu halleder. direksiyonu söküyor we bağlantılara direnç atıyolar. bu geçici bi çözüm ama hata wermiyor bir süre :)
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Muayenede airbag ışığı bende ağır kusur olarak işaretlendi. bilgisayara bağladık söndürdük. ama muayenede sorun çıkarıyolar bilesin.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gitarra hazır konyadasın ramazan ustada işinin ehli, git hallettir kurtul.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benim de yanıp sönüyor. soket falan araştırdım yok nafile serviste pc ye bağladılar sorun com 2000 de çıktı. Zaten yeni farkettim sinyal verdiğim de yanıyor sola döndüğüm de yanıyor. Nedir bu com 2000 ler ne olacak bütün pug lar da aynı sorun. Fransız mühendisler öyle bi ayarlamış ki com 2000 i arıza yapmayan pejo yok. Fiyatını soruyosun 700 tl, çıkması yarı fiyatına bile vermiyolar hadi çıkma com 2000 taktık ne kadar sağlam olacak. Tamir edelim desek o temasızlığı yapan kağıt parçasına (makara)ulaşamıyosun etrafı kapalı.
|
|
![]() |
|
qentr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
99" 106 gti var... benim de momo direksiyon taktığımdan beri hep yanıyor :D ve o şekilde muayeneden geçti ama direksiyon orjinal değil diye hafif kusur işlediler... direksiyonun altında airbag kablolarına soket takarak mı ya da direnç mi ne takıp söndürüyorlarmış şahsen gerek görmediğim için yaptırmadım... bi şansınızı deneyin derim...
|
|
peugeot 106 gti 99 model şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun Düzenleyen pugti - 03 Mayıs 2011 Saat 09:39 |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Muayneye gireli 1,5 ay oldu airbag lambası arasıra yanıyordu,şans bu ya muayneye gireceği anda da yandı hafif kusur olarak geçti araç. Sonrasında serviste bilgisayara bağlattım, sağ yolcu koltuğu tetiklemesi arıza vermiş,sorun soketlerinden çıktı.Soketleri spreylediler şuan için bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
servis 4 gün dediyse çok kafana takılıyosa ramazan ustaya git cihaz var onda o halleder
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
arkadaşım sen bi git muayeneye..sorun çıkarsa tekrar gidebiliyosun para ödemeden nasılsa..ben öyle yaptım..tek tek uğraşçağıma gittim muayeneye hiçbi masrafa girmeden..bitek farım kırık diye kaldım..onuda yaptır gel dediler.aracın üstünde abarth egzoz bile var söktürmedim.angel far sipariş ettim cuma günü muayenem biticek kısmetse..airbag lambam direk yanıyodu..o konuda bişey demediler çok şükür..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |