![]() |
|
Performans Hava Filtresi **Satılık** |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 13:50 |
|
istersen araca takıp sana video atarım nasıl hava emiyor ve sesi nasıl :) test edildi yani :) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya o filtrenın içi dısı demır ortasında bı sunger var emme sırasında diger filtreler gibi buzulme olmadıgından güzel olmaz gibi dusunuyorum tabi bi denemek lazım :)
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar site üyelerinden düşünen varsa 20 TL vereyim hava filtresini :)
Düzenleyen tigerland - 05 Mayıs 2011 Saat 22:45 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
16" ve yukarsına oluyor ama bazı 15" lere de uyduğunu söylüyorlar. neye göre bakıyorlar bilmiyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Erbin selam. Kaliper kapakları benim 15' jantlara olur mu dersin? Bazıları uyumlu oluyor çünkü..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben olsam bu linkteki resmi de ilk mesajinizda kaliperle ilgili bolumun altina koyardim. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
ayrı başlık açmak istemedim sıfır 4 adet brembo kaliper kapak 40 TL kırmızı renk 16' üzeri jantlara uyumlu.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
açıklama olarak yazmıştım max: 4 Hp alabilirsin.
Hava geçirgenliği standart filtrelerde %50 iken performans filtrede hava geçirgenliği %99.09 civarındadır.
|
||
![]() |
||
latrell006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı latrell006
|
Aracın gücünde ne kadar etkili bi bilginiz var mi? Yani kaç beygir arttırır... |
||
![]() |
||
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
dizel araçlarda açık filtre kullanmak çok tehlikeli, dizel motorlar ybancı madde konusunda çok hassas örn: toz çöp vs. hiç tavsiye etmiyorum
|
||
A
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
performans hava litresi zaten bence olmaz :)
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
hava karısımı fazla olunca benm bıldıgım daha fazla yakar :D
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
ezelefe cok yakmazmı ozaman :D
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
hayırlı satışlar güzel parça :)
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
Hayırlı Satışlar Kardeşim...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Teşekkürler :) yok citiay duruyo bu önceki roland garrostan :) kısmet olmadı citide simota vardı bu duruyodu boşta :))
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satıslar :))
hayrola sattın mı çitiay ı ???
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Arkadaşlar merhaba,
Hava filtresini 1000 km kullandım kullanmadım aracımı değiştirdikten sonra boşa çıktı..Bu sebepten satıyorum sıfır ayarındadır..
Fiyat: 30 TL
Uploaded with ImageShack.us
%99.09 hava geçirgenliğine sahiptir.
Peryodik temizliği yapılarak 150.000 km kullanılarbilir. Max. 4 Hp güç desteği. 1.4 - 1.6 - 2.0 75 - 175 hp araçlara uyumludur. Düzenleyen tigerland - 13 Mayıs 2011 Saat 14:44 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |